LOCK YOUR AGE

LOCK YOUR AGE

Kami pakar dalam menghilangkan kedutan di muka dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih muda 10 ta

21/02/2022
Photos from LOCK YOUR AGE's post 01/09/2015
Timeline Photos 01/09/2015

Spicy N**e FM liN1

Plump Lip Effect

The Spicy N**e Lip Gloss has a sensual shine and delicate colour.
It perfectly highlights the shape of your lips and contains toning and cooling substance makes them look full and slightly enlarged.

Squalene provides intensive moisturisation and softness and the nourishing vitamin complex makes the lips smooth and regenerates them, ensuring a healthy look.

It can be used separately or on a lipstick to highlight its colour and prolong durability. It contains UV filters.

Size: 9ml

Timeline Photos 01/09/2015

Innocent Pink FM liN2

Wet Lip Effect

The innocent Pink Lip Gloss has a subtle colour and its shimmering pigment particles provide wet lip effect.

Grape oil nurtures your lips and provides optimal moisturisation.
Safflower oil protects the skin from harmful effects of external factors and vitamin A improves the colour of the lips, vitamin E has antioxidant properties while vitamin F nourishes and regenerates delicate lip epidermis.
It contains UV filters.

Size: 9ml

Timeline Photos 01/09/2015

Subtle Rose FM liN3

The Subtle Rose Lip Gloss contains carefully selected pigments that give your lips tempting colour and subtle gloss. Soybean oil, rich in essential unsaturated fatty acids, provides intensive care and protection.

Vitamin complex regenerates and firms delicate skin of the lips. Natural wax additionally oils and smoothes the lips.
Filters protect the skin from UV radiation.

Size: 9ml

Timeline Photos 01/09/2015

Chilly Brown FM liN5

Plump Lip Effect

The Chilly Brown Lip Gloss has a sensual shine and delicate colour.
It perfectly highlights the shape of your lips. Contained toning and cooling substance makes them look full and slightly enlarged. Squalene provides intensive moisturisation and softness and the nourishing vitamin complex makes the lips smooth and regenerates them, ensuring a healthy look.

It can be used separately or on a lipstick to highlight its colour and prolong durability.
It contains UV filters.

Size: 9ml

Timeline Photos 01/09/2015

Live the dream of alluring lips

The Extra Rich Lip Stick contains oligopeptides which model the shape of your lips to give them a tempting look Rich mixture of waxes, oils and nourishing substances moisturise the lips and prevent them from chapping Perfectly chosen composition of pigments covers the lips perfectly giving them astonishing colour and a sensual shine.
Contains antioxidants and UV filters. Can match an FM Automatic Lipliner to an appropriately selected lipstick

Weight: 4g

Timeline Photos 01/09/2015

Discover the irresistible charm of perfection

Emphasises the contours of your lips with exceptional precision and brings out the natural beauty of your lips
Contains intensely nourishing waxes
Waterproof
Colours match the FM lipstick shades
Twist to open... twist to close
Built-in sharpener

Weight: 0.31g

Timeline Photos 01/09/2015

FRUITY LIP GLOSS

Pamper your senses with the delicate aroma and delicious cocktail of a juicy fruit flavour of wild strawberries, bananas, cherries, peaches or raspberries.

Special formula contains shea butter, soothing and moisturising to improve the look of dry and chapped lips. Easy to apply thanks to a convenient dispensing tip.

Size: 15ml

Timeline Photos 31/08/2015

FRUITY LIP GLOSS

Pamper your senses with the delicate aroma and delicious cocktail of a juicy fruit flavour of wild strawberries, bananas, cherries, peaches or raspberries.

Special formula contains shea butter, soothing and moisturising to improve the look of dry and chapped lips. Easy to apply thanks to a convenient dispensing tip.

