Dell'Eco

Maahantuonti ja tukkukauppa. Kauneudenhoitopalvelut ja koulutus. www.delleco-shop.com Dell'Eco maahantuo italialaista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita.

Tarjoamme myös räätälöityjä koulutuksia alikoimamme tuotteista ja raaka-aineista. Pääsarjamme on ARGITAL, joka on perehtynyt vihreän saven käyttöön kauneudenhoidossa ja hyvinvointituotteissa. Lisäksi valikoimassa eteeriset öljyt, hygieniatuotteet, kodin puhdistusaineet ja lemmikkien luonnonmukaiset puhdistustuotteet. Palvelemme Sinua mielellämme kaikissa tuotekohtaisissa kysymyksissä!

13/11/2023

Antiallergeeninen käsivoide sopii herkkäihoiselle käyttäjälle, jonka iho ei enää siedä voimakkaita kosmetiikan kemikaaleja. Se suojaa ja kosteuttaa hellävaraisesti. Kun käytät päivittäin, huomaat jo viikossa eron. Ihosi alkaa eheytyä sekä punoitus ja kuivuus vähenee. Lue lisää: https://www.delleco-shop.com/fi/a/antiallergeeninen-kasivoide-50ml
ARGITAL (Official)

08/11/2023

Antiallergeeninen hoitoöljy on luotu niille, joiden iho on herkistynyt hajusteille ja muille kosmetiikassa käytettäville kemikaaleille. Öljy rauhoittaa ihoa ja antaa sille sen tarvitsemaa suojaa. Hoitoöljy sisältää jojobaöljyä, kamomillauutetta, kehäkukka- ja orvokkiuutteita sekä vihreä savi -uutetta. Tutustu tuotteeseen: https://www.delleco-shop.com/fi/a/antiallergeeninen-orvokki-ihooljy-50ml
(Official)

02/11/2023

Kaksikko, joka stimuloi, uudistaa ja syväkosteuttaa ihoasi. Kun päivän työt on tehty, on aika avata Argiltubo naamion korkki ja levittää ihana puhdistava ja tasapainoittava savinaamio kasvoille.

Tiesitkö muuten, että savi poistaa iholtasi vapaita radikaaleja. Kyllä, savi imee päivän aikana esimerkiksi säteilyn, väsymyksen tai huonojen yöunien lisäämät vapaat radikaalit pois iholtamme ehkäisten ennenaikaista ikääntymistä.

Kosteuttava-ravitseva kasvovoide 50ml on meidän kaikkien, jotka sitä ovat käyttäneet, kestosuosikki! Sen avulla siloittuvat mikrorypyt. Yhdessä nämä kaksi tuotetta syväpuhdistavat, elvyttävät ja kosteuttavat ihoasi. Lisäksi kasvovoide on tarpeellinen suoja kylmyyttä vastaan.

Käytä maskia ainakin kerran viikossa ja voidetta päivittäin.

Tutustu tuotteisiin:
https://www.delleco-shop.com/fi/a/argil-vihrea-savi-hoitonaamio-250ml
https://www.delleco-shop.com/fi/a/kosteuttava-ja-ravitseva-kasvovoide-50ml

30/10/2023

SAAPUU PIAN MYÖS SUOMEEN! Argital Mistelivoide on uusin innovaatio. Se on tuote, joka sisältää monia kauneutta ja ihon hyvinvointia edistäviä aineosia. Mistelivoide on kehitetty elinvoimaisen, terveen, heleän ja nuoren ihon ylläpitämiseen. Nuorella iholla viittaamme sen uusiutumiskyvyn tukemiseen ja ihokudoksen pehmeyden ja elastisuuden ylläpitämiseen.

Mistelillä on yhdessä vihreä savi -geelin kanssa rauhoittava ja tasapainottava vaikutus ihon immuunijärjestelmään. Punoitus vähenee, ihoulehdukset rauhoittuvat! Mistelissä on runsaasti klorofyllia, joka on tavallaan ”kiteytynyttä auringonvaloa”. Iho saa uutta puhtia ja heleyttä! Misteli toimii ihossamme kollageenin tavoin, vaikuttaen erityisesti dermikseen eli verinahkaan. Dermis luovuttaa iholle terveen sävyn, kosteutta ja kiinteyttä.

