Aura Qawiy
Pakar dalam produk berunsurkan aura di badan manusia. Menjadi ejen jualan sah AURALIFE. Dimana Auralife mengenalkan produk berunsurkan aura.
Di mana aura itu adalah medan tenaga biologi, ataupun medan psikik yg menyelubungi semua makhluk. Aura juga dianggap sebagai sebahagian daripada fizikal badan manusia. Saiznya berbeza daripada beberapa inci ke beberapa kaki di semua arah dan merupakan pancaran daripada badan kita.
03/07/2023
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..
Saya nak share cara kumpul emas.. Bermula dengan serendah RM10..Sehingga dapat gunakan emas tue untuk tunaikan Umrah dan Haji.
Kena mulakan dari sekarang.. Pasang niat menabung.. Insyaallah dengan izin Allah swt.. Kita dijemput menjadi tetamu Allah swt.
Berminat nak tahu lebih lanjut.. Hubungi saya untuk bantu anda..
http://wasap.my/601170330509/LebihLanjutQM
(AR)
16/10/2014
Next version of android... Android 5.0 Lollipop... lets learn ABC... nice idea..
14/10/2014
Hasbunallah wa nikmal wakil, nikmal maula, wa nikman nasir..
"Cukuplah Allah sebagai penolong, dan sebaik-baik pelindung.."
Ya Allah, kuatkan aku untuk menempuh kehidupan dunia ini, walau bukan setiap detik hati ini ku sandarkan dalam mengingatiMu..namun sering juga ku memohon ampun dariMu wahai Tuhanku atas ketidakmampuan aku itu. Semoga hati ini akn terus berada dalam pemeliharaanMu. Sentiasa. InshaAllah.
Akan ku cuba sandarkan jiwa ku hanya pada Allah semata. Sehingga suatu saat bisa ku rasakan beban itu hilang dan sentiasa merasa tenang saat diri diuji. Sepenuh hati ku serahkan kepada Allah sebaik-baik penolong dan sebaik-baik pelindung bagi diriku.
Hayati lagu ini dan semoga bermanfaat. http://www.youtube.com/watch?v=GAx8-BWdpi0
Hasbunallah @ Yoga Al-Ghazali featuring Ajeng Edisi Malaysia
jom layari www.auraqawiy.blogspot.com
10/10/2014
hahahah auta atau fakta??? jom tag kawan2 anda yg ada masalah mcm ni.. hehehehe
15/09/2014
Assalammualaikum wbt. sahabat2.
Disini dengan izin ALLAH SWT kami menyediakan perkhidmatan rawatan :
1. MASALAH GANGGUAN JIN/MAKHLUK HALUS.
a) Seperti SAKA BAKA, DAMPINGAN, HISTERIA, SIHIR, SANTAU, PEMULIHAN RUMAH, TEMPAT KERJA DLL.
2. MASALAH KESIHATAN ZAHIR.
a) Gout, Kanser, Kencing Manis, Darah Tinggi, Stress, Kurang keyakinan, Beremosi, Tidak Kusyuk Solat, Anak degil, dll.
LOKASI : AREA LEMBAH KLANG
HUBUNGI :
017-6423508 (AIZUDDIN)
016-9065062 (FAREEZ).
SEGALANYA RAWATAN KAMI MENGUNAKAN AYAT2 SUCI AL-QURAN DAN MOHON DOA ATAS BANTUAN ALLAH SWT.
PENYAKIT DATANG DARIPADA ALLAH SWT PASTI DISERTAKAN PENAWAR.
16/07/2014
Minta maaf.. produk ni terlajak laris semenjak 2 menjak ni... mungkin sbb kot.. kitorng akan restock kemudian..
Selain benda ketuk2 ni.. kitorng ada jual lain.. jom tgk di www.auraqawiy.blogspot.com
01/07/2014
CARA MENGESAN JIN DIDALAM TUBUH BADAN KITA
Assalamualaikum,,disini saya nak kongsi cara bagaimana untuk kita mengesan jin yang berada didalam tubuh badan kita. Tahukah anda jin mengalir didalam tubuh badan kita mengikut saluran darah Rasulullah saw bersabda: "Sesungguhnya syaitan itu berjalan pada aliran darah manusia" jin yang masuk ke dalam pembuluh darah terus ke otak dan melalui otak, jin boleh mempengaruhi bahagian mana saja kerana jin sudah menguasai otak. Ini dibuktikan oleh perubatan bahawa para pesakit yang tidak sedarkan diri memiliki gelombang otak yang sangat halus dan aneh.Cara bagaimana untuk kita mengesan jin didalam tubuh kita, anda pegang dinadi sebelah kiri anda dan baca doa ini:
1. Mengucap Dua Kalimah Syahadah 1x
2. Selawat Keatas Nabi 3x
3. Surah Al-Fatihah 1x
4. Ayat Kursi 3x
5. Zikir Lailahaillallah 100 x.
sekiranya semasa anda membaca ayat-ayat diatas badan anda terasa seperti dibawah itu la tandanya tubuh badan anda dihuni jin , Segera la pergi membuat rawatan islam yang berhampiran.
1.Bergetar/mengigil
2.Panas
3.Pening.
4.Muntah
5.Terasa Benda Bergerak-gerak dibadan.
6.Mengantuk.
PESANAN. Jangan Lakukan Berseorangan Dirumah.
08/06/2014
tips menarik2!!!! Klik LIKE!!!
REPAIR BADAN SENDIRI
Sambil rehat2 atau bersantai2... kita boleh la cuba2 repair badan kita sendiri. Rujuk grafik. Picit dan gosoklah bahagian2 berkenaan di tapak tangan kita. InsyaAllah bermanfaat untuk kesihatan. Lagi baik kalau sedang memicit2 atau menggosok2 tu kita baca Surah Al-Fatihah, Ayat Kursi dan 3 Surah Qul...
Public Secret - Allahu'alam... Wassalam
08/06/2014
REPAIR BADAN SENDIRI
Sambil rehat2 atau bersantai2... kita boleh la cuba2 repair badan kita sendiri. Rujuk grafik. Picit dan gosoklah bahagian2 berkenaan di tapak tangan kita. InsyaAllah bermanfaat untuk kesihatan. Lagi baik kalau sedang memicit2 atau menggosok2 tu kita baca Surah Al-Fatihah, Ayat Kursi dan 3 Surah Qul...
Public Secret - Allahu'alam... Wassalam
Allah sentiasa bersama2 dgn kita.. cuma kita sahaja yg sering ingin jauhi Allah swt.
Pernahkah saat kau duduk santai dan menikmati harimu, tiba-tiba terpikirkan olehmu ingin berbuat sesuatu kebaikan untuk seseorang? Itu adalah اللّه yang sedang berbicara denganmu dan mengetuk pintu hatimu (QS 4:114, 2:195, 28:77).
Pernahkah saat kau sedang sedih, kecewa tetapi tidak ada orang di sekitarmu yang dapat kau jadikan tempat curahan hati? Itulah adalah اللّه yang sedang rindu padamu dan ingin agar kau berbicara pada-NYA (QS 12:86).
Pernahkah tanpa sengaja kau memikirkan seseorang yang sudah lama tidak bertemu, tiba-tiba orang tersebut muncul, atau kau bertemu dengannya, atau kau menerima telefon darinya? Itu adalah Kuasa اللّه yang sedang menghiburmu. Tidak ada yang namanya kebetulan (QS 3:190-191).
Pernahkah kau mendapatkan sesuatu yang tidak terdugaa, yang selama ini kau inginkan tapi rasanya sulit untuk kau didapatkan? Itu adalah اللّه yang mengetahui dan mendengar suara batinmu serta hasil dari benih kebaikan yang kau taburkan sebelumnya (QS 65:2-3).
Pernahkah kau berada dalam situasi yang buntu, semua terasa begitu sulit, begitu tidak menyenangkan, hambar, kosong bahkan menakutkan? Itu adalah saat اللّه mengizinkan kau untuk diuji, Dan اللّه ingin mendengar rintihan serta do’amu agar kau menyadari akan keberadaan-NYA…. Karena tahu kau sudah mulai melupakan-NYA dalam kesenangan (QS 47:31, 32:21).
Jika kau peka, akan sering kau sadari bahwa KASIH dan KUASA اللّه selalu ada di saat manusia merasa dirinya tak mampu. Apakah kau pikir tulisan ini hanya saja saja terkirim padamu? Tidak!!! Sekali lagi, tidak! TIDAK ADA YANG KEBETULAN… Sekali lagi, TIDAK ADA YANG KEBETULAN… Beberapa minit ini tenangkanlah dirimu, rasakan kehadiran-NYA…, dengarkan suara-NYA yang berkata: “Jangan khuatir.. AKU di sini bersamamu.” (QS 2:214, 2:186).
