Ceres & Silva

holistisch therapeut 𓂀 space holder 𓆃 massage therapeut btw-nummer: 0806.080.292

19/11/2022

Lieve ziel,

In ongerepte woestijn voelde ik de harmonie van de twee polen als deel van ons. Het vrouwelijke maanlandschap vloeide zonder enige moeite over in het mannelijke rood van mars. Schaduw of licht, alle delen van ons mogen er zijn.

Helende sessies en lichaamswerk bevestigden opnieuw dat er ruimte kan worden gecreëerd om processen in onszelf te laten voltrekken. Meer dan ooit geloof ik in de totaliteit van de mens, dat het lichaam en niet enkel de geest noodzakelijk is om in de diepte van de mens te geraken.

Wil je me spreken of heb je interesse in een helende sessie met mij? Stuur me jouw noden via een bericht of mail naar [email protected]

Warme groet


Foto: Sinaï, oktober 2022

13/10/2022

GROWTH

I hold space for you to

surrender and
connect with your body.

To let go of what you know and
open up to transformation.

10/04/2022

Het is bijna zover! Binnen een tweetal weken slaan we de pagina om. Vanaf 25 april vind je me EINDELIJK opnieuw terug in mijn eigen huisje waar je in mijn 'verse' praktijk zal kunnen landen.

De fundering van mijn zaak ontsprong dertien jaar geleden en kreeg de naam Nora Nure. De fysieke tijd heeft ruimte gemaakt voor het groeiproces waarvan het resultaat nu wel heel dichtbij is.
Doorheen de jaren heeft mijn vast cliënteel al dan niet opgemerkt dat het therapeutische en ontspannende aspect een grotere rol kreeg. Met veel passie zal ik dit pad verder bewandelen en uitbreiden.

Alvast een tipje van de sluier: de nieuwe naam .... & .... kan je zoeken in de mythologie. Iets met aarde, graan, maan, moederlijke liefde en bossen 🙂

Photos from Ceres & Silva's post 02/02/2022

Enige tijd geleden kwam ik op het idee om een vrouwencirkel te faciliteren. In de eerste plaats omdat ik daar zelf nood aan heb en de nood voel bij andere vrouwen om zich te verbinden. Het zich in vertrouwen kwetsbaar kunnen opstellen en aansluiting/begrip vinden is helend. Je kan er zonder oordeel of ongevraagd advies je verhaal doen en erkenning vinden voor je gevoelens. Door ons te verbinden met elkaar wakkeren we het oeroude vuur aan dat elke vrouw bezit. We stappen uit het alledaagse, en meestal overmatige 'denkpatroon' om ruimte te maken voor wat in ons hart huist.

Naast de persoonlijke verhalen mag je doorheen de cirkels je verwachten aan:

- rituelen en meditaties (het ritme van de natuur, de hormonale
cycli en de maanfasen worden besproken en gerespecteerd;
hoe integreren we dat natuurlijke ritme opnieuw in ons leven)
- kruidenadvies
- affirmeren en manifesteren (positieve gedachten bekrachtigen
en je eigen realiteit creëren)
- workshops zelfzorg en heling
- thee en koffiekransjes
- ...

De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur, bijdrage per persoon is 25 €. Ik mik op eind mei om van start te gaan.
Aangezien de interesse groot is en de plaatsen beperkt (ik wil iedereen een eerlijke kans kunnen geven) zal ik met loting werken. Mensen die mij nog niet persoonlijk hebben aangesproken mogen hier of via persoonlijk bericht reageren. Ook als je nog niet helemaal zeker bent, niets moet en alles blijft mogelijk!

Veel liefs en tot in de cirkel 🌿

[email protected]

02/01/2022

Aan allen een zacht nieuwjaar gewenst met veel (zelf)liefde en een zo goed mogelijke gezondheid!