Ihana Mistelivoide sopii päivittäiseen käyttöön. 🌿🌿 ARGITAL (Official)

29/10/2023
10/10/2023

Syksy
Kuinka kauniita pilviä syksyisellä taivaalla
loppukesän ajatuksia
neitseellinen puhtaus.
Ukkosta, salamaa ja yhtäkkiä
maan päälle sataa vähän paratiisia.
(G. Ferraro, Argitalin perustaja)

Autunno
Che belle nuvole nel cielo autunnale
pensieri della tarda estate
purezza virginale.
Un tuono, un lampo e all’improvviso
sulla terra piove un po' di Paradiso.
(G. Ferraro)

ARGITAL (Official)

04/10/2023

Echinaceavoidetta ihotulehdusten hoitoon. Voide sopii myös lievien palovammojen ja auringonpolttaman ihon hoitoon. Vaikutuksiltaan elvyttävä, virkistävä ja uudistava. 🌸
Lue lisää: https://www.delleco-shop.com/fi/a/echinacea-voide-75ml
ARGITAL (Official)

03/10/2023

Argital kamferi-timjamivoide lämmittää ja rentouttaa vartaloa. Arnikan kukat, eukalyptuksen ja rosmariinin lehdet sekä eteeriset öljyt (rosmariini, kamferi, vuorimänty, niaouly, laventeli, timjami, winter green ja ruusu) rentouttavat lihaksia.
Kamferi- ja timjamivoidetta suositellaan myös urheilijoille. Tutustu tuotteeseen: https://www.delleco-shop.com/fi/a/kamferi-timjami-voide-50ml
ARGITAL (Official)

01/10/2023

Shampoo, josta myös miehet tykkäävät! Nimittäin tällä shampoolla pesee myös vartalon. Puhdistava shampoo eliminoi vapaita radikaaleja hiuksistamme ja iholtamme. Vapaat radikaalit heikentävät ja haurastuttavat hiuksia ja vanhentavat ihoa.

Vaikuttavia aineita ovat muun muassa pellava- ja misteliuutteet, vihreä savi, kalsiumkarbonaatti sekä santelipuu- ja litsea cubeba –öljyt. Vihreän saven sisältämän silikan (piioksidin) ansiosta hiuksesi pysyvät vahvoina, kiilto lisääntyy ja hiustenlähtö vähenee. Lue lisää ja tilaa: https://www.delleco-shop.com/fi/a/puhdistava-shampoo-250ml

30/09/2023

Pidä huolta intiimihygieniasta ja hoida intiimialueiden herkkiä limakalvoja oikeilla tuotteilla. INTIMO VEGETALE suihkugeeli sisältää hellävaraisesti puhdistavia luonnonaineita, kuten esimerkiksi niaoulia, piparminttua ja laventelia. Viilentävä ja virkistävä suihkugeeli tukee intiimialueiden luonnollista pH-tasapainoa. 🍀NIAOULIVOIDE on antibakteerinen hoitovoide. Sitä voi käyttää iholle syntyvien bakteeritulehduksiin ja niiden ennaltaehkäisyssä. Erinomainenmyös jalkavoiteena kylpylässä tai uimahallissa käynnin jälkeen tai hoitamaan paikallisia ihotulehduksia.
Tutustu tuotteisiin:
🌷https://www.delleco-shop.com/fi/a/niaouli-intiimihygienia-suihkusaippua-250ml
🌷https://www.delleco-shop.com/fi/a/niaoulivoide-75ml
ARGITAL (Official)

28/09/2023

Kypsän ihon hoitoon suosittelemme Anti-wrinkle kasvovoidetta ja Anti-wrinkle kasvo- ja dekolteeöljyä. Voide on runsas ja täyteläinen hoitovoide täynnä luonnon tehokkaimpia hoitavia kasviöljyjä, -uutteita ja -vahoja. Kasvoöljy sisältää arvokkaitakasviöljyjä, joita olemme käyttäneet jo vuosituhansien ajan kauneudenhoidossa ja ihonhoidossa. Mm. Jojobaa, santelipuuta, arganiaa ja ruusua. Helli ihoasi ja vältä ennenaikaisia ryppyjä.
🍀 https://www.delleco-shop.com/fi/a/anti-wrinkle-kasvooljy-50ml
🍀 https://www.delleco-shop.com/fi/a/anti-wrinke-kasvovoide-50ml
ARGITAL (Official)

Photos from Dell'Eco's post 26/09/2023

Argital sopii niin kotikäyttöön kuin ammattilaisille. Suurin osa asiakkaistamme onkin kauneushoitoloita ja kampaamoita. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita on runsaasti. Jokaiselle ihotyypille löytyy varmasti sopivat. Kysy meiltä lähin Argital-kauneushoitola. 🍀 https://www.delleco-shop.com/fi/p/jalleenmyynti-ja-yhteystiedot ARGITAL (Official)

