Eskayvie Diffenz Melaka

Eskayvie Diffenz Melaka

Share

Eskayvie Nexus menawarkan pelbagai jenis produk untuk kesihatan dan kecantikan seperti

~ Diffenz
~

06/01/2024

KEPUTIHAN masalah utama WANITAโ€ผ๏ธ
Masalah keputihan ni, hanya wanita je yang tahu. Ia masalah dalaman yang dipendam dalam diam. Ramai yang tak tahu cara nak atasi.
Keputihan ni gatal merenyam rasanya. Tak selesa.
Malu bila orang nampak tergaru-garu.
Emosi tak keruan dibuatnya.
Alhamdulillah, Pn Ayuli dah jumpa jalan untuk atasinya.
Baru cuba 2 kotak Reverse Capsule, masalah keputihan dah berjaya diatasi. Emosi pun semakin stabil.

Kalau Cik/Puan segan dan ada masalah yang sama. PM je saya atau klik link di bawah ๐Ÿ‘‡. In shaa Allah saya sedia bantu.

www.wasap.my/60127112603/EskayvieReverseCapsule0601

27/02/2023

Jangan pernah rasa terganggu dengan kritikan manusia. Semoga Allah lancarkan rezeki kita hari ini. Dipermudahkan segala urusan. Amin
Hidup ini mempunyai keindahan tersendiri. Ia memberi luka agar kita belajar bertahan. Ia memberi duka agar kita belajar untuk kuat & SEMANGAT.
Assalamualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

23/02/2023

โ€œ Sesungguhnya antara hari yang paling baik adalah Hari Jumaat. Maka perbanyakkanlah selawat ke atasku. Sesungguhnya selawat kamu akan dibentangkan kepadaku.โ€ (HR Abu Daud)

Jangan lupa selitkan hari Jumaat kita dengan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW. Semoga kita semua mendapat rahmat dariNya.

ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
( Rumi ) Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali muhammad

Maksud : Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarganya.

Assalamualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

07/02/2023

BATUK DAH STOP, SELESEMA PUN TAK LAGIโ€ผ๏ธ

Gusar dan sentiasa risaukan kesihatan anaknya yang sering selesema dan batuk berpanjangan, ibu kepada adik Aqilah, Pn Hafizah mahu melihat anaknya kembali sihat seperti biasa.

Ibu mana yang tidak terkesan apabila melihat anak kesayangan sering tidak sihat. Pn Hafizah mengambil langkah yang bijak untuk berikhtiar dengan Eskayvie Diffenz Junior.

Syukur, selepas hanya 2 hari mengamalkan Diffenz Junior, kesihatan adik Aqilah bertambah baik. Tiada lagi selesema dan batuk.

Eskayvie Diffenz Junior yang diformulasikan dengan "superfood" seperti Cendawan Susu Harimau, Buah Camu-Camu, Kolostrum, Vitamin C dan D dan juga multimineral merupakan pilihan terbaik untuk melindungi paru-paru serta menguatkan sistem imun badan.

Lindungi anak-anak dengan berikan mereka perlindungan yang terbaik. Dapatkan Diffenz Junior sekarang.

www.wasap.my/60127112603/EskayvieDiffenzJunior0702

06/02/2023

Setiap orang memiliki tujuannya. Namun hanya mereka yang hebat yang mampu fokus untuk mendapatkannya ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Berani untuk memulakan! Dan keep konsisten in your way โค๏ธ

Assalammualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

05/02/2023

Belajarlah untuk mengagumi bukan iri, untuk memuji bukan merayu, untuk menghargai bukan meniru, dan ia akan membuat hidupmu menjadi akan lebih bererti.

Lebih baik usaha sendiri untuk meraih kejayaan daripada merasa iri dengan kejayaan orang lain. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Assalammualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

01/02/2023

Assalamualaikum
Pageyy gaisss

Semoga bulan baru dengan semangat baru yang lebih lagi.. semoga rezeki kita semua mengalir dengan lebih deras lagi. Aamiin ๐Ÿค—

Caiyukkk gaiss. Yakin boleh. Kita pasti boleh

02/12/2022

Kuat kan semangat
Ubah mindset
Perbaiki kekurangan
Teruskan usaha

Semoga rezeki kita di bulan ini semakin melimpah ruah dan terus menerus dipermudahkan ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Assalamualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

08/11/2022

Berputus asa hanya akan membuatkan semangat dan keyakinan diri berkurang. Teruskan berusaha untuk mencapai impian. โœจ
ACHIEVE YOUR GOALS NOW
Assalamualaikum
Pageyy gaisss ๐Ÿค—

02/11/2022

NEGARA SEDANG ALAMI GELOMBANG KECIL, MENTERI KESIHATAN BERI AMARAN AGAR TIDAK LEKAโ€ผ๏ธ

Malaysia sedang berdepan gelombang kecil peningkatan kes positif susulan penemuan subvarian yang baru di negara ini. Kehadiran virus C19 di dalam kehidupan kita bukan lagi sesuatu yang baru. Realitinya, kita kini hidup dikelilingi oleh virus yang berupaya untuk merebak dan membiak dengan lebih aktif lagi.

Adakah anda boleh duduk sahaja tanpa sebarang tindakan?๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ Semestinya TIDAK. Anda WAJIB terus jaga SOP, dan jangan lupa untuk amalkan TRIIS dan 6Sโ€ผ๏ธ

Berikan perlindungan yang maksima kepada diri dan keluarga! Sama-sama kita ikhtiar dengan Diffenz dan Diffenz Junior, yang mampu menguatkan sistem imun badan, bagi menghindari jangkitan kuman.

Dapatkan hari ini. Sama-sama kita lindungi diri dan keluarga tercinta. Klik link di bawah

www.wasap.my/60127112603/EskayvieDiffenz

31/10/2022

Sukses itu bukan kebetulan, tapi hasil kerja keras. Seseorang sukses bukan karena tak pernah gagal, tapi dia tak pernah berhenti.

Welcome November..please be nice to me๐Ÿฅฐ

Assalamualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

30/10/2022

Kehidupan memerlukan impian yang tinggi. Kerana impian akan membangkitkan motivasi untuk terus bertindakโ€ผ๏ธ

Assalammualaikum
Pageyy gaiss ๐Ÿค—

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Malacca City?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Telephone

Website

Address

Malacca City
75250