Sport Massage/BeintaOttosen

Mit navn er Beinta Ottosen. Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Sportsmassør og har gennemgået en grundig oplæring i fysiologi og anatomi.

Sportmassage Dybdegående massage. Oprindeligt blev sportsmassage kun brugt før og efter atletikudøverne skulle præstere noget stort. I dag er sportsmassage blevet en udbredt behandlingsform også til almindelige udfoldelser, det være sig den tilbagevendende løbetur, tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Alt sammen aktiviteter, som kan medføre infiltrationer, populært kaldet ”myoser”, i musklerne. Sportsmassage både forebygger og behandler. Ved sportsmassage øges blodgennemstrømningen og musklerne restitueres dermed hurtigt. Gennem forskellige teknikker gennemarbejdes muskulaturen både på overfladen og i dybden, fra musklens udspring og til dens hæftning, og senerne strækkes og blødgøres. Fysiurgisk massage Mere nænsom massage - afhjælper og forebygger spændinger, smerter, træthed og stress. Massagen giver en forøget blodgennemstrømning og dermed opvarmning af musklen som resulterer i stor afspænding og større bevægelighed. - Løsner muskelsmerter og myoser som bl.a. afhjælper hovedpine. - Forebygger arbejdsskader som ”musearme” der kommer af ensidig, gentagende bevægelser ved f.eks. computerarbejde. Behandlingsforløb Når du kommer, - vil jeg spørge ind til hvorfor du skal have massage, så vi i fællesskab kan beslutte behandlingsform og afstemme forventningerne til resultatet. Behandlingsformen er forskellig afhængig af hvilket problem du måtte have. Nogle kan have glæde af en enkelt behandling, mens andre vil have behov for et forløb, som forbedrer situationen fra gang til gang. Dette er også afhængigt af, om der er tale om egentlig skadesbehandling eller forebyggende, vedligeholdende behandling. Der er forskellige massageformer. Sportsmassage er en regulær, dybdegående behandling, som har god og langvarig effekt på muskler som kræver særlig opmærksomhed, - en mere nænsom fysiurgisk behandling kan være gavnlig i andre tilfælde. Dette afdækker vi i fællesskab før, under og efter behandlingen. Under massagen vil du være dækket af lagen eller tæppe, så kun de områder der behandles, er afdækket. Efter endt behandling, skal du kunne mærke en forbedring. Det ønskede resultat kan dog kræve flere behandlinger. Dette er meget individuelt, så en rådgivning om et evt. videre forløb vurderes i situationen. - Jeg lægger vægt på kvalitet - at alle skal have den rigtige behandling og føle sig i trygge hænder. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål. Telf: +298587108 eller her på facebook.

[01/20/15]   Sportmassage
Dybdegående massage.

Oprindeligt blev sportsmassage kun brugt før og efter atletikudøverne skulle præstere noget stort.

I dag er sportsmassage blevet en udbredt behandlingsform også til almindelige udfoldelser, det være sig den tilbagevendende løbetur, tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Alt sammen aktiviteter, som kan medføre infiltrationer, populært kaldet ”myoser”, i musklerne.

Sportsmassage både forebygger og behandler. Ved sportsmassage øges blodgennemstrømningen og musklerne restitueres dermed hurtigt.

Gennem forskellige teknikker gennemarbejdes muskulaturen både på overfladen og i dybden, fra musklens udspring og til dens hæftning, og senerne strækkes og blødgøres.

Fysiurgisk massage
Mere nænsom massage
- afhjælper og forebygger spændinger, smerter, træthed og stress.

Massagen giver en forøget blodgennemstrømning og dermed opvarmning af musklen som resulterer i stor afspænding og større bevægelighed.
- Løsner muskelsmerter og myoser som bl.a. afhjælper hovedpine.
- Forebygger arbejdsskader som ”musearme” der kommer af ensidig, gentagende bevægelser ved f.eks. computerarbejde.

Behandlingsforløb

Når du kommer, - vil jeg spørge ind til hvorfor du skal have massage, så vi i fællesskab kan beslutte behandlingsform og afstemme forventningerne til resultatet. Behandlingsformen er forskellig afhængig af hvilket problem du måtte have. Nogle kan have glæde af en enkelt behandling, mens andre vil have behov for et forløb, som forbedrer situationen fra gang til gang. Dette er også afhængigt af, om der er tale om egentlig skadesbehandling eller forebyggende, vedligeholdende behandling.
Der er forskellige massageformer. Sportsmassage er en regulær, dybdegående behandling, som har god og langvarig effekt på muskler som kræver særlig opmærksomhed, - en mere nænsom fysiurgisk behandling kan være gavnlig i andre tilfælde. Dette afdækker vi i fællesskab før, under og efter behandlingen.

Under massagen vil du være dækket af lagen eller tæppe, så kun de områder der behandles, er afdækket.
Efter endt behandling, skal du kunne mærke en forbedring. Det ønskede resultat kan dog kræve flere behandlinger. Dette er meget individuelt, så en rådgivning om et evt. videre forløb vurderes i situationen.

- Jeg lægger vægt på kvalitet - at alle skal have den rigtige behandling og føle sig i trygge hænder.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål. Telf: +298587108 eller her på facebook.

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Kollafjørður?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Telephone

Address


Norðuri í Sundum 33
Kollafjørður
410

Opening Hours

Monday 10:00 - 16:00
Tuesday 10:00 - 16:00
Wednesday 10:00 - 16:00
Thursday 10:00 - 16:00
Friday 10:00 - 16:00
Other Kollafjørður beauty salons (show all)
Trimform, Kollafjørđur Trimform, Kollafjørđur
Botnavegur 1
Kollafjørður, FO 410

Við Trimform viðgerðini kann ein tapa seg - í vekt og sentimetrum, minka um appilsinhúð, stramma húð og vøddar upp. Eisini er viđgerđin sera pínulynnandi.

Simona húðrøkt Simona húðrøkt
Á Lygnnesi 20
Kollafjørður, 410

"Simona", er heitið fyri mína vælverustovu, sum eg havi í kjallaranum. Hon er í ferð við at mennast, og her leggi eg m.a.tær viðgerðir út, sum eg bjóði.