Ik neem alvast de laatste eindsprint naar de verhuis door een tijdslijn op te maken en prospectie te doen naar een nieuwe behandel- en massagetafel. We mikken naar een heropening in de Kongostraat in maart of april met een wel heel spannende verrassing... Na 12 jaar Nora Nure te zijn geweest heb ik beslist om samen met de totaal gerenoveerde praktijk een nieuwe naam te lanceren. Wat de naam betreft hou ik de spanning er nog even in maar je kan al even dromen van de tafel waarop je misschien zal terechtkomen...

Restless Legs Syndroom (RLS): dit zijn de symtomen & zo breng je jouw benen tot rust 13/05/2021

Restless Legs Syndroom (RLS): dit zijn de symtomen & zo breng je jouw benen tot rust

Over o.a. voetreflexologie als ondersteuning bij rusteloze benen.

Restless Legs Syndroom (RLS): dit zijn de symtomen & zo breng je jouw benen tot rust Het Restless Legs Syndroom (RLS), ofwel aanhoudend getintel in je benen, is geen pretje. Sterker nog, wanneer je langdurig last hebt van RLS kan dit leiden tot ernstige vermoeidheid en…

08/01/2021

BLIJF ADEMEN

Ik zet graag het element Metaal in de kijker omdat ik voel dat in deze periode veel mensen extra ondersteuning kunnen gebruiken wat het emotionele aspect ervan betreft.

Zelfs mijn kinderen vroegen op jongere leeftijd naar 'de druppeltjes'. Het gaf hen een rustig en veilig gevoel.

Het element metaal in evenwicht heeft ons ruimte voor onze gevoelens, we drukken ons goed uit en voelen ons begrepen, we voelen ons licht en zijn heel intuïtief.

Is het element metaal verstoord, dan voelen we ons verstikt door het vasthouden aan het verleden, overgevoelig voor wat anderen van ons denken, triestig en onbegrepen. Het element metaal is verantwoordelijk voor het loslaten en elimineren van afvalstoffen via de darmen en de huid. De kwaliteit van de huid vertelt ons veel over de darmen en de verhouding zuurstof /stikstof in ons lichaam = ademhalingsstelsel.

Bron: https://leven-in-balans.be/2018/09/06/element-metaal/

11/12/2020

Zoete broodjes momenteel. Ik wil ook een massage onder de kerstboom! Letterlijk mag ook 😅🎅

16/11/2020

We zijn 1/3 van de lockdown ver, hopelijk mogen we 14 december terug aan de slag! De afspraken vanaf de ophef van de lockdown blijven gewoon staan, de klanten die hun afspraak hebben gemist contacteer ik in volgorde voor een nieuwe datum.

Veel liefs en bedankt voor het vertrouwen 🌹🌹🌹

07/10/2020

Deze olie met rozemarijn moet enkele weken staan. Dat noemt men macereren.
Rozemarijn werkt heilzaam bij spierklachten en is dus ideaal om te gebruiken bij mijn nek- en schoudermassage's.
Verder werkt rozemarijn opwekkend en stimulerend bij geestelijke uitputting. 🌿

30/09/2020

Voor wie het heeft gemist: de praktijk is tijdelijk verhuisd naar de Sint Katarinastraat 85! ✨

27/06/2020

Verzorg je huid goed voor en na blootstelling aan de zon! ☀️

Le masque gel visage, ideaal als aftersun voor het gelaat 🙌

Actieve stoffen:

Aloë Vera, calendula, citroen, lavendel, cipres, majoraan, ylang-ylang, tijm

Dit vochtinbrengend, mineraliserend, tonifiërend en celvernieuwend masker spant de huid op en is geschikt voor alle huidtypes.
Aloë Vera en goudsbloem zijn bekend voor hun verzachtende hydraterende eigenschappen. Dankzij de aanwezigheid van vitamine B2 uit wortelen en een mengeling van essentiële oliën heeft het een weefselherstellende werking.

