Farha Hamada
فيديوهات ترفيهيه متنوعه��
حاسه ان قلبي وجعني اوي اول مره مكنش زعلانه علي حد علي قد ما انا زعلانه علي نفسي وعلي كل الي انا وصلت نفسي ليه
انا لو غلطت في حق حد ف انا مغلطتش غير في نفسي
الحياة صعبة وإحنا محتاجين من يهونها علينا مش يزيد إيصعبها 🤍
وفي ليلة النصف من رجب..🤍✨
"يا رب أسألك أن تسترني وتحميني من الحياة وتقلباتها، اللهم أَدِم عليَّ نِعمتك وفَضلك ورحمتك، اللهم لا تُغَيِّر حالِي إلَّا لأحسنه، ولا تأخذ مِنِّي نٌعمَةً أَحسَبُها عادية فغَفلت عن شُكرِها، ولا تؤاخذني بذَنبٍ فعلته ونَسيته.. أنت أعلم به فاغفِرهُ لِي، ولا تجعلني أشعُر بعَتمة الحياة وسوء تقلباتها وفَواجعها، وأسألك أن ترزقنى ما لم أتوقعه، وخيرًا لم أفكر به وتحقيق أمنيات ظننت أنها مستحيلة، اللهم اجعل لِي خَيرًا واستجابة في كل ما أتمنَّى، واجعل لِي تَوفيقًا في كُلِّ طَريقٍ أَسلُكُه، واجعل أصعب أيَّامِي ما فاتَ مِنها، ولا تُصَعِّب عليَّ أمرًا، واجعل لِي مِن كُلِّ ضِيقٍ مَخرَجًا، وارزُقنِي رِزقًا حَسَنًا، وهَب لِي طاقة بِها أعِيش وأَرضَى، وارزقنِي الجَنَّة أنا وكُلّ مَن دَخَل وحَوقَل، فإنَّ الحَوقَلة رافعة نافعة دافعة وكَنز من كنوز الجنة."
18/01/2024
تعرف إن مينفعش تدعي وتقول "ربنا ما يحوجني لحد"
سيدنا علي بن أبي طالب دعا بالدعاء ده قدام النبي وقال: "اللهم لا تحوجني إلى أحد من خلقك".. فَسيدنا النبي رد عليه وقاله: "لا يا علي، ليس من أحد إلا وهو يحتاج إلى الناس، ولكن إن أردت أن تدعو فقُل: اللهم لا تحوجني إلى شِرار خلقك"، فقُلت: "يا رسول الله ومَن هُم شِرار الخلق؟ قال: الذين إذا أعطوا مَنّوا، وإذا منعوا عابوا".
ربنا ما يحوجنا لأي حد مايقدّرناش، ولا يقدّر حاجتنا ليه، ولا لأي حد بيعاير أو بيمِن بالمساعدة، ولا لأي حد في ايده يدعمنا وبيستخسر فينا، ومايوقعناش غير في الناس الطيبة الأصيلة اللي تحسسنا إننا خُفاف ونستاهل كل حاجه حلوة.♥️♥️
أدعوك أن تجمعني بأمنياتي قريبًا، وأن تجبر خاطري، وترضيني وترضى عني.. اللهم إني توكلت عليك فأعني ووفقني واجبر خاطري وأصلح لي شأني كله ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين.. اللهم إني أسألك خيرًا في كل اختيار، وخيرًا في كل أمرٍ أنتظره، وأيام مريحة مليئة بالطمأنينة وراحة البال.. اللهم إني استودعتك أقداري فجمِّلها بكرمك كيفما شِئت.
كلمة "حقك عليا " اللي بتتقال في ثانيتين دي لما بتيجي فـ عز لحظة الزعل، والخناق بتبقى أحسن مليون مرَه مِن ساعات إعتذار متواصل تيجي متأخره حتى لو استمرت لـ سنين، تطييب الخاطر فـ وَقتها بيطفي نار الغضَب مهما كانت حدتها، مش سايبُه يتفلق ، وهبقى أصالحُه لما يهدى..
مع القريبين الغاليين فيه حاجه إسمها " حُرمة الزعل " ، وأول قوانينها مينفعش فُلان يبات زعلان أو قَلبُه شايل أو دَمعتُه على خَدُه…
بكرة ان شاء الله اول ليالي شهر رجب
شهر رجب سماه النبي والصحابة:
الشهر الاصب : لان الله يصب فيه من الرزق والخير صبا فكانوا يجدون أرزاقهم تزيد في رجب ومرضاهم تشفى في رجب ،فكانوا يكثرون فيه من الدعاء لان الله يصب فيه من بركاته وقبوله للدعوات ♥️"!
اللهم صب علينا خيرك وفضلك وعافيتك صبا صباً ♥️🤲
كان صلى الله عليه وسلم إذا دخل رجب قال: «اللهم بارك لنا في
رجب وشعبان وبلغنا رمضان».
من مغرب يوم السبت تبدأ أول ليلة من شهر رجب ♥️
شهر رجب سُمِّيَ بالشهر الأصبّ حيث يصبّ الله فيه الرزق والخير والرحمة صبًّا.. فقد كان الصحابة يجدون أرزاقهم تزيد في رجب، ومرضاهم تشفى في رجب، فكانوا يكثرون فيه من الدعاء لأن الله يصبّ فيه من بركته وقبوله للدعوات.
اللهم صُبَّ علينا خيرك وفضلك وعافيتك صبًّا صبًّا
اللهم بارك لنا في رجب وشعبان وبلِّغنا رمضان في أفضل حال.
10/01/2024
كل ما البنت تحط لنفسها حدود في كل حاجة كل ما قيمتها بتزيد عند ربنا وفي عيون الناس ومش اسمه تعقيد أبداً مهما الدنيا اتغيرت من حواليكِ الكل باع نفسه واتخلوا عن مبادئهم انتي صح.. الحياء والأخلاق بيكونوا رزق من ربنا مش اي حد يطولهم
" ربنا يهدينا وإياكم ويرزقنا حسن الخاتمة "
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Address
Alexandria