Natural Cosmetics Planet

Natural Cosmetics Planet

Share

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Natural Cosmetics Planet, Beauty, cosmetic & personal care, Tirane, Tirana.

Photos from Natural Cosmetics Planet's post 01/06/2017

FARA E ZEZE

Photos 29/04/2017
Photos 22/04/2017

BREAST TIGHTENING CREAM

Photos 17/04/2017

Vaji Milingonës
(Ant Oil)
100% natyral
Vaj i nxjerre prej vezeve te milingonave,largon të gjitha qimet nga zonat e padëshiruara.
Ndihmon ne zvogëlimin rritjes se qimeve. Mund të përdoret nga të gjitha moshat dhe gjinitë

Photos 16/04/2017

Vaji i (recini) Kastorit (100ml)
Kuron sëmundjet e lëkurës çarjen,pullat e bardha, mbron gjoksin e femrës
nga faktorët e jashtëm, eliminon gazrat dhe aciditetet e stomakut,
nxjerrjen e krimbave të vegjël nga barku me anë të jashtëqitjes,stimulon ciklin menstrual,forcon kockat e trupit,sheron kërthizën e të porsalindurit,shton
qumështin e nenes,kundra dhimbjes se kokës dhe migrenës,skuqjes së syrit, qëtësimin e frymemarrjes,plagëve,eliminon çarjet midis gishtave të duarëve dhe të këmbëve, forcon muskujt dhe formën e tyre,eliminon djersitjen e tepërt në trup,eliminon kapsllëkun,pastron fshikëzën e tëmthit,kundra
fryrjes së këmbëve, kundra pikave në fytyrë, eliminon erën e keqe të trupit, kundra enjtjeve,dhimbjeve të nervit shiatik eliminon gëlbazën,
lehteson lindjen normale, qetëson dhimbjen e kyçeve dhe nyjeve,pastron
fytyrën nga puçrat,eliminon hemoragjinë, është ushqyes efektiv, qetëson ulçërën e stomakut,eliminon dhimbjet e stomakut, kundra shfaqjeve te gjëndrave, forcon flokun, eliminon zbokthin, e mban flokun të butë, forcon thonjtë etj.

Photos 05/04/2017

KREM SNAIL PËR STRIJA

Strijat janë shenja të cilat nuk eliminohen përfundimisht, por me disa produkte natyrale, zbehja e tyre mund të jetë e suksesshme.Strijat, janë një problem serioz për lëkurën, që vijnë së pari nga gjenet, por edhe nga ndryshimet e menjëhershme të lëkurës.

Kur lëkura zgjerohet ose tkurret shumë shpejt, në raste si shtim peshe në kohë të shkurtër, shtatzëni apo rritje gjiri, krijimi i strijave është pothuaj gjithmonë i mundur.
Trupi ka nevojë të jetë i hidratuar, në mënyrë që të shmangë sa më shumë dëmtimet që ndodhin në lëkurë. Duke shmangur kafeinën, pijet me sheqer, por edhe lëngjet e gazuara, do ta kesh më të lehtë ta mbash trupin gjithmonë të hidratuar.

Gjalpi i kërmillit është një nga substancat më të mira për trajtimin dhe rigjenerimin e lëkurës, ndoshta trajtimi më i plotë dhe më i balancuar i krijuar ndonjëherë për kujdesin ndaj lëkurës.Është mjaft i rekomanduar për zbehjen e strijave të lëkurës, sepse është i pasur me vitaminë E, vitamina që neutralizon radikalet e lira në lëkurë, duke e mbajtur atë të zhdërvjellët.

Studimet shkencore konfirmojnë që gjalpi i kërmillit përmban disa nga “thesaret” më të mëdhenj të industrisë kozmetike dhe dermatologjisë të përdorura prej vitesh.
-Snail krem anti-Strija redukton dhe eleminon strijat dhe çarjet e lëkurës për shkak të rënies në peshë, shtatzënisë dhe ndërhyrjeve kirurgjikale.
-Formula të cilen e ka bër firma ”Touch Me” është moderne e cila stimulon prodhimin e kolagenit, i cili është përgjegjës për lindjen e qelizave të reja të lëkurës.

Gjithashtu, Snail Krem anti-strija largon qelizat e vdekura dhe të dëmtuara, duke realizuar në këtë mënyrë rigjenerimin në mënyrë të shëndetshme dhe estetike të lëkurës së dëmtuar pa shkaktuer efekte anësore tjera.