48,00 €

23/06/2020
22/03/2020

Oef. Het is me gelukt om bijna iedereen te bereiken die komende weken afspraken hadden staan. Van enkelen kan ik helaas het telefoonnummer of emailadres niet achterhalen. Dus bij deze laat ik nog even weten dat ik door de Coronamaatregelen alvast gesloten ben t.e.m. 5 april.

Liefs en zorg goed voor jezelf 🍀🕊

24/02/2020

Een massage op maandag... is een heilzaam idee 🙌

"Oude Chinese, Indiase en Egyptische teksten vermelden het gebruik van massage om ziekten te voorkomen en te genezen, en om wonden te helen. Massage wordt voor het eerst vermeld in een Chinees boek van ongeveer 2700 voor Christus: ‘Vroeg in de ochtend met de palm van de hand strijken na een nacht slapen, als het bloed rust en de stemming ontspannen is, biedt bescherming tegen koude, houdt de organen soepel en voorkomt kleine kwaaltjes’."

http://oiled.nl/geschiedenis-van-massage/

19/09/2019

De septemberequinox is het snijpunt van de schijnbare zonnebaan door de hemelequator, recht tegenover het lentepunt. Het begin van de herfst.. De appels zijn geplukt en mijn tuin kleurt pompoenoranje.

Metaal is het herfstelement met long-dikke darm als verbonden organen. Emoties die erbij gepaard gaan zijn verdriet en melancholie.

In oktober biedt ik een exclusieve verzorging aan waarin het metaalelement centraal staat.

Korte energetische behandeling van het gelaat met algen, metaalserum en witte klei. Drukpuntmassage van de long-dikke darm meridiaan en massage van de voeten met extra aandacht voor de overeenstemmende reflexzones.

Duur: circa 60 min.

Prijs: 52 €

10/04/2019

Voor de proevers: Combinatie van een nek-en schoudermassage met een voetreflexologie behandeling, beiden in verkorte versie maar niet minder doeltreffend, 40€ voor 45 min

(Wachttijden lopen op tot 3 weken, tijdig reserveren dus.)

19/03/2019

Recept geschenkbon: voeg een snuifje salie toe ter versterking van lichaam en geest..

🌿🕊🌊

Photos from Nora Nure's post 12/03/2019

vrije dag 🌿🍰

26/10/2017

De herfst is de voorbode om ons opnieuw naar binnen te richten. Innerlijk betekent dit dichter bij jezelf komen na een drukke zomer.

Laat u omhullen door heerlijke herfstgeuren en ervaar een diep onstspannende therapie. We beginnen met een heilzame, verse gemberthee tijdens een zacht gesprek. De nek- en schoudermassage laat de spanningen wegglijden en bereidt u voor om de energetische gezichtsmassage optimaal te ontvangen.

Duur: 75″

Kostprijs: 55 €

Foto: Rebecca Cairns

Timeline photos 22/08/2017

Timeline photos

Eaux de parfum 06/07/2017

Eaux de parfum

Ontdek Lilly en Provence, Geurlijn met natuurlijke essences van fruit, bloemen en planten. Biologisch, ecologisch en niet getest op dieren! Vanaf nu in het salon!

Eau de Parfum Appelle-moi! 1:

Notes de tête : champagne rosé pétillant
Notes de cœur : fleur de la pêche
Notes de fond : bois de rose, musk, ambre

Eau de Parfum Appelle-moi! 3:

Notes de tête : Poivre rose, Fleur d'oranger, Poire
Notes de cœur : Café, Jasmin
Notes de fond : Vanille, Patchouli, Cèdre

Eaux de parfum

Photos from Nora Nure's post 31/03/2017

Verkeerde houding, overbelasting en emotionele stress leiden vaak tot het ontstaan van Triggerpoints in de spieren. Triggerpoints of spierknopen zijn gedeeltelijke verkrampingen van een spier en zijn op te sporen als een harde knopen of onderhuidse verdikkingen.
Massage door een ervaren therapeut kan acute klachten snel verbeteren.

