Haar'salon, Knokke Videos

Videos by Haar'salon in Knokke.

#balayage #balayagehair @ Haar'salon

Click to enable sound Next

Other Haar'salon videos

#balayage #balayagehair @ Haar'salon

Ready for a party🌸

En we blijven bij bloemen ... 🌸💕girls like flowers🌸💕 Exclusieve witte satijnen bloemenspeldjes van Vintage Vollies🌺

Dit lieve meisje vroeg om een bloem in haar haar te maken. Ik maakte een roos met haar eigen haar😊. De mooie satijnen bloemen met steentjes in het midden zijn gemaakt van Vintage Vollies🌺 De unieke collectie handgemaakte haaraccesoires van Vintage Vollies zijn te verkrijgen in Haar’salon.

Opsteekkapsel

VOOR & NA!!!💛🧡❤️ Colormelting techniek!! Nieuwe watercolors van Sync, Matrix!! Coral peach op wortel/lengten, middenlengten light peach en op eindlengten coral peach met Quartz pink. Deze techniek is ook mogelijk voor talloze koele of warme blonde en bruine schakeringen naar uw wens! Steeds welkom voor kleuradvies op afspraak: 050/704 418

Mijn zoon Riley (10j) wil graag kapper worden, doet hij dat niet goed? Zijn eerste brushing! Ik ben supertrots op hem en zijn enthousiasme😍❤️👍🏻👏🏻

Vrijdag mocht ik de winnares van de nieuwjaarswedstrijd ontvangen in Haar'salon. Zoals beloofd kreeg zij een volledige voor en na geschonken. Ik heb haar een nieuwe snit gegeven, mechen, kleur, en de Bond ultim8 verzorging toegepast. Haar zussen waren erbij en het was heel gezellig. Wij vonden alvast dat ze straalde met haar nieuwe look. Wat vinden jullie?

Proficiat aan de winnaars!! Prijs 1 een volledig salonbezoek voor mevrouw Kelsey Pellaers beirens die de prijs voor haar zus gewonnen heeft. Prijs 2 een totaal verzorgingspakket voor mevrouw Veerle Waeghe.