25/09/2023

”Hiukseni ovat nyt niin kuohkeat ja hyvinvoivat. Ne ovat saaneet voluumia ja luonnonkiharat tulevat paremmin esille”, kertoo naisasiakkaamme, jolla on vaaleat, pitkät ja hennot hiukset. Hän käyttää Argital shampoota vaaleille hiuksille. Shampoo sisältää muun muassa kamomillaa, arnikkia, neilikkaa ja vihreää savea ja paljon muita luonnollisia vaikuttavia aineita. Argital-shampoot sisältävät runsaasti vihreää savea, joka lisää voluumia, hoitaa päänahkaa ja vahvistaa hiuksia. Tutustu tuotteisiin: https://www.delleco-shop.com/fi/c/hiustenhoito

25/09/2023

Kosteuttava ja kiinteyttävä seerumi 30ml 🌿 Seerumi kosteuttaa, lisää ihon nuorekasta kimmoisuutta, tekee siitä silkinpehmeän, kauniin ja hyvinvoivan. Se sopii erityisen hyvin kypsälle tai kuivalle iholle.
https://www.delleco-shop.com/fi/a/kosteuttava-ja-kiinteyttava-seerumi-30ml

24/09/2023

Herkän ja kuivan ihon hoitoon Antiallergeeninen käsivoide. Voide sisältää hellävaraisia allergeenittomia luonnon raaka-aineita, kuten esimerkiksi vihreä savi-geeliä, orvokkiuutetta, echinaceaa, kehäkukkaa ja kaakaovoita. Tuote on vegaani, eläinkokeeton ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 🍀Tutustu tuotteeseen: https://www.delleco-shop.com/fi/a/antiallergeeninen-kasivoide-50ml (Official)

22/09/2023

Tämä voide on säilyttänyt ykkössijansa vuodesta toiseen! ARGITAL Kosteuttava-ravitseva kasvovoide 50ml on yksi myydyimmistä kasvovoiteista. Vähentää kasvojen hienon hienoja juonteita ja mikroryppyjä sekä tukee sen luonnollista elinvoimaa. Voide jättää ihon silkinpehmeäksi. 🍀Vaikuttavia aineita ovat muun muassa jojobaöljy, malva, kehäkukka, vihreä savi-geeli, kaakaovoi, mehiläisvaha, ylang ylang ja sheavoi. 🥰
Kokeile tuotetta: https://www.delleco-shop.com/fi/a/kosteuttava-ja-ravitseva-kasvovoide-50ml ARGITAL (Official)

Photos from Dell'Eco's post 21/09/2023

Argital vihreä savi on ikivanhaa merisavea. 🌊Siitä valmistetaan tuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseen käyttöön. Argital tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1979. 🍀 Lue lisää www.argital.it 🍀Osta tuotteita: www.delleco-shop.com ARGITAL (Official)

20/09/2023

Syksyn kosteus ja kylmyys altistavat meidät viruksille. Suojaa ja vahvista hengitysteitä eukalyptuksen avulla.
Eukalyptusvoide 🍀https://www.delleco-shop.com/fi/a/eukalyptusvoide-50ml
Virkistävä öljy🍀 https://www.delleco-shop.com/fi/a/virkistava-vartalooljy-125ml
eukalyptus eteerinen öljy 🍀https://www.delleco-shop.com/fi/a/eukalupt-eeterlik-oli-10ml
ARGITAL (Official)

Argiltubo savinaamio 250ml 07/09/2023

Argitubo vihreä savi hoitonaamio on myös meidän verkkokauppamme kestosuosikki💚

”Tilasin naamionne viikko sitten ja kokeilin sitä eilen kasvoilleni, ja se oli huikea!🤩 Poistettuani maskin tunsin itseni 10 vuotta nuoremmaksi! Olen niin onnellinen, että löysin teidän tuotteet. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä kaikkia!” 😁

ARGITAL (Official)

Argiltubo savinaamio 250ml Puhdistava ja elvyttävä savinaamio kasvoille ja vartalolle! Argital hoitonaamio sopii kaikille ihotyypeille.

03/07/2023

Olemme lomalla 14.-21.7. jolloin verkkokauppamme on myös suljettu. Tilauksia käsitellään alkaen 24.7. Vielä ehdit tilata ARGITAL-tuotteita kotiisi tai työpaikalle.