Nek- en schoudermassage 20″ = € 25

Rug-, nek- en schoudermassage 45” = € 40

Timeline photos 02/03/2017

We zijn al Maart, de lente piept bijna om de hoek.. Hier alvast wat inspiratie om jullie tenen slipperproof te maken!

Timeline photos 06/02/2017

Timeline photos 18/12/2016

Vandaag open tussen 11 en 18u!

Zoek je nog een kadootje voor onder de kerstboom? Een geschenkbon voor een weldoende massage of een gelaatsverzorging heeft altijd succes.. 10% korting!

www.noranure.be

Timeline photos 16/12/2016

🦉 Twin Peaks feestbon 🦉
Ze vliegen alvast de deur uit!

Timeline photos 13/12/2016

De feestelijke waardebonnen zijn er eindelijk! Met als extra voordeel 10% korting op het bedrag of behandeling naar keuze (*) en een glas cava of verse seizoensthee voor de gelukkige ontvanger!

(*) minimum € 15, geldig in 2017

www.noranure.be

Timeline photos 09/12/2016

❤️ Deze hangt er ondertussen al een jaar ❤️

Eindelijk in het nieuw!

Timeline photos 06/12/2016

Het worden drukke dagen! Open op dinsdag 13 en dinsdag 20 december, alsook zondag 18 december!

Telefoon

Adres


Kongostraat 11
Brugge
8310

Andere Brugge schoonheidssalon (alles zien)
Hotel Heritage, Relais & Chateaux, Bruges, Belgium Hotel Heritage, Relais & Chateaux, Bruges, Belgium
11 Niklaas Desparsstraat
Brugge, 8000

Located near all main points of interest, this 5-star Boutique Hotel, Restaurant & Spa of Relais & C

beautysalon elke beautysalon elke
Baron Ruzettelaan 101
Brugge, 8310

5sterren babor schoonheidssalon / huidverbetering finaliste schoonheidssalon van het jaar expert l

evyta esthetiek beauty en wellenss evyta esthetiek beauty en wellenss
Watergang 42
Brugge, 8380

Pure Senses Pure Senses
Titecastraat 98
Brugge, 8200

Pure Senses 24/7 open: Fit- en Wellness op maat

New Style coiffure Brugge New Style coiffure Brugge
Wulfhagestraat 23
Brugge, 8000

[email protected] 437.710.322

Osteopathie Arne Lanckriet Osteopathie Arne Lanckriet
Maalse Steenweg 347
Brugge, 8310

Praktijk voor osteopathie te Brugge. Neem een kijkje op de website of maak snel online een afspraak: www.osteopathielanckriet.be

Schoonheidsinstituut Deva Luna Schoonheidsinstituut Deva Luna
Brugge, 8000

Schoonheidsinstituut Deva Luna kan je vinden bij hotel Academie****te Brugge. Ik werkt op de authent

Only You - For natural beauty Only You - For natural beauty
KoRoute Zilverstraat 8
Brugge, 8000

• NAILS • LASHES • SKINCARE • LASERONTHARING • CARBON-PEELING • MANICURE • PEDICURE • MAKE - UP

Huid - Huidaandoeningen - Huidproblemen Huid - Huidaandoeningen - Huidproblemen
Molenstraat 154
Brugge, 8310

Als onderzoeker en geïnteresseerde in gezondheid (en dat gaat ruim) ben ik een gans programma aan

Fizzing B's Fizzing B's
Hubrecht De Croockstraat 38
Brugge, 8200

Handgemaakte en duurzame verzorgingsproducten en geur in huis, ook op maat gemaakt

Word slank en gespierd Word slank en gespierd
Brugge

Welkom op de Facebook pagina van Word slank en gespierd, mijn naam is Ignace Paepe en via deze pagin