Size: 15ml

Timeline Photos 31/08/2015

Discover the irresistible charm of perfection

Emphasises the contours of your lips with exceptional precision and brings out the natural beauty of your lips
Contains intensely nourishing waxes
Waterproof
Colours match the FM lipstick shades
Twist to open... twist to close
Built-in sharpener

Weight: 0.31g

Timeline Photos 31/08/2015

Live the dream of alluring lips

The Extra Rich Lip Stick contains oligopeptides which model the shape of your lips to give them a tempting look Rich mixture of waxes, oils and nourishing substances moisturise the lips and prevent them from chapping Perfectly chosen composition of pigments covers the lips perfectly giving them astonishing colour and a sensual shine.
Contains antioxidants and UV filters. Can match an FM Automatic Lipliner to an appropriately selected lipstick

Weight: 4g

Timeline Photos 31/08/2015

Chilly Brown FM liN5

Plump Lip Effect

The Chilly Brown Lip Gloss has a sensual shine and delicate colour.
It perfectly highlights the shape of your lips. Contained toning and cooling substance makes them look full and slightly enlarged. Squalene provides intensive moisturisation and softness and the nourishing vitamin complex makes the lips smooth and regenerates them, ensuring a healthy look.

It can be used separately or on a lipstick to highlight its colour and prolong durability.
It contains UV filters.

Size: 9ml

Photos from LOCK YOUR AGE's post 31/08/2015

Plum Gold FM liN4

The Plum Gold Lip Gloss contains carefully selected pigments that give your lips tempting colour and subtle gloss. Soybean oil, rich in essential unsaturated fatty acids, provides intensive care and protection.

Vitamin complex regenerates and firms delicate skin of the lips.
Natural wax additionally oils and smooths the lips.
Filters protect the skin from UV radiation.

Size: 9ml

Timeline Photos 31/08/2015

Subtle Rose FM liN3

The Subtle Rose Lip Gloss contains carefully selected pigments that give your lips tempting colour and subtle gloss. Soybean oil, rich in essential unsaturated fatty acids, provides intensive care and protection.

Vitamin complex regenerates and firms delicate skin of the lips. Natural wax additionally oils and smoothes the lips.
Filters protect the skin from UV radiation.

Size: 9ml

Timeline Photos 31/08/2015

Innocent Pink FM liN2

Wet Lip Effect

The innocent Pink Lip Gloss has a subtle colour and its shimmering pigment particles provide wet lip effect.

Grape oil nurtures your lips and provides optimal moisturisation.
Safflower oil protects the skin from harmful effects of external factors and vitamin A improves the colour of the lips, vitamin E has antioxidant properties while vitamin F nourishes and regenerates delicate lip epidermis.
It contains UV filters.

Size: 9ml

Timeline Photos 31/08/2015

Spicy N**e FM liN1

Plump Lip Effect

The Spicy N**e Lip Gloss has a sensual shine and delicate colour.
It perfectly highlights the shape of your lips and contains toning and cooling substance makes them look full and slightly enlarged.

Squalene provides intensive moisturisation and softness and the nourishing vitamin complex makes the lips smooth and regenerates them, ensuring a healthy look.

It can be used separately or on a lipstick to highlight its colour and prolong durability. It contains UV filters.

Size: 9ml

Photos from LOCK YOUR AGE's post 31/08/2015

The Glam Lip Tint and Blam consists of a harmonious blend of a long-lasting, juicy colour, and a seductive gloss.

The lip tint’s light, water-based formula, provides comfort and natural look of your lips, whereas panthenol cares for
the adequate moisture.

Due to the richness of the active ingredients, such as coconut oil, panthenol and vitamin E, the glossy lotion has excellent nourishing properties. It's comfortable lip tint form allows precise make up application without using a lipliner. It does not smudge and has a sensual mango aroma.

Lip tint capacity: 3 ml
Balm weight: 1.4 g

Timeline Photos 02/11/2013

Copy paste dari rakan FB...Jangan biarkan luka itu kekal, Jom ROLL SKINCERITY & MAKE MONEY :)

For those yg selalu memperkecilkan kesakitan antara bersalin normal n czer....jgn anggap czer ni xsakit...bius kalu da abis luka torehan ape xsakit...n jgn fikir bersalin normal je yg sakit...kalu boleh dua2 cara ni aku nk rs...tp ketentuan Allah...sape yg berani mempertikai...n para suami plsss jaga wife u all sebaik mungkin...betapa seksanya dia nk mengeluarkan zuriat anda satu2nya...n once u care bout u wife u akn lbh menghargai ibu yg melahirkan u all....