MËNYRA E PËRDORIMIT:
Për sukses sa më të mirë, aplikoni çdo ditë Snail krem anti-strija në zonat e dëmtuara si në bel, kofshë, gjoks dhe stomak. Masazhoni mirë me lëvizje rrethore lëkurën, derisa kremi të jetë absorbuar plotësisht në lëkuren tuaj, dhe më pas lereni të qëndrojë tër diten apo natë.

Photos 02/04/2017

PASTE DHEMBESH ME EKSTRAKTET E MISWAKUT

Siguron një mbrojtje të sigurt për dhëmbët dhe mishrat. Me të gjitha përbërjet -natyrore formulë bimore e përparuar dhe vërtetuat shkenctarisht.
Misvaku është degëz e forcuar me minerale natyrore
që ndihmojnë në pastrimin e dhëmbëve, pastaj me inkibitorë tjerë të cilët pengojnë gjakderdhjen nga mishi i dhëmbëve…

Photos 10/03/2017

Krem Dobesimi dhe Kunder Celulitit me Ekstraktin e Bimes se Kafese
Kremi kafes përdoret për zonat e veçanta të tilla si barkut, krahet, kofshet,vithet etj. Ushqen zonat qe jane formuar rrudha duke i bërë ato te shndritshme dhe i zbardh, gjithashtu redukton celulitin. I jep lekures më shumë ngjyra të ndezura dhe të shëndetshme.
Kjo mund të tingëllojë si e pazakonte, por kafeina, një ekstrakt i marrë nga kafja është një nga zgjidhjet më të efektshme për të luftuar shfaqjen e celulitit. Në fakt, vetëm në lidhje me çdo krem anti-celulitit që tregon përfitim të dukshëm. Kafeina përballon shenjat e celulitit për shkak të bazave të saj diuretike. Kafeina është gjithashtu një alkaloid i cili stimulon degradimin e yndyrës e depozituar nën lëkurë. Ai gjithashtu rrit qarkullimin e gjakut dhe firmat e lëkurës duke e ruajtur nga lagështia e tepërt.
Kafeina është e preferuar në produktet kozmetike, sepse ajo depërton në lëkurë shumë më të lehtë se sa komponimet e krahasueshme. Sipas hulumtimit të publikuar nga Qendra Kombëtare e SHBA për informacion Bioteknologji, kremrat qe përmbajnë 3% kafeinë në formulimin e tyre pati ndikim të veçantë në reduktimin e celulitit, kryesisht duke parandaluar akumulimin e tepërt të yndyrës në qeliza.
Përdorimi:
Aplikoni ne zonat e veçanta të tilla si bark, krah, kofshe ose vithe. Beni masazh te shpejte dhe vazhdimisht ne menyre rrethore duke e përdorur dy herë në ditë ose me shume.

Per me shum informacion na kontaktoni ne:
0693893453

Photos 08/03/2017

VAJ BISHT KALI (HORSETAIL OIL)
Vaji horsetail (bisht-kali) është trajtimi më i mirë dhe më i fuqishëm bio-organik i aplikuar deri tani për rritjen e flokut. Vaji horsetail (bisht-kali) ka një efekt i fuqishëm për të bërë flokët më të gjatë, më të trashë dhe të mrekullueshëm që nga përdorimi i parë i saj, sepse ajo ushqen rrënjët e flokëve dhe fibrat e saj.
Çfarë është Horsetail (bishti i kalit)?
Horsetail (bishti i kalit) është një bimë e hollë, shumëvjeçare që duket si bishti i një kali. Horsetail është vlerësuar dhe vlerësohet shumë për përfitimet e saj shëndetësore për shkak të një numri të madh të mineraleve dhe ushqyesve që ai përmban, të tilla si mangan, kalcium, hekur, silic, flavonoide, saponine, tanine, alkaloide, acide yndyrore, acide fenolike, etj. E veçanta e horsetail është se ai është i aftë të thithë minerale unike nga toka, si silic, të cilat nuk gjenden në shumë bimë të tjera.
Nga studimet dhe hulumtimet e herbalistëve, për shkak të këtyrë përbërësve horsetail klasifikohet si një nga ushqyesit dhe trajtuesit më të mirë të flokut. Ato dëshmojnë se silici, i gjetur në bimën horsetail, ndihmon në rritjen e shpejtë të flokëve, eleminimin e zbokthit, eleminimin e ndarjeve të majave të tyre dhe kundër rënies.
Duke pasur parasysh vetitë e bimës horsetail (bisht-kali) janë krijuar prej tij shumë linja shamposh nga prodhuesit me të njohur të kozmetikës, të quajtura “linja horse”.
Vetitë e Vajit Horsetail (Bisht - Kali)
1. Stimulon shumë rritjen e flokut.
2. Ndërpret rënien e tij.
3. Forcon rrënjën.
4. Largon zbokthin.
5. Rigjeneron fibrat e flokut.
6. Parandalon ndarjen e majave të flokut.
7. I jep butësi dhe e bën flokun të derdhur.
8. Rrit kohëzgjatjen e modelit të flokut.
Përdorimi
PËR RRITJEN E FLOKËVE
1. Pasi lahet koka, thahet floku (jo me tharëse flokësh) dhe masazhohet me gjithë lëkurën e kokës për rreth 15 minuta. Në këtë gjendje mbahet 4 orë dhe më pas lahet koka.
2. Koka lahet në darkë dhe më pas masazhohet me vajin bisht-kali. Mbështillet koka me peshqir për gjithë natën dhe në mëngjes lahet. Ky trajtim jep rezultate më të mira.
Aplikimi me vajin e bisht-kalit rekomandohet çdo ditë për një javë rresht dhe më pas, aplikimi bëhet vetëm 1 herë në javë.

