Beauty salons in Fushë-Kosova

Find beauty salons in Fushë-Kosova. Listings include Salloni TUNA, Si n'shpi.

Salloni TUNA A Salloni TUNA
Rruga 12 Qershori
Ferizaj, 70000

Salloni Tuna gjendet ne rrugen 12 Qershori 70000, me ne do te ndaheni te knaqur si nga çmimi dhe profesionaliteti

Si n'shpi B Si n'shpi
Harilaq
Fushë-Kosova, 12000

'Si n'shpi është një biznis i cili përkrah dhe përgatit në mënyrë profesionale, ushqimet tradicionale.