Ceaseraen

Bersalin secara Ceaseraen memang masa bersalin kurang sakitnya berbanding bersalin normal, namun yang tak best nya bersalin kaedah ini, mengikut pengalaman ramai ibu bersalin cara ini, sakitnya selepas proses pembedahan tu. Nak duduk susah, nak pakai bengkung susah, ada p**ak tu luka luar nampak elok, tapi rupanya luka bahagian dalam masih lagi basah dan ada juga yang bernanah sampai berbau. Memang kalau dengar memang mengerikan dan mengilukan. Tapi semua wanita jiwa nya kuat dan tabah. Kaum lelaki belum tentu boleh jadi sekuat dan setabah wanita.
Penjagaan bersalin bedah memang lebih rumit. Namun walau apa pun kaedah/ proses anda bersalin, penjagaannya masih tetap sama dan penting.

Ketahui beberapa jenis makanan yang perlu dielakkan ketika berpantang:
Sayur-sayuran dan tumbuhan menjalar, sejuk dan berangin seperti kangkung, pucuk ubi, kacang buncit, kacang panjang, timun, petai, cili, brokoli,petola, labu, terung, ubi kayu dan kobis kerana boleh menyebabkan sakit tulang, lemah-lemah sendi dan sejuk pada otot.
Buah-buahan seperti tebu, nenas, belimbing, nangka, cempedak, pisang nangka, pisang embun, pisang masak hijau, ciku, langsat dan tembikai cina kerana boleh menyebabkan sakit tulang, lemah sendi, angin dalam badan dan sejuk otot. Penyakit-penyakit ini diketahui sebagai artritis dan rheumatisme.
Ikan masin atau ikan kering selain tidak mempunyai khasiat, ia juga dipercayai boleh menyebabkan darah nifas berbau busuk dan cepat kering.
Ikan berbisa seperti ikan bawal, terubuk, pari duri, sembilang dan parang dikhuatiri bisa pada pintu rahim.
Ikan tamban, tongkol, kembung, cencaru dan makanan laut menyebabkan kegatalan kulit dan alahan menyebabkan luka pembedahan bernanah
Ayam biasa atau ayam Bandar serta telur ayam boleh dielakkan sehingga selepas 44hari.
Air ais, air sejuk, air bergas, air tebu, air cincau, air kelapa muda serta jus buah dikhuatiri tajam dan boleh menyebabkan angin dalam badan.
Teh perlu dielakkan kerana menyebabkan angin dan kembung perut.
Apa jua makanan berlemak, berminyak dan berkolesterol tinggi.
Daging lembu p**a perlu dielakkan sehingga selepas kira-kira 2 minggu

Timeline Photos 30/10/2013

MASALAH KULIT, JERAWAT, PARUT, EXZEMA, LIANG PORI BESAR & MUKA BERLOPAK....masih mencari cari penyelesaian untuk masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, parut jerawat, masalah pori pori besar, kulit sensitif , kulit berminyak, black/white head dan lain lain masalah berkaitan kulit?... ANDA WAJIB GUNAKAN “SKINCERITY”. telah digunakai di klinik klinik dermatologi di USA
sejak 7 tahun dulu dan telah merawat sehingga 300,000 Pengguna..produk keluaran Nucerity, USA telah mendapat pelbagai pengiktiran dan clinically proven ..skrg dgn harga mampu milik untuk semua orang..sila pm di ruangan message sekarang untuk botol pertama anda dan dapatkan kesan seperti kami2 yang telah tersenyum bahagia..

PM untuk mendapatkan product hebat ini. One Bottle One Solution

Timeline Photos 20/10/2013
Timeline Photos 16/10/2013

Ada orang tanya apa yang hebat sangat SKINCERITY ni... ?

Apa hebat nya Skincerity? ?
• Sgt2 hebat 1 botol skincerity bersamaan dgn rawatan beribu2 ringgit di klinik2
kecantikan..
• BOLEH dipakai dgn apa2 produk skincarepun..penggunaan SKINCERITY dgn apa2
produk akan berikan kesan 3 kali ganda...fuhhh hebat tuu..

CAMNER TU???

★Sbb SKINCERITY mengandungi acetone tumbuhan yg membasmi kuman serta merta..cth..bila apply nite cream sblum tido..berapa b*k nite cream yg kita pakai melekat pd skin..rasanya tk b*kkan sbb mgkin ada yg terkena pd bantal..selimut..n kt tgn kita pun ada bakteria halus yg kita tk nmpk...tp bila kita pakai SKINCERITY Ia akan protect terus skin kita dr bakteria..akan terbit lapisan nipis pd skin seolah2 kulit kedua kita..jd nite cream kita mampu meresap jauh ke dlm skin dgn adanya pemakaian SKINCERITY. .