Photos 08/03/2017

Pse duhet të përdorim Vaj Organik të Arrës së Kokosit???
Si dhe 67 Përdorimet e tij.
Super Oferta për Vaj Organik të Arrës së Kokosit PN
nga 2000lekë, Vetëm 1500lekë

1. Vaji më i shëndetshëm për gatim
Vaji i arrës së kokosit është vaji më i mirë për gatim. Ai përshpejton metabolizmin, është yndyrë e shëndetshme për zemrën tuaj si dhe përmirëson tretjen.

2. Vaji i arrës së kokosit për higjienën e gojës
Vaji i arrës së kokosit vret bakteriet në gojë, duke ndihmuar në largimin e erës së pakëndshme të gojës. Po ashtu ky vaj ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve.

3. Flokë të shëndetshëm me vajin e arrës së kokosit
Nëse doni të keni flokë të shëndetshëm mund të bëni këtë maskë.
3 deri në 5 lugë vaj arre kokosi. Masazhoni flokët me të, dhe më pas mbulojeni me kapuç plastmasi. Lëreni në flokë për 1-2 orë. Lani flokun me shampo disa herë derisa ta ndjeni që floku nuk ka yndyrë. Thajini dhe do të shihni që floku juaj do të jetë më i butë dhe me shumë ndricim. Kjo maskë ndihmon gjithashtu edhe kundër zbokthit.

4. Hidratoni trupin
Vaji i arrës së kokosit lështë një ushqyes i shkëlqyer për lëkurën e thatë. Ai ndihmon në reduktimin e infeksioneve dhe problemet me lëkurën si akne, psoriasis, dhe ekzemë.

5. Pas debilimit
Për një lëkurë më të butë dhe për të larguar shenjat mund ta përdorni këtë vaj ushqyes pas debilimit për të eleminuar dhe skuqjen.

6. Vaj arre kokosi për buzët e thata
Përdorni vajin e arrës së kokosit në formën e balsamit për buzët, për vetitë e tij antibakteriale si dhe për efektin ushqyes.

7. Shëroni pickimet e insekteve apo shenjat e lëkurës
Vaji i arrës së kokosit përshpejton shërimin, pushon krruajtjet, redukton fryrjet dhe shenjat e lëkurës. Aplikoni vaj arre kokosi në sipërfaqen e lëkurës ku keni probleme dhe do të shihni rezultate mbresëlënëse.

8. Vaji i arrës së kokosit për kujdesin e këmbëve
Vaji i arrës së kokosit kuron lëkurën e thatë të këmbëve dhe thembrat e çara. Aplikojeni tek këmbët pas dush*t, vishni çorape dhe mbajeni tërë natën.

9. Mbron kundër diellit
Vaji i arrës së kokosit ka një mbrojtës natyral kundër diellit. Ai ndihmon në hidratimin, zbutjen dhe ushqimin e lëkurës. Po ashtu trajton me efektivitet djegiet e lëkurës nga dielli.

10. Heq grimin
Fërkoni zonën rreth syve me pambuk ku të keni vendosur vajin e arrës së kokosit për të hequr grimin e syve madje dhe rimelin kundër ujit.

