Skønhedssaloner i Nuuk

Find skønhedssaloner i Nuuk. Listen omfatter CB tattoo/Solcenteret, Katti's Shop Café, Polar Bear Ink, Salon Priscilla, Matas Nuuk, KAMP FITNESS.

Vil du plassere din virksomhed på toppen av Skønhedssalon-listen i Nuuk?

Klik her for at gøre krav på din sponsorerede liste.
CB tattoo/Solcenteret A CB tattoo/Solcenteret
Aqqusinersuaq 32
Nuuk, 3900

Tøj til damer/piger, make up, negle og tatoveringer. Vi har ikke solarie i øjeblikket. Og vi er flyttet til Aqqusinersuaq 32

Katti's Shop Café B Katti's Shop Café
Imaneq 27
Nuuk, 3900

Café peqqinnartunik nerisassaatilik. Kaffit tiit assigisaallu sapinngisamik akoorutissartaqanngitsut (økologiskit). Superfood and spiritualshop�

Polar Bear Ink C Polar Bear Ink
Firma Lukket
Nuuk, 3900

Firmaet Er Lukket

Salon Priscilla D Salon Priscilla
Inspektørbakken 31
Nuuk, 3900

Frisør salon med en fantastisk god udsigt Behagelig atmosfære Terapi lamper Skånsomme miljø venlige produkter Og husk ring i god tid til tidsbestilling

Matas Nuuk E Matas Nuuk
Iminaq 1
Nuuk, 3900

Kosmetik, make up, hudpleje, hårpleje, naturlægemidler, håndkøbsmedicin, graviditet, babypleje og meget andet. Velkommen til Matas Nuuk.

KAMP FITNESS F KAMP FITNESS
Kirkepladsen 2
Frederikshavn, 9900

NYE BOOTCAMP's STARTER D. 7 JANUAR 2019 <3 SE MERE INDE PÅ KAMP FITNESS

Thai Yoga massage G Thai Yoga massage
Jagtvej 13-1101
Nuuk, 3900

Vores mission og målsætning er at assistere dig til at pleje din krop, sind & sjæl, med et udvalg af individuelle tilbud. Kroppen har brug for massage, og vores workshops og kurser er designet til at hjælpe dig.

W healthy Box H W healthy Box
Imaneq 1
Copenhagen, 3900

Jeg er uddannet Makeup Artist og Hair Stylist fra Nicci Welsh Makeup & Hair Academy. Jeg har også taget en ekstra Dinair Pro kursus, så hvis du har noget spørgsmål omkring Dina...

psykologen.gl I psykologen.gl
Postbox 1476
Nuuk, 3900

Velkommen til Psykologen.gl ved autoriseret Psykolog Erik Wildau Nielsen. Jeg er bosiddende i Nuuk, hvor jeg har arbejdet siden 2010.

Mgg Lashes by Madelaine J Mgg Lashes by Madelaine
H.J Rinksvej 1
Nuuk, 3900

LVL Vippeløft er et revolusjonerende alternativ til vippeextensions, og gir deg et utseende med lenger og fyldigere vipper uten bruk av vippeextensions.

L'Artic Spa K L'Artic Spa
Rue Du Groenland
Nuuk, 3 900

« L’Artic Spa vous propose des séjours autour du Chaud et du Froid, définit par deux pôles bien distincts : le pôle Nord et le pôle Sud.