Timeline Photos 10/10/2013

PERBEZAAN MASKER SKINCERITY & MASKER LAIN...

Tahukan anda kenapa Skincerity dicipta ?
Setiap malam kita tidur tubuh manusia itu merwap / mengeluarkan cairan lebih banyak. Disebabkan itu jugalah terhasillah cream malam, tujuannya adalah agar kulit manusia tetap terjaga kelembabnya pada malam hari untuk membantu pertumbuhan sel kulit baru.
Kulit kita memerlukan air & udara untuk membantu sel mendapat pertumbuhan dengan baik dan sihat, salah satu penuan terjadi akibat kulit yg kering, akibat hilangnya cairan dalam tubuh manusia itu sendiri.
Hanya Masker Skincerity dapat mempertahankan / mencegah kehilangan kelembaban udara (air), Namun oksigen tetap dapat masuk kedalam kulit melalui masker yg tipis (seperti kulit kedua) kerana molukel udara lebih kecil dari molekul air.

Jadi kesimp**annya , air yang keluar dari kulit dapat dicegah oleh masker sehingga kulit secara alami di mandikan oleh kelembaban alami tubuh manusia itu sendiri (perlu anda tahu kelembaban yang terbaik itu adalah kelembaban yang dtg dari dalam tubuh manusia itu sendiri bukan dari cream2 yang ada dari campuran dari tumbuh2an / bahan kimia lainnya).

Inilah uniknya skincerity dan telah mendapatkan hak paten dari NHI (Nation Health International) yang merupakan masker yang dapat bernafas. Berbeza dengan masker tradisional dimana anda hanya melembabkan kulit tapi udara tidak dapat masuk kedalam...
Sbb itu jugalah, kalau memakai masker tradisional harus menanggalkannya dalam bbrp minit . Berbeza dengan skincerity yg dapat dipakai hingga 24jam atau selama anda tidur.

Timeline Photos 10/10/2013

admin dpt 1 foto daripada pengguna Skincerity yang jatuh motor. kesian adik comel tu...tapi mujur Skincerity dlm simpanan sbg penyelamat...

Timeline Photos 10/10/2013

Selamat pagi semuaaaa.....hari2 adalah hari yang cerah dan usaha sehabus baik untuk tidak mengundang mendung yg bakal memlimpahkan hujan. meskipun hujan itu dtg, biarlah ia membawa kebahagiaan yang tidak ternilai...

Timeline Photos 07/10/2013

APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?
-Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit.
Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan adan 'Chemical Peel'.
-Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan.
Ia melakukan tugas 4product dalam satu.. - cucian wajah menyeluruh, melembab,kelupasan dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.
-Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.

Timeline Photos 07/10/2013

BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?

kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!!
Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.
Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah-
kulit kusam,
tona tak sekata,
tekstur kulit yang agak kasar,
kekeringan kulit,
bintik2 penuaan,
dan masalah saiz pori-pori,
garis penuaan dan kedutan.

07/10/2013

Morning Malaysia...sentiasa bersemangat dan berazam menjadi yang terbaik untuk hari ini...

07/10/2013

SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA?

sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013.
Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan.

Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak n39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari!

07/10/2013

PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?

Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed;) Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya.

Timeline Photos 07/10/2013

APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA?

Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas , digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (setelah kulit mejadi sangat radian dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity.
- hanya dengan sekali Skincerity sehari.
Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity sebelum masuk tidur. Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan,dan mengawal lembapan.
Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.

Timeline Photos 04/10/2013

business opportunity dengan produk hot Skincerity..mau tahu bagaimana? bole pm admin

11/09/2013

One of the fastest growing network marketing companies taps industry leader as new company head

rakyat Kedah yang nak tau peluang perniagaan dengan SKincerity, boleh pm saya untuk details date dan venue

http://finance.yahoo.com/news/one-fastest-growing-network-marketing-131900878.html

finance.yahoo.com HOUSTON, June 25, 2013 /PRNewswire/ -- Nucerity International, one of the world's fastest growing network marketing companies, has announced Jeff Graham as its new president and CEO. Graham's immediate ...

Telephone

Website