11. Vaji i arrës së kokosit, vaj për masazh
Vaji i arrës së kokosit është një bazë e mirë në përbërjen e vajit të masazhit. Ngroheni pak vajin e arrës së kokosit derisa të shkrihet dhe bëni me të masazh.

12. Parandalon strijat apo smaliaturat në lëkurë
Aplikoni vaj arre kokosi disa herë gjatë ditës në lëkurë për të parandaluar shfaqjen e strijave apo të çarave të lëkurës.

67 Përdorimet:

1.Përdoret në gatim në vend të vajrave të zakonshëm.
2.Në kafen/çajin tuaj në vend të kremrave dhe shllakut
3. Për pastrimin e fytyrës tuaj në vend të sapunit.
4.Për të pastruar me furçë dhëmbët tuaj
5, Për pastrimin e gojës
6. Si hidratues për trupin
7. Si mbrojtës nga rrezet e diellit
8. Si kondicioner ( balsam ) për flokët
9. Si suplement për rënien nga pesha dhe për rritjen e kolesterolit të mirë
10. Si vaj për masazh
11. Për reduktimin e shenjave (plagëve)
12. Për trajtimin e morrave
13. Për të zbutur themrat e plasaritura.
14. Si serum për flokët.
15. Në vend të gjalpit
16. Për trajtimin e infeksioneve fungale
17. Për dekorimin e ëmbëlsirave
18. Sivaj për skuqje
19. Përmison sëmundjen e Parkinsonit
20. Përdoret për të bërë drurin e prerë të lëmuar
21. Si zëvendësues i gjalpit në pjekje
22. Një mënyrë e lehtë për të bërë gjalp kokosi
23. Si pastrues për make up-in e syve
24. Tek bebet si një ilaç natyral për puçrat e shkaktuara nga pelenat
25. Për të shtuar proteinat në trup
26. Largon kruajtjet dhe acarimet nga pickimi i insekteve.
27. Ndihmon në uljen e tensionit të lartë
28. Për të zvogëluar efektet dëmtuese të "dementias"(sëmundje mendore)
29. Për shërimin e plagëve (përshpejton proçesin e shërimit)
29. Përdoret për reduktimin e enjtjeve rreth syve
30. Përdoret për reduktimin e rrudhave rreth syve
31. Përdoret si zbutës për buzët
32. Për të rritur absorbimin (përthithjen) e lëndëve ushqyese
33. Për të përmirësuar osteoporozën
34. Për të lehtësuar djegjen nga rrezet e djellit
35. Për të përmisuar memorjen
36. Për të bërë pjesë locioni të ngurta për mirëmbajtje dhe ushqim lëkure
37. Për të bërë sapun
38. Për të bëre detergjent për rrobat
39.Për shërim nga majasëlli (hemorroidet)
40. Si xhel për flokët
41. Për largimin e strieve
42. Si krem për rroje.
43. Në një Mask ushqyese për flokët
44. Në një krem after-shave
45. Në locion ushqyes për lëkurën
46. Si një scrub kripe
47. Në shurup për kollë
48. Në një kurë përdhimbjet e fytit
49. Në një deodorant natyral të bëre në kushte shtëpie
50. Ndihmon në rritjen e flokëve
51. Të bësh vaj për mirëmbajtjen e thonjëve
52. Ndalon gjakderdhjen nga hundët
53. Parandalon gjakderdhjen e hundëve
54. Shërben si energji dhe furnizues për stërvitjen tuaj
55. Pë rshtimin dhe ndërtimin e muskujve
56. Si rritës i testosteronit
57. Si ndihmë e parë në ras tçarjesh, prerjesh etj
58. Për shërimin nga myku (infeksionmajaje)
59. përshëriminngamyku (infeksionmajaje)
60. Të zvogëlosh rritjen e menjëhershme të insulinës
61. Për të stimuluar tiroidet.
62. Për djegijen e yndyrnave për-rreth stomakut
63. Për largimin e çimçakizit nga flokët.
64. Për të pastruar dhe restauruar copat e lëkurës
65. Për për gatitjen e enëve qeramike
66. Për të bërë majonez të mirë dhe të shëndetëshme
67. Për përgatitjen e një kremi përfytyrën

Cel: 0693893453

Photos 08/03/2017

Vaj i farave te sheges

Cel: 0693893453

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Tirana?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Website

Address


Tirane
Tirana
1000