Ilmu yg harus dikongsi bersama..
SOLAT vs USTAZ/SHEIKH/TOK GURU :
JOM SHARE LAJU-LAJU
1. Org yg tak solat akn banyak masalah, tidak tenang, cpt marah susah nk terima kenyataan dn selalu nmpk salah orang lain.
- USTAZ AZHAR IDRUS
2. Walaupun ayah kita penagih dadah sekalipun, bila dia suruh solat, kita sebagai anak WAJIB tunaikannya.
- Ustaz Kazim Elias
3. Tidak solat punca utama penceraian dalam rumahtangga? "Jaga solat...Insyallah bahagia..."
- Ustaz Don Daniyal
4. Selalulah Solat berjemaah walau payah macam mana pun, boleh jadi jemaah itu dapat menampung pahala berlipat ganda.
- Datuk Ismail Kamus
5.Kalau kita sakit jgn takut utk solat , atleast kalau mati , mati dalam solat
- ustaz haslin baharin
6. Selepas solat jangan tergesa-gesa, baca Subhanallah 33, Alhamdulillah 33, Allahuakbar 33, doa kemudian baru bangun”
- Al-Habib Ali Zainal
7. Kalau orang yang solat pun belum tentu masuk Syurga, apatah lagi orang yang meninggalkannya.
-TG Syeikh Nuruddin Marbu Al-Banjari Al-Makki
8. Jagalah solat anda. Kerana solat itu adalah hubungan antara Allah dengan hambaNya"
- Sheikh Abdullah Jahaf.
9. Menjaga solat boleh membersihkan dalaman kita. Puasa juga boleh membersihkan jiwa seseorang.
-Ustaz Dasuki Rani
10. Jgn cakap:"Pergi solat.Kalau tak,masuk api neraka!"Tapi cakap:"Jom solat,Nnt kita masuk SYURGA ALLAH sama2 ya.InsyaAllah
- TG Harun Din"
11. Kalau dalam solat tak dapat ingat Allah, mana mungkin luar solat mampu ingat Allah.
-Ustaz Pahrol.
BACA NI..JGN LUPA KONGSI..
RAHSIA SURAH AL-KAUTSAR
BISMILLAHI RAHMANI RAHIM
INNA A'TTOINA KALKAUTSAR
FADSALLILI ROBBIKA WANHAR
INNA SYAANIAKA HUAL AB TAR
Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat dan diturunkan di makkah dan bermaksud sungai di syurga, kolam sungai ini diperbuat daripada batu permata nan indah dan cantik.
Rasanya lebih manis daripada madu, warnanya p**a lebih putih daripada susu dan lebih wangi daripada kasturi.
Surah ini disifatkan sebagai surah penghibur hati Nabi Muhammad kerana diturunkan ketika baginda bersedih atas kematian 2 orang yang dikasihi iaitu anak lelakinya Ibrahim dan bapa saudaranya Abu Talib.
Berbagai khasiat terkandung di dalam surah ini boleh di amalkan:
baca surah ini ketika hujan turun dan berdoa, mudah-mudahan Allah s.w.t memakbulkan doa kita.
jika kita kehausan dan tiada air, bacalah surah ini dan gosokan di leher, insya Allah hilang dahaga
jika sering sakit mata, seperti berair, gatal,bangkak sapukan air mawar yang sudah dibacakan surah ini sebanyak 10x pada mata.
jika rumah dipercayai terkena sihir, baca surah ini 10x mudah-mudahan Allah s.w.t bagi ilham kepada kita dimana letaknya sihir itu
jika membacanya 1, 000x rezeki kita akan bertambah
jika rajin membacanya, hati kita akan menjadi lembut dan khusyuk kevtika menunaikan solat
jika orang teraniaya dan terpenjara membacanya sebanyak 71x, Allah s.w.t akan memberikan bantuan kepadanya kerana dia tidak bersalah tetapi dizalimi
(ADA 2 PILIHAN UNTUK ANDA)
1)biakan didalam ini tanpa bermanfaat untuk orang lain.
2) anda sebarkan pada semua kenalan anda.
Rasulullah bersabda,
Barang siapa menyampaikan satu ilmu saja dan ada orang yang mengamalkan, maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia) dia akan tetap memperoleh pahala.
SELAMAT BERAMAL... PINJAM 3MINIT UTK BACA NI..JGN LUPA KONGSI
Click here to claim your Sponsored Listing.