06/06/2023

💚 poem by Giuseppe Ferraro, the founder of amazing Argital 💚 ARGITAL (Official)

FOUR PAWS International - Animal Welfare Organisation | FOUR PAWS International 01/03/2023

Vastustamme turkustarhausta. Allekirjoita sinäkin vetoomus sen lopettamiseksi.

FOUR PAWS International - Animal Welfare Organisation | FOUR PAWS International FOUR PAWS is the global animal welfare organisation for animals under human influence, which reveals suffering, rescues animals in need and protects them.

Photos from Dell'Eco's post 09/02/2023

Argital on aina tutkinut saven ja muiden luonnonraaka-aineiden luonnetta ja niiden välisiä yhteyksiä muodostaakseen hoitavia ja tehokkaita tuotteita. Uusien tuotteiden kehitystyötä tehdään yhteistyössä useiden italialaisten yliopistojen kanssa.

Argitalin tutkimustyö ja tuotevalmistus perustuu antroposofisen lääketieteen näkemyksiin ihmisestä, maapallon elementeistä, kasveista, eläimistä ja koko ympäröivästä kosmoksesta. Ihminen ja kaikki elävä koostuu kolmesta ulottuvuudesta: ruumiista, sielusta ja hengestä.

Antroposofisen tiedon valossa kehon ja ihon hyvinvointi heijastaa sielun tyyneyttä ja henkistä tietoisuutta sekä terveellisiä elämäntapoja ja terveellistä ruokavaliota. Tuotteiden valmistus tähtää lopputuotteen elinvoimaisuuteen, joka taas hoitaa ihoa ja hiuksia syvältä.

Tutustu tuotevalikoimaan: www.delleco-shop.com
ARGITAL (Official)

31/01/2023

UUTUUSTUOTE! Kosteuttava ja kiinteyttävä seerumi, joka sopii kypsälle ja kuivalle iholle. Lue lisää: https://www.delleco-shop.com/fi/a/kosteuttava-ja-kiinteyttava-seerumi-30ml
Erikoistarjouksessa 14.2. saakka!

23/12/2022

Hyvää joulua kaikille asiakkaillemme!🎁

15/10/2022

Ekokosmetologi ja kouluttaja Elina Taavitsainen on pitkän linjan Argital asiantuntija. Hän on ollut asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme jo vuodesta 2008. Tmi Elina Taavitsainen palvelee sinua kauneus- ja hyvinvointiasioissa Helsingissä.

09/10/2022

Clay treatment enforces the life forces of skin. Clay firms, regenerates and brightens the skin. Savihoito vahvistaa ihon elämänvoimia. Savi kiinteyttää, elvyttää ja kirkastaa ihoa. beauty

05/10/2022

Hemmotteluhuone Sinulle on käyttänyt Argitalin ihonhoitotuotteita kasvo- ja vartalohoidoissaan jo 7 vuotta. Sanna on tyytyväinen asiakkaamme ja hänen hoitolansa sijaitsee Turussa. .sinulle

02/10/2022

Löydät Argital-hoitoja myös Porista, jossa Kauneushuone Toivo tarjoaa sinulle kosmetologisia palveluja.

27/09/2022

Kallion Aloha on uusin Argital luonnonkosmetiikkaa käyttävä kauneushoitola. Hoitola sijaitsee Helsingissä 🪷

Photos from Dell'Eco's post 30/08/2022

Argital ihon- ja hiustenhoitotuotteiden pääraaka-aine on vihreä savi. Savi on kivikunnan kukka - plastinen ja hoitava luonnonaine. Saven lisäksi tuotteissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä ja luomuviljeltyjä yrttejä sekä kasviöljyjä. Kaiken kruunaa aromaterapeuttiset, ihoa ja mieltä tasapainoittavat ja hoitavat eteeriset öljyt. M***a mikä antaa näiden upeiden luonnon raaka-aineiden lisäksi tuotteelle elinvoimaa? Se on Kalabrian vuoristosta peräisin olevan lähdevesi. Aidolla ja puhtaalla lähdevedellä on syvästi hoitava vaikutus. Vesi on elämän peruseliksiiri.

26/05/2022

ARGITAL Vegetal whitening kirkastava puhdistusaine ihon pigmenttiongelmille puhdistaa kasvojen ihon syvältä ja tehokkaasti. Puhdistusaineen säännöllinen käyttö hillitsee pigmenttiläiskien syntymistä ja sillä on kevyesti ihonsävyä tasoittava vaikutus. Lisäksi säännöllisesti käytettynä supistaa laajentuneita ihohuokosia. Sopii hyvin myös sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle päivittäiseksi puhdistusaineeksi. Lue tuotteesta lisää täältä: https://www.delleco-shop.com/fi/a/vegetal-whitening-kirkastava-puhdistusaine-250ml

25/05/2022

Aurinko kiihdyttää ihon pigmentaatiota, jolloin on tärkeä suojata ihoa liialta auringolta oikeilla tuotteilla. Kirkastava voide auttaa sinua pitämään ihosi myös kesällä kirkkaankuulaana. Ruusu ja vihreä savi yhdessä karriyrtin, benzoen ja verbenan kanssa kirkastavat ja heleyttävät ihon epidermistä. Kaakaovoi, makea manteliöljy ja kasviglyseriini ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat ihoa.

19/05/2022

Olen työskennellyt Argital-tuotteiden parissa jo 15 vuotta. Se on pitkä aika ja osoittaa sen, miten tärkeä osa elämääni Argitalista on tullut minulle. Mikä sitten pitää minut ihastuneena tähän ainutlaatuiseen italialaiseen sarjaan?

🍀 LAATU Argital käyttää vain laadukkaimpia luomulaatuisia luonnon raaka-aineita ja valmistaa tuotteet omalla tehtaallaan ja kehittämillään metodeilla. Argital on aina panostanut tutkimustyöhön ja yhteistyöhön. Tehtaalla on oma laboratorio ja lisäksi tuotteiden vaikutuksia tutkitaan yhteistyössä italialaisten yliopistojen kanssa.
🍀 VAIKUTUKSET Käyttäessä Argital-tuotteita, vaikutukset näkyvät lyhyessä ajassa. Kauneuden vaalimisesta varsinkin ikääntyessä tulee tärkeää ja Argital-tuotteilla se on helppoa ja lempeää!
🍀 ETIIKKA Argital asettaa etusijalle luonnon ja ihmisen. Jotta luonto voisi hyvin, ihmisen tulee kohdella sitä mahdollisimman arvokkaasti suojellen sen moninaisuutta.
🍀 YHTEISÖ Argital pitää huolta niin omista työntekijöistään kuin myös yhteistyökumppaneistaan. Koko tuotanto alkaa ihmisestä. Jos yhteisö voi hyvin, myös lopputulos tulee olemaan laadukas.

-Susanna, Argital maahantuoja vuodesta 2007
www.argital.it
www.delleco-shop.com

15/05/2022

Argital hammastahnat pitävät hampaasi kirkkaina ja hymyn kauniina. Hammastahnoissa käytetään mm. merisuolaa, savea, kalsiumkarbonaattia, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Valikoimasta löytyy valkaiseva hammastahna, hengitystä tehokkaasti raikastava hammastahna, ikeniä suojaava hammastahna, virkistävä minttu hammastahna sekä aniksen ja sitruunan makuinen hammastahna, joka sopii myös homeopaattisen hoidon rinnalle.

KOKEILE MYÖS UUTUUSTUOTETTA
Argital ananas-vihreä savi suuhuuhde raikastaa hengitystä, puhdistaa limakalvoja ja huuhtelee hammasvälejä.

Lue lisää tuotteista täältä:
https://www.delleco-shop.com/fi/c/suuhygienia

12/05/2022

Argitalin "Anti-cellulite"-linja taistelee epämiellyttävää selluliittia vastaan.

🔥https://www.delleco-shop.com/fi/a/hoikentava-naamio-1000ml
🔥https://www.delleco-shop.com/fi/a/hoikentava-selluliittioljy125ml
🔥https://www.delleco-shop.com/fi/a/florange-hoikentava-vartalovoide-200ml
🔥https://www.delleco-shop.com/fi/a/flore-kiinteyttava-vartalovoide-200ml

Selluliitti on kovettunutta rasvasolukkoa, joka muodostaa kosmeettisesti häiritsevää, appelsiinin kuorta muistuttavaa ihonpintaa. Selluliitti voi pahimmillaan aiheuttaa myös kipua.

Selluliitista pääsee kuitenkin eroon liikkumalla, syömällä terveellisesti, käymällä ihokudoksen aineenvaihduntaa kiihdyttävissä hieronnoissa ja käyttämällä tuotteita, jotka on suunniteltu selluliitin poistamiseen.

06/05/2022

Argital huulivoide on ainutlaatuinen ja innovatiivinen, koska vaikuttavina aineina käytetään myös kupariöljy- ja sinkkioksidiuutosta. 💋

Kupari ja sinkkioksidi ovat suojaavia ja puhdistavia aineosia, jotka tepsivät myös huuliherpestä vastaan.

Huulivoide on kehitelty pitämään huulemme pehmeinä, suojaamaan sekä niitä että suun ja sieraimien aluetta elimistöömme pyrkiviltä viruksilta.

Suojaava ja huulten herkkää ihoa ravitseva huulivoide on valmistettu 80% luomuraaka-aineista.

Muita vaikuttavia aineita ovat mm. jojoba ja avokadoöljy, carnauba- ja candelillavaha, karite- ja kaakavoi, ruusuöljy, anis-, minttu- ja neilikkaöljyt sekä vihreä savi ja echinaceauute.

04/05/2022

"Hiukseni ovat selvästi tuuheammat ja terveemmät käytettyäni Argital-savishampoota." Kuulen tämän lauseen usein ja olen iloinen siitä. 🥰 Argital savishampoot ovat eliksiiriä hiuksille. Vihreä savi vahvistaa hiusjuuria, tasapainottaa talineritystä, rauhoittaa päänahkaa ja lisää hiustenkasvua. Savi sisältää erittäin paljon piioksidia, joka pitää hiusrakenteen vahvana. 👏
Italialainen Argital on valmistanut sertifioitua luonnonkosmetiikkaa jo vuodesta 1979. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme. https://www.delleco-shop.com/fi/c/hiustenhoito

03/05/2022

Oletko vielä kokeillut Argital suihkugeeliä? Jos et, niin nyt on aika. Ne ovat erittäin hellävaraisia eivätkä kuivata ihoa. Tuoksut ovat ihania! Tuoksut: Sitruunamelissa - Minttu - Lehmuksenkukka.
Tuotteet valmistettu aidoista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.
Lue lisää verkkokaupastamme:
🌸 https://www.delleco-shop.com/…/rentouttava-kylpy-ja…
🌸 https://www.delleco-shop.com/…/virkistava-kylpy-ja…
🌸 https://www.delleco-shop.com/…/lehmuksenkukka-kylpy-ja…

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Tallinn?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Telephone

Address


Nafta 8
Tallinn
10152
Other Spa, Beauty & Personal Care in Tallinn (show all)
Mereneid Sari Mereneid Sari
Tähesaju Tee 9
Tallinn, 13917

Mereneid started as a nail salon 22 years ago and is now the largest supplier of nail products to th

Australian Gold Estonia Australian Gold Estonia
Pärnu Mnt 8
Tallinn

Australian Gold® – Sinu elu parima päevituse jaoks ... ja Sinu päevituse kestvuse jaoks! Ametlik ma

Ruthie Belle Business Ruthie Belle Business
Rästa 18
Tallinn, 13425

Professional training and products for Eyelash extensions & Lash Lift

Marc Olowe Ltd Marc Olowe Ltd
Kadaka Tee 141 L Korrus Living Eften
Tallinn, 12615

косметика

Adishakti Essence Adishakti Essence
Tallinn

Не нужно выбирать между качеством, безопасностью и удо

Sinu tervis Sinu tervis
J. Vilmsi 6-21
Tallinn, 13411

Tee siit lingilt tasuta ja kohustustevaba coral klubi kliendinumber Mõtled, milleks vaja läbi minu

Crescina Eesti Crescina Eesti
Kreutzwaldi 5-5
Tallinn

CRESCINA® Šveitsi patentidega kaitstud tooted, mis soodustavad füsioloogilist juuste kasvu ja pea

Küünetehnik Stella Küünetehnik Stella
Väike-Ameerika 19
Tallinn, 10141

Maniküür geellakiga, geelküüned & pediküür. Aja broneerimiseks kirjuta sõnumitesse.

RomeoH Nails RomeoH Nails
Tallinn, Kesklinn, Harju Maakond
Tallinn, 10132

Hei hei! � Tänan, et oled tulnud tutvuma minu leheküljega! � Olen noortehnik, kes paigaldab ja

Looduse ABI Looduse ABI
Jõe 9
Tallinn, 10115

SIBERI LOODUSE JÕUD. INNOVATSIOON. INIMESE HEAKS.

Jõud Juustele Jõud Juustele
Tallinn
Tallinn, 10148

Juuste väljalangemisevastaseid juuksemaske, mis aitavad olukorda parandada. tõhusamad koostisosad