SYED COWAY Online
29/01/2024
๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐-๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐...๐
https://www.wasap.my/60139253640/autowhatsappblaster
๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐
๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ฅ
๐๐๐๐ ๐๐๐
๐๐๐๐๐๐๐๐๐
๐. ๐๐๐ค๐ข๐ซ๐๐ง๐ฒ๐ ๐ญ๐๐ค ๐๐๐ ๐๐๐ญ๐๐๐๐ฌ๐ ๐ฉ๐จ๐ง ๐๐ฉ๐ฉ๐ฌ ๐๐จ๐ฅ๐๐ก ๐๐ฉ๐ญ๐ค๐ง ๐๐๐ญ๐๐๐๐ฌ๐ ๐๐๐ซ๐ฎ ๐๐๐ซ๐ข๐๐ฎ๐ ๐๐๐ญ๐๐๐๐ฌ๐ ๐ฃ๐ ๐ง ๐ซ๐ข๐ฌ๐๐ฎ
๐.๐๐๐ ๐ฏ๐ข๐๐๐จ ๐ญ๐ฎ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐๐ฅ ๐๐ฃ๐๐ซ ๐ฌ๐๐ฆ๐ฉ๐๐ข ๐ฉ๐๐ง๐๐๐ข
๐.๐๐๐ค ๐ฉ๐๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐๐๐ฒ๐๐ซ ๐ค๐จ๐ฌ ๐ข๐ค๐ฅ๐๐ง ๐๐จ๐ง๐ญ๐จ๐ก ๐ฌ๐๐ฉ๐๐ซ๐ญ๐ข ๐๐ ๐๐๐ง ๐ข๐ ..๐ฌ๐๐ค๐๐ฅ๐ข ๐๐๐ฅ๐ข ๐ฉ๐๐ค๐๐ข ๐ฌ๐๐ฆ๐ฉ๐๐ข ๐๐ข๐ฅ๐๐
๐.๐๐๐ข๐ค๐ค๐๐ง ๐ข๐ง๐๐จ๐ฆ๐ ๐ฌ๐๐๐๐ ๐ค๐๐ฅ๐๐ฎ ๐ค๐ข๐ญ๐ ๐ข๐ค๐ฅ๐๐ง ๐๐ข๐ฆ๐๐ง๐ ๐ญ๐๐ญ๐๐ฉ ๐๐ฅ๐จ๐ฌ๐ ๐๐ข ๐ฐ๐ก๐๐ญ๐ฌ๐๐ฉ๐ฉ..๐ฃ๐๐๐ข ๐ง๐ข ๐ญ๐๐ค๐ฉ๐๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐ญ๐๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐๐ข ๐ฐ๐ฌ
๐.๐๐ฎ๐๐๐ก ๐๐ง ๐๐๐ฉ๐๐ญ ๐ฐ๐ฌ ๐ญ๐ข๐๐๐ค ๐๐ข ๐๐ฅ๐จ๐๐ค
๐.๐๐๐ฅ๐๐ฎ ๐ฃ๐ฎ๐๐ฅ ๐๐๐ซ๐๐ง๐ ๐๐จ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ข๐จ๐ง ๐ญ๐ข๐ง๐ ๐ ๐ข ๐ฌ๐๐ฅ๐ ๐๐ค๐๐ง ๐ง๐๐ข๐ค ๐ข๐ง๐ฌ๐๐๐ฅ๐ฅ๐๐ก
๐.๐๐๐ฉ๐๐ญ ๐ฅ๐๐ ๐ข ๐ฉ๐๐ซ๐๐ฎ๐ฆ๐ ๐๐ฎ๐ ๐๐ฉ๐ฉ๐ฌ ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐๐ฆ๐๐ข๐ฅ ๐๐ง ๐๐ ..๐ง๐๐ง๐ญ๐ข ๐๐ก ๐ฐ๐ฌ ๐ฌ๐๐ฒ๐ ๐๐ค๐ง ๐๐๐ ๐ข ๐ญ๐ช๐
https://www.wasap.my/60139253640/autowhatsappblaster
https://www.wasap.my/60139253640/autowhatsappblaster
https://www.wasap.my/60139253640/autowhatsappblaster
03/09/2023
Saya nak cakap orang bisnes ni pun boleh burnout. Ya, saya pun kadang-kadang rasa letih, penat, dan stress. Itulah realiti dunia bisnes yang tak ramai orang luar tahu.
Ada masa kita rasa macam nak hentikan semua dan fokus pada keluarga. Atau kita rasa macam nak ambil cuti sekej*p, relax, dan hilangkan tekanan. Hingga kita terpaksa berlagak tabah dan sembunyikan stress. Itu normal.
Dengar sini, kita tak perlu putus asa kalau apa yang kita buat sekarang tak nampak hasil. Ada masa, apa yang kita usaha takkan nampak sekarang. Ini macam proses masak-masak. Kalau kita masak nasi, takkan nak bukak periuk tengah masak. Sama la dalam bisnes, kita kena sabar dan percaya dengan proses.
Jadi, kalau anda rasa burnout, jangan takut untuk rehat j*p. Kalau rasa nak fokus pada keluarga, go ahead. Kalau nak bercuti, pergi. Jangan mudah mengalah. Kalau sekarang tak berjaya, bukan bermaksud kita gagal. Mungkin masa tu belum tiba. Percayalah dengan proses dan teruskan usaha.
Kejayaan tetap akan datang pada masanya. Yakin dan jangan berhenti percaya pada diri sendiri!
Akan ada satu masa orang perkecilkan apa yang anda buat, tapi jangan risau anda sendiri yang tahu apa yang anda dan akan dapat.
Biar anda buktikan dengan result iaitu kejayaan anda dapat.
Saya yakin anda pasti boleh capai bila anda berada di landasan yang betul.
12/08/2023
Apakah SATU intipati atau kunci penting yang saya belajar tentang kehidupan yang kompleks ini?
Jangan berhenti belajar setiap hari di mana pun anda berada dan berusaha memperbaiki diri dalam aspek2 kehidupan kita dengan ilmu dan bimbingan dari mereka yang menguasai ilmu tersebut.
Contoh-
Bertahun-tahun solat, adakah kita perbaiki solat kita dengan ilmu dan berguru?
Bertahun-tahun makan, adakah kita perbaiki cara kita makan dan apa kita makan dengan ilmu dan berguru?
Bertahun-tahun kahwin, adakah kita perbaiki perhubungan dan perkahwinan kita dengan ilmu dan berguru?
Semua aspek kehidupan, kerjaya, bisnes, tahap kewangan dan diri kita ini boleh diubah untuk diperbaiki.
Of coz ada banyak yang perlu diperbaiki tapi di situlah pentingnya ilmu menguruskan diri, aturkan masa dan disiplin serta prioritise.
Semua perkara ada ilmunya dan ada gurunya! Pilih guru yang ada ilmu serta bukti result dan banyak pengalaman (wisdom) akan short cut kan perjalanan kita Insha Allah!
Terima kasih atas ucapan tahniah dari semua untuk majlis graduation & convocation saya menerima Master of Science in Marketing (MSc in Marketing) dari University of Salford, Manchester UK semalam.
Itโs another progress saya dalam memperbaiki aspek-aspek ilmu saya untuk saya dapat menambah nilai hidup dan bisnes saya, anak-anak didik saya serta mereka yang nak bina bisnes yang lebih berjaya Insha Allah.
Alhamdulillah selama ini ilmu marketing yang saya kongsikan telah pun membantu ramai usahawan bina brand dan bisnes yang luar biasa dan semoga pencapaian kali ini dapat digunakan untuk bantu lebih ramai lagi Insha Allah!
Never stop upgrading yourself & never stop learning!
The more you learn, the more you grow!
The more you learn, the more you earn!
Jika kita tidak berusaha bertindak dan belajar merubah hidup kita, kita nak tunggu bila dan siapa untuk merubahnya?
Tuhan tidak akan merubah nasib sesuatu kaum itu SEHINGGA kaum itu merubah apa yang ada pada dirinya! - (S. Arโd 13:11)
HM SYED COWAY Online
12/08/2023
Duduk dalam rumah rasa panas ๐ฅต kita ON aircond. ๐ฅถ โ๏ธ
www.wassap.my/60139253640/Aircondcoway
Nak install aircond pun nak kena segedebuk duit. Jangan risau gaiss! Sekarang bayar ansuran bulanan hanya untuk
1.0hp - RM100 sebulan
1.5hp - RM110 sebulan.
Siap servis berkala ya. Bukan kaleng-kaleng. 5โญ๏ธ energy saving siap๐ Tak perlu risau bil melambung tinggi ๐๐
๐ฑ www.wassap.my/60139253640/Aircondcoway
๐ฑ www.wassap.my/60139253640/Aircondcoway
07/08/2023
*Assalamualaikum Saya Syed Dari Coway Cuma Nak Maklumkan Sesiapa Yg Nk Turunkan Komitment Bulanan Coway Jadi Separuh InshaAllah Saya Boleh Bantu*
http://www.wasap.my/60139253640/nakoffer
Bulanan Coway
1.Penapis Air
~RM109~ โRM65โ
2.Penapis Udara
~RM109~โRM58โ
3.Air Cond
~RM110~โRM100โ
4.Tilam Set
~RM189~โRM79
5.Kerusi Urut
RM145โ
Nahh segala details kita bagi,
Tekan link shj ๐โคต๏ธ
http://www.wasap.my/60139253640/nakoffer
http://www.wasap.my/60139253640/nakoffer
http://www.wasap.my/60139253640/nakoffer
07/08/2023
Hidup penuh dengan KETAKUTAN telah di program kan dalam minda korang, sebab tu hanya mereka yang berani akan sukses.
Majoriti orang akan pilih biasa-biasa. Untuk jadi biasa-biasa ianya terlalu mudah. Tiada risiko dan tiada apa perlu ditakutkan.
Cuba fikir balik, apakah selalunya yang membuatkan orang takut?
Rugi? rugi tak boleh ambil nyawa kau!
Muflis? muflis tak boleh ambil nyawa kau!
Gagal? gagal pun tak boleh ambil nyawa kau!
Kenapa nyawa?
Sebab bukankah selagi kau bernyawa, kau tetap boleh bangkit dan perbaiki diri kau?
Siapa yang boleh ambil nyawa?
Hanya ALLAH sahaja yang boleh mengambil nyawa kau.
Jadiโฆ
Kenapa kau perlu takut selain daripada ALLAH?
07/08/2023
Nak capai sesuatu yang luar biasa, anda kena berani bertindak dengan luar biasa. Nak dapat benda yang kita tak pernah dapat, kita kena buat sesuatu yang kita tak pernah buat.
It's ok kalau dapat result lambat, asalkan kita capai apa yang kita nak capai.
Bila you nak something, you kena buat gila-gila! Buat yang terbaik sampai jadi!
Ada cabaran tu perkara biasa dalam bisnes. Semua orang ada cabaran nak berjaya.
Apa cabaran yang anda sedang hadapi?
SYED COWAY Online
07/08/2023
Di dalam tubuh badan kita ada TENAGA, pastikan TENAGA itu digunakan di tempat yang sepatutnya.
Kalau ada orang memperkecilkan kita, usah lawan atau berdebat dengan mereka. Fokus halakan semua kekuatan dan tenaga kepada mendorong diri sendiri supaya jadi lebih berjaya.
Dendam akan melemahkan diri dan ganggu fokus kita!
Permainan emosi akan melemahkan minda dan fizikal. Belajar untuk bina MINDA dan FIZIKAL yang kuat. Latih diri sehingga kalis drama.
Moga menjadi manusia yang lebih efisyen dan lebih komisyen.
Ha ha ha.
Henyak sampai lunyai!
07/08/2023
Apabila sesuatu bisnes mengalami kejatuhan ia adalah sebahagian daripada bisnes. Setiap yang hidup pasti akan mati.
Usah stress melampau sehingga menggangu emosi dan kehidupan. Korang boleh lakukan flow ini :
1. Terima kenyataan bahawa bisnes itu sudah tidak boleh diselamatkan lagi. Tutup bisnes adalah jalan penyelesaian supaya duit tidak habis lagi banyak. Apabila korang belajar terima kenyataan, hati akan lapang. Emosi mula stabil.
2. Usah korek duit peribadi sehingga kering semata-mata untuk menyelamatkan perniagaan yang sudah kritikal. Makanan, tempas berteduh dan keperluan keluarