Verpleging aan huis Thomas Vandenbosch

Verpleging aan huis Thomas Vandenbosch

Comments

Beste ,

Ik stel mij even kort voor, ik en Melissa Inverno Verantwoordelijke van De mobiele Zorggroep.
Een organisatie die multidisciplinaire zorgdiensten aan huis aanbiedt. We werken voornamelijk (6 jaar) in woonzorgcentra waar we tot op heden een samenwerking hebben met meer dan 600 centra over heel België. Sinds de covid 19 is de aanvraag bij de thuiszorg heel erg gestegen , dagelijks krijgen wij aanvragen voor het vernieuwen van hoorapparaten of voor een nieuw aangepaste bril bij particulieren aan huis. Jullie kunnen tegenwoordig ONBEPERKT beroep op ons doen voor een vrijblijvende consultatie bij uw patiënten aan huis voor optiek of audiologie. Daarnaast werken we met een Win-winsituatie. Indien u meer info wenst of een kennismaking hoor ik het graag. www.demobielezorggroep.be
He Thomas, shappo voor jou he voor wat je voor de mensen doet en waarschijnlijk met een goed humeur en aan 🤣😆😁🥰tijden een kluchtje erbij om hen te doen lachen he !!!! Ik ken je.
VIND IK LEUK.
He thomas, t'was leuk vandaag. Je kon je eens goed ontspannen in de familie.Eens iets anders dan mensen verzorgen.Ik denk dat de mensen graag je lach horen.
Bestuurders in VVT verdeeld over toekomst, volgen uiteenlopende strategieën » goo.gl/ogcTT0
Steunt dit volledig
Inderdaad uniek "logo"...Thuisverpleging is geen onbekende voor U, Thomas ,Moed vatten ...blijf uzelf...het brengt wel verantwoordelijkheid met zich mee...ik stuur U onvermoeide kracht door!!!SUCCES. Gratienne
Veel succes Thomas...
Het is niets persoonlijk wi ! Mo tegen dat er en groene verpleegster, lat stoan een verpleger aan mien lief go kommen ? Dat zal vo in de kiste te steken zien ! Grapke wi ! Of toch niet ? Toch zeer veel succes met je nieuwe job !

Thuisverpleging

28/09/2023

En, zag jij hem al? Onze gloednieuwe opleidingskalender voor oktober is er 🎓 Een gevarieerd aanbod vol niet te missen en praktijkgerichte sessies.

Bekijk het opleidingsaanbod en schrijf je in via “Mijn dossier” of via opleidingen.zorgconnect.be

Iedereen is welkom!
👉 Gratis voor ZorgConnect leden en abonnees van ZC L&O
👉 Studenten en externe deelnemers betalen €34 per opleiding

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een attest!

21/09/2023

Waarom kiezen voor de ondersteuning van ZorgConnect? Dat vroegen wij aan Tanja, reeds 3 jaar bij ons aangesloten 🤗

“Toen de vacature als regioverantwoordelijke in een voorziening voor personen met een beperking verscheen, was ik meteen enthousiast.
Ondanks het ontbreken van ervaring met deze doelgroep, waagde ik toch de sprong en ging op gesprek. De rest is geschiedenis.

ZorgConnect voelde voor mij als thuiskomen en dichter bij mezelf staan als zorgverlener. Patiënten staan hier op nummer één, maar ook de zorgverleners zijn van tel. Je bepaalt in samenspraak met het team zelf hoe je jouw rondes invult en wordt gehoord als persoon ongeacht de functie.

Kortom, ZorgConnect staat voor betrokkenheid, tijd en kwaliteit van zorg en daarin voel ik me helemaal thuis.” 💚

ZorgConnect 19/09/2023

ZorgConnect is er door een voor verpleegkundigen, en dat nemen we graag ter harte 💚

Daarom stuurden we naar alle aangesloten zorgverleners bij ZorgConnect een ervaringsbevraging uit, ingedeeld in acht thema's, om te achterhalen wat vandaag goed loopt maar vooral wat morgen beter kan.

Benieuwd naar het resultaat?

👉 Ontdek er hier alles over https://bit.ly/3LrOXgF

ZorgConnect ZorgConnect is een onafhankelijke netwerkorganisatie die de toegang van de patiënt tot kwalitatieve thuisverpleging faciliteert. Gepassioneerd en waardegedreven voorzien we elke patiënt van de gewenste detailzorg.

Photos from ZorgConnect's post 15/09/2023

Yes, het is eindelijk bijna zover! 🎉

De laatste weken en maanden werd er hard gewerkt om ons gloednieuw kantoor in Brugge helemaal gebruiksklaar te maken.

Eind september openen we officieel de deuren, maar voor wie niet meer kan wachten hebben we een kleine preview voorzien.

Veel kijkplezier 👀

Photos from ZorgConnect's post 07/09/2023

Maak kennis met SV verpleging aan huis 🙋‍♀️🙋‍♀️

Een vrolijk duo dat dankzij ervaring en vlotte communicatie perfect op elkaar is afgestemd. Ze helpen elkaar dan ook met plezier waar nodig en zetten de patiënten op één.

“De patiënten in hun eigen omgeving voorzien van zorg is voor ons enorm belangrijk, net als regelmatig een babbeltje doen en een lach toveren op de gezichten.“

Zwaai gerust eens als je hen ziet. Dat kan in regio Egem, Pittem en Zwevezele 👋

30/08/2023

🗣️ Ook deze herfst komt er een herhaling van de COVID-19-vaccinaties met bijzondere aandacht voor kwetsbare doelgroepen. Dat heeft de Vlaamse Regering beslist op advies van de Hoge Gezondheidsraad. Hierbij zullen huisartsen, apothekers en (thuis)verpleegkundigen opnieuw een nadrukkelijke rol spelen om dit mogelijk te maken.

👉 Wat wil dit zeggen voor thuisverpleegkundigen?

De thuisverpleegkundigen zullen in de eerste plaats worden ingeschakeld voor het toedienen van de vaccinaties en de daarbij horende voorbereidingen en nazorg.

👉 Meer weten? Lees er alles over in de nieuwsbrief van september.

25/08/2023

September, back to school-maand 🤓. Ook onze opleidingskalender is terug goed gevuld.

Bekijk het opleidingsaanbod en schrijf je in via “Mijn dossier” of via https://bit.ly/3pNOXwl

Iedereen is welkom!

👉 Gratis voor ZorgConnect leden en abonnees van ZC L&O
👉 Studenten en externe deelnemers betalen €34 per opleiding

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een attest!

fb.me 24/08/2023

De kneepjes van het vak leren nog voor je bent afgestudeerd? Het kan bij ZorgConnect! Jobstudent Charlotte vertelt met plezier haar verhaal.

🗣️ “Net mijn 2de jaar graduaat verpleegkunde afgerond en op weg naar mijn eerste patiënten. Het is nog vroeg, maar ik rij met plezier de wereld van de thuiszorg binnen. Gisteren kreeg ik een korte briefing van collega Joke over wiens patiënten ik me zal ontfermen tijdens haar verlof. Ik voel mij dan ook een volwaardig lid van het team en spring bij tijdens vakanties, weekends of op lesvrije dagen. En ik geniet. Ervaring opdoen op de werkvloer en tegelijk een band opbouwen met patiënten, daar doe ik het voor.

Zelfstandig kunnen werken en tegelijk gesteund worden door een team zorgt voor zelfvertrouwen en het opbouwen van ervaring. Zorgconnect regelt alle administratie waardoor ik mij met een gerust hart kan toespitsen op de patiënten. Tijd om te vertrekken naar mijn volgende patiënt, dag!”

fb.me

17/08/2023

Wat is osteoporose? En hoe kan het gloednieuw transmuraal zorgpad hierin ondersteuning bieden? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens ons niet te missen symposium georganiseerd voor alle verpleegkundigen.

Leuk weetje 👉 ZorgConnect collega Inge, directeur zorg en externe relaties, is gastspreker en zal het hebben over thuisverpleging.


📅 9 september, van 8u30 tot 13u
📍 Vrijetijdscentrum De Meermin, Waasmunster
✍️ Schrijf je hier in https://bit.ly/3N8ld9P

11/08/2023

🆕 De bekwame helper

Op 1 juni werd in het parlement het wetsontwerp ‘bekwame helper’ goedgekeurd. Dat is iemand die zélf geen verpleegkundige is, maar in het kader van zijn of haar beroep of een vrijwillige activiteit - buiten een zorginstelling - toch één of meerdere verpleegkundige handelingen wil en mag verrichten.

Eens het KB is gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, mag de bekwame helper ook handelen op het terrein. Dit zal vermoedelijk in het laatste trimester van 2023 gebeuren.

👉 Wat moet er praktisch in orde zijn om als verpleegkundige bepaalde zorgen te mogen delegeren aan bekwame helpers? Dat wordt dit najaar duidelijk en kom je als eerste hier te weten.

11/08/2023

Verpleegteam Jo Van Hove in Belsele Sinaai Sint-Pauwels Waasmunster Stekene Jo Van Hove is zelfstandig thuisverpleegkundige en verantwoordelijke bij z'n eigen verpleegteam.

Kandidaat RvA Zorgconnect | Boardplus 11/08/2023

DOOR en VOOR verpleegkundigen, dat is het motto waar ZorgConnect al 23 jaar op drijft.

We willen dit extra in de verf zetten door de creatie van een Raad van Advies van praktijkcoördinatoren/teamverantwoordelijken.

Wat is de bedoeling?
-> Onze ideeën over de toekomst aftoetsen met jullie.
-> Jullie input van uit de praktijken rechtstreeks tot ons brengen.
Om zo hopelijk nog lang en gelukkig een sterk netwerk te blijven van teams & praktijken van hoogstaande kwaliteit!

We worden in deze oefening begeleid door experten ter zake Lynn & Olivier van BoardPlus.

Als jij gelooft dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren en geïnteresseerd bent in het samen werken aan de toekomst van onze club, nodigen we je uit om je kandidaat te stellen via de volgende link: www.boardplus.be/kandidaat-rva-zorgconnect .
Het doel is om tot een groep van een 8-tal personen te komen die deze uitdaging willen aangaan!

Kandidaat RvA Zorgconnect | Boardplus Met trots delen wij, Lynn & Olivier van Boardplus, dat wij de eer hebben om de adviesraad van Zorgconnect samen te stellen. 

27/07/2023

NIEUW - chemotherapie of langdurige antibioticabehandeling nu ook thuis mogelijk 👍

Sinds 1 juli kunnen patiënten hun chemotherapie of langdurige antibioticabehandeling ook thuis laten toedienen.

✔️ Een thuisbezoek kost evenveel als een behandeling in het ziekenhuis
✔️ De eerste twee toedieningen moeten in het ziekenhuis gebeuren
✔️ De behandelende arts of specialist moet toestemming geven en dit in nauw overleg met de huisarts
✔️ Het ziekenhuis zorgteam coördineert de thuishospitalisatie
✔️ De ziekenhuisapotheek levert geneesmiddelen en een (thuis)verpleegkundige dient ze toe

👉 Meer info vind je in onze nieuwsbrief of tijdens de webinar op 4 september van 14u00 tot 15u00.
👉 Lid van ZorgConnect? Schrijf je hier in: https://bit.ly/3JFqovK
👉 Geen lid van ZorgConnect? Schrijf je hier in: https://bit.ly/448uy7r

20/07/2023

Welkom aan onze nieuwe praktijkcoach Lis 👋

Met haar 20 jaar werkervaring als verpleegkundige zijn we maar wat trots dat we Lis kunnen toevoegen aan ons team als praktijkcoach in Antwerpen. Van de dienst cardiologie tot palliatieve zorgverlening. Lis kent het allemaal.

“Na enkele jaren in de eerstelijnszorg ging ik van start als coördinator in verschillende huisartsenpraktijken waar ik de opleiding en begeleiding van collega’s en studenten voor mijn rekening nam. Die ervaring wil ik nu graag delen binnen ZorgConnect, want levenslang leren en mezelf uitdagen zit dan ook in mijn bloed.”

Veel succes Lis 💚

Photos from ZorgConnect's post 14/07/2023

Tromgeroffel voor het Team in de kijker 🥁

Hallo wij zijn Nele en Aline van Thuisverpleging Zenit!
Twee gepassioneerde zorgverleners die patiënten zo lang mogelijk zorg willen verschaffen in hun vertrouwde omgeving.

👩‍⚕️ Aline - afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige
👩‍⚕️ Nele - afgestudeerd als algemeen verpleegkundige
💚 Het nauwe contact en de huiselijke sfeer vormen onze drijfveren om er iedere dag te staan voor de patiënten.
🎓 Houden ervan om regelmatig bijscholingen te volgen
📍 Werkzaam in Groot Kortrijk
🗣️ [email protected] en www.thuisverplegingzenit.be
📞 0479 67 36 26 en 0476 55 34 39

Wie weet tot binnenkort!

05/07/2023

We blijven het herhalen: vanaf UV-index 3, smeer je best tegen de zonnestralen ☀️

Stichting tegen Kanker raadt aan om vanaf UV-index 3 de volgende tips toe te passen:

1️⃣ Zon weren - Blijf tussen 12u00 en 15u00 zoveel mogelijk uit de zon
2️⃣ Kleren - Bedek je huid en hoofd met beschermende kledij
3️⃣ Smeren - Elke 2u royaal zonnecrème smeren van minstens factor 30

👉 Ontdek meer info, alle tips én de UV-index van de dag op https://bit.ly/44amSlm

30/06/2023

De gloednieuwe opleidingsbrochure voor het najaar is er! 🧠

Ook in het najaar hebben we weer heel wat interessante, praktijkgerichte opleidingen voor jullie voorzien. Die lesmomenten gaan soms live door, maar soms ook in de vorm van een webinar.

Wil jij een skill aanscherpen, je verdiepen in een onderwerp of verpleegtechnische handelingen opfrissen? Bekijk onze nieuwe opleidingsbrochure en noteer je favorieten alvast in de agenda. 📚

https://bit.ly/3r1d7qW

Photos from ZorgConnect's post 28/06/2023

Bij ZorgConnect streven we naar kwalitatieve zorgverlening gekoppeld aan een persoonlijke aanpak 💚

Een mooie missie die we graag omzetten in de praktijk. Daarom peilden we bij alle patiënten die zorg ontvangen van ZorgConnect naar hun beleving en ervaring met ZorgConnect Thuisverpleging met behulp van een vragenlijst bestaande uit 9 ervaringsvragen.

👉 Hoe beleven patiënten en hun omgeving onze zorg?
👉 Waarin blinken we uit?
👉 Wat vraagt extra aandacht?

Ontdek alle cijfers en antwoorden hier: https://bit.ly/3r38kVV

28/06/2023

Op 11 mei 2023 organiseerde het NPTV voor alle NPTV vertegenwoordigers uit de eerstelijnszones een evenement rond het nieuwe samenwerken voor thuisverpleegkundigen in de eerstelijn.
Voor ZorgConnect was Inge Alloo die dag aanwezig als provinciaal coördinator van West-Vlaanderen.
Bekijk de aftermovie van deze inspirerende dag 🤩

➡️ Voor een volledig verslag en terugblik, neem een kijkje op onze website: nptv.be/terugblik-event-11-mei/

Photos from ZorgConnect's post 26/06/2023

Team in de kijker: Thuisverpleging Mimosa 🎉

Evi en Isabelle vormen samen thuisverpleging Mimosa. Terwijl Isabelle naast de ronde ook als zelfstandig vroedvrouw werkt, verdiept Evi zich in de administratie.

Kwaliteit staat bij Mimosa voorop. Het motto luidt dan ook als volgt: “de kwaliteit van vandaag is de reputatie voor morgen”.

📍Je kan bij Mimosa terecht in de regio Schilde en ‘s Gravenwezel, waar Evi en Isabelle met de nodige aandacht zorgen bieden aan hun patiënten.

Goed bezig, Thuisverpleging Mimosa!

24/06/2023

📣 Project in de kijker: Van cure naar care 📣

Palliatieve zorg is meer dan levenseindezorg: het heeft als doel om de levenskwaliteit van de patiënt en de naasten zo hoog mogelijk te houden. In de praktijk is het helaas wel zo dat de palliatieve zorg pas wordt opgestart wanneer de levensverwachting nog slechts enkele weken omvat.

Daar willen we bij ZorgConnect iets aan veranderen. Daarom nemen we deel aan het project ‘Van Cure naar Care’ van Howest. Het doel hiervan is om, op basis van wetenschappelijk onderzoek, de palliatieve cultuur van organisaties blijvend te veranderen. Momenteel loopt er een pilootopleiding waarin zorgverleners leren coachen, zodat ze met een stappenplan aan de slag kunnen om een palliatieve cultuur te creëren in zorginstanties zoals woonzorgcentra en thuisverpleging.

21/06/2023

Elk jaar krijgen zo’n 1.000 Belgen de diagnose Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). De dodelijke zenuw-spierziekte wordt vaak gezien als een weesziekte, maar de cijfers tonen aan dat het minder zeldzaam is dan je zou denken.

Net zoals de cijfers is ook de impact niet te onderschatten: patiënten hebben vaak gewrichtspijnen, het geestelijke vermogen kan worden aangetast en mentaal is de ziekte erg zwaar.

21 juni staat bekend als Wereld ALS-dag, een dag waarop we het bewustzijn rond de ziekte proberen vergroten. Onze thuisverpleegkundigen zijn er voor je met de nodige zorgen en een luisterend oor, in elke fase van de ziekte. 💚

18/06/2023

Wist je dat ZorgConnect lid is van Patient Empowerment vzw? Deze patiëntenvereniging focust op gelijkwaardigheid in de relatie tussen de patiënt en de zorgverlener. Bij ZorgConnect stellen we ethisch zorgondernemerschap voorop, dus deze visie past volledig in dat plaatje.

Patient Empowerment betekent dat je als patiënt mee aan het stuur zit van je zorgproces. De zorgverleners gaan in dialoog met de patiënten, hechten veel belang aan hun noden en wensen en komen samen tot de juiste beslissingen. 💚

Wil je meer weten over vzw Patient Empowerment? 👉 https://bit.ly/45KcrWY

15/06/2023

Diabetes is een van de meest voorkomende chronische aandoeningen waarbij het bloedsuikergehalte te hoog is.

Diabetes kan een enorme impact hebben op het dagelijkse leven en de aandoening brengt heel wat extra zorgen met zich mee.

Onze thuisverpleegkundigen ontzorgen je graag, van de controle van het suikergehalte en het toedienen van insuline tot de voorbereiding van je medicatie-inname. 💊

Wil je meer weten over onze diensten? 👉 https://bit.ly/3N8HCnf

09/06/2023

Goed nieuws: we hebben onze supportflow voor EasyNurse verder geoptimaliseerd. Met een paar klikken stuur je je vragen in via het klantportaal. 👩‍💻

Nog niet aangesloten bij ZorgConnect? Bij onze aansluitingsformules ‘software support’ en ‘360° ondersteuning’ geniet je van een softwarepakket ontwikkeld door verpleegkundigen én support bij al je vragen.

Wil je ook graag je administratieve taken vereenvoudigen? Lees alles over onze aansluitingsformules 👉 https://bit.ly/3qp3fXP

06/06/2023

De eerstelijnszone Waasland heeft een gloednieuw transmuraal zorgpad ontwikkeld rond osteoporose, een chronische ziekte waarbij de botten ernstiger en sneller verzwakt zijn dan normaal.

ZorgConnect is de ambassadeur voor de thuisverpleegkundigen in dit transmuraal zorgpad. Om dit nieuwe zorgpad te introduceren organiseert de eerstelijnszone een symposium voor alle verpleegkundigen. Collega Inge, directeur zorg en externe relaties, is spreker voor het luikje thuisverpleging.

Wil je meer weten over osteoporose en het transmuraal zorgpad? Schrijf je in voor het symposium!

👉 https://bit.ly/3N8ld9P
📅 9 september, van 8u30 tot 13u
📍 Vrijetijdscentrum De Meermin, Waasmunster

05/06/2023

De opbrengst van "De Slimste Zorgverlener Quiz" mochten we integraal (en trots) schenken aan Wens Ambulancezorg vzw!
Wij zijn er zeker van dat deze mensen hier prachtige dingen mee kunnen verwezenlijken!

Een hele welgemeende dankjewel ♥️aan ZorgConnect voor hun gulle schenking aan onze vzw.
Ze organiseerden een toffe quiz ten voordele van Wens Ambulancezorg en schonken deze week een mooi bedrag aan ons. Met deze hulp kunnen we weer heel wat harten verwarmen en wensen vervullen. ♥️

Wilt ook u of uw firma onze organisatie steunen of een evenement voor ons op poten zetten dan kan dat via ons rek nr BE56 9731 2215 7588 of door contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 0489/344 549

Voor bedragen vanaf 40€ ontvangt u een fiscaal attest.

04/06/2023

Steeds meer mensen die zich ziek voelen, googelen hun symptomen. Helaas bevat “dokter Google” vaak foute of onvolledige informatie. Om dit tegen te gaan, lanceerden artsen en wetenschappers de app ZoekGezond.

ZoekGezond bundelt gezondheidsinformatie in een taal die duidelijk is voor iedereen. De informatie wordt steeds up-to-date gehouden, dus je kan er zeker van zijn dat alles correct is.

Sta je vol uitslag of voel je je niet lekker? ZoekGezond en laat dokter Google achterwege.

👉Je kan de app hier downloaden: https://bit.ly/43kfbbJ

Photos from ZorgConnect's post 01/06/2023

Een warme oproep voor dit evenement van onze partner Stichting tegen Kanker!

Photos from ZorgConnect's post 30/05/2023

Elk jaar krijgen zo’n 450 Belgen de diagnose multiple sclerose (MS). Dat maakt het de meest voorkomende aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassen tussen 20 en 40 jaar.

MS wordt vaak ‘een ziekte van 1000 gezichten’ genoemd. De reden daarvoor is dat het ziekteverloop veelzijdig is: hoe de auto-immuunziekte evolueert, verschilt van persoon tot persoon.

Hoe dan ook, de impact van de ziekte is heel groot. Onze zorgverleners proberen MS-patiënten daarom zo goed als mogelijk te ondersteunen. Op Wereld MS Dag delen we graag deze warme getuigenis van Hildegard en het team van zorgverleners dat haar ondersteunt. 💚

27/05/2023

Het is weer tijd voor een nieuwe opleidingskalender! Ook in juni kan je heel wat bijleren en je skills aanscherpen. Handig voor verpleegkundigen, maar ook voor wie nog studeert. Zo kan je in juni bijvoorbeeld bijleren over het statuut van student-ondernemer.

Bekijk het opleidingsaanbod en schrijf je in via “Mijn dossier” of via https://bit.ly/3pNOXwl

Iedereen is welkom!

👉 Gratis voor ZorgConnect leden en abonnees van ZC L&O
👉 Studenten betalen slechts €17
👉 Externe deelnemers betalen €34 per opleiding

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een attest!

ZorgConnect ZorgConnect staat voor je klaar om te zorgen, te luisteren, te ondersteunen...

Dankzij ons netwerk van meer dan 650 zelfstandige zorgverleners in 4 provincies zijn we altijd dichtbij.

Contacteer de ombudsdienst via [email protected]

Photos from ZorgConnect's post 25/05/2023

Team in de kijker: Thuisverpleging ‘t Warm Hart 🎉

Dieter, Gwendolyn en Dimitri hebben in januari hun eigen thuisverplegingspraktijk opgericht. Alledrie delen ze dezelfde visie: voldoende tijd nemen voor patiënten om hen kwaliteitsvolle, hartverwarmende zorg aan te bieden.

Het blijft niet zomaar bij een visie: het team specialiseert zich continu om dit waar te maken. Dieter is geslaagd als referentieverpleegkundige wondzorg en ook Dimitri volgt deze opleiding. Gwendolyn volgt intussen de opleiding referentieverpleegkundige palliatieve zorg. Het team is ook actief in het project Onco@home.

📍Patiënten uit groot-Waregem, Zulte, Olsene, Kruisem en Wortegem kunnen hier terecht.

Heel veel succes, Thuisverpleging ‘t Warm Hart!

22/05/2023

Vochtophoping of oedeem kan optreden in één of beide benen maar ook in de armen. Dit komt veelal door verschillende onderliggende aandoeningen, die vaak samen voorkomen. Als gevolg van slecht werkende kleppen in de aders of een verminderde hartwerking verloopt de afvoer van het bloed naar het hart niet zoals het zou moeten.

Compressietherapie betekent letterlijk ‘drukbehandeling’. Op deze manier ontstaat tegendruk, waardoor het vocht in de benen/armen wordt bestreden. Onze thuisverpleegkundigen helpen je graag bij het aanbrengen van deze compressietherapie.

👉Wil je meer weten over onze verschillende diensten? Je leest er alles over op de website: https://bit.ly/3KMtNKD

Timeline photos 19/05/2023

Bij ZorgConnect staat kwaliteitsvolle, integere zorg van onze patiënten centraal. Wist je dat wij ook samenwerken met (externe) partners en organisaties die hetzelfde ethisch zorgondernemerschap vooropstellen?

We bundelen de krachten met ziekenhuizen, labo's, eerstelijnszones en huisartsenpraktijken. Deze samenwerkingen zijn belangrijk in het kader van transmurale zorg en de specifieke zorgpaden die ontwikkeld worden. Als netwerkorganisatie streven we ernaar om deze zorgen naar onze zorgverstrekkers te ontsluiten en de patiënt professionele zorg te bieden.

Wil je meer weten over onze samenwerkingen? 👉 https://bit.ly/41XdBvs

Timeline photos 17/05/2023

Het is officieel: De Scheetjes mogen zich de slimste zorgverleners noemen, want ze kwamen vorige week donderdag als winnaar uit de bus bij de quiz. Een toepasselijke groepsnaam: het team bestond uit 4 gastro-enterologen en een verpleegkundige. Proficiat! 🎉

12 enthousiaste teams streden voor de titel, maar deelnemen is belangrijker dan winnen. Het was een geslaagde avond vol spelplezier en gezellig samenzijn met lekkere hapjes en veel gelach. De opbrengst wordt geschonken aan Wens Ambulancezorg vzw, zij waren donderdag van de partij en vertelden vol passie over hun mooie organisatie. We maken binnenkort bekend welk bedrag we, dankzij de quiz, kunnen schenken.

Door alle lovende reacties van de deelnemers hebben we besloten om volgend jaar een tweede editie van ‘De Slimste Zorgverleners’ te organiseren. Zien we jou dan ook? 😄

Timeline photos 12/05/2023

Wat een job als zorg- of verpleegkundige inhoudt? Vooral erg veel multitasken: uitvoeren van verpleegtechnische zorgen, aanbieden van een luisterend oor, lezen van lichaamstaal en de correcte uitvoering van administratie.

Op de Internationale Dag van de Verpleging willen we alle zorg- en verpleegkundigen graag vanuit de grond van ons hart bedanken: jullie zijn de spil van de zorgsector. Dank je wel! 💚

Timeline photos 08/05/2023

Voor patiënten zorgen is niet van 9 to 5, de zorgsector stopt nooit.

Bij ZorgConnect vinden we continuïteit van zorg erg belangrijk. We willen er zijn voor onze patiënten als ze ons nodig hebben, en dat de klok rond. Daarom werken we samen met zorgcentrale Z-plus. Op die manier garanderen we 24 uur op 24 onze beschikbaarheid in noodsituaties. ⏰

We nemen jouw zorg erg serieus. Meer weten over waarom je als patiënt goed zit bij ZorgConnect? 👉 https://bit.ly/3LeNmdg

Jobs bij ZorgConnect 02/05/2023

Jobs bij ZorgConnect ZorgConnect is al meer dan 20 jaar een groep van zelfstandige verpleeg- en zorgkundigen met een gezamenlijke visie op kwalitatieve thuisverpleging. We staan voor nabije zorg door een gekend gezicht, flexibel ingevuld op maat van de patiënt. Onze zorgverleners hebben oog voor detail waarbij ze de ti...

Timeline photos 02/05/2023

📢 Last call: ben je al ingeschreven voor onze quiz?

Op 11 mei komen we erachter wie zich ‘De slimste zorgverleners’ mogen noemen. Wil jij ook aanspraak maken op deze felbegeerde titel? 🏆 Je kan je team nog tot 4 mei inschrijven met een mailtje naar [email protected]. Het belooft een toffe avond te worden en bovendien gaat de opbrengst naar Wens Ambulancezorg vzw.

✅ 18u30: deuren open, 19u30: start quiz
✅ Locatie: Emiel Naudtszaal, Elversele
✅ Teams van 5 personen
✅ Prijs van € 25 per team

02/04/2023

Gezocht fulltime thuisverpleegkundige op zelfstandige basis. Regio Knokke-Heist. Uren in onderling overleg. Je komt terecht in een klein team van 2 verpleegkundigen. Meer info via PB of 0496 11 39 62. Starten kan snel. Delen is lief.

Wilt u dat uw bedrijf hét Schoonheidssalon in Assebroek wordt?
Klik hier om uitgelicht te worden.

Telefoon

Adres


Begoniastraat 54
Assebroek
8310

Andere Assebroek schoonheidssalon (alles zien)
Massage en relaxatietherapeut Wholistic Massage en relaxatietherapeut Wholistic
Astridlaan 18
Assebroek, 8310

Relaxatie behandelingen met een holistische benadering/Zwangerschapsrelaxatiemassage (Bach) bloesemtherapie om emoties en gedragingen in balans te brengen

Body & Soul Body & Soul
Lorreinenhoek 6
Assebroek, 8310

Relaxerende massage, Energetische massage, Access Bars Practitioner ( Drukpunten hoofd). Acces Body Proces Practitioner ( handen worden op plaatsen op lichaam gelegd bovenop ...

Salon me time hair & beauty Salon me time hair & beauty
Generaal Lemanlaan 122/A
Assebroek, 8310

Manicure // Pedicure // Gelaatsverzorging // Massage // Gelish // Epilatie // Wenkbrauwen // Kapper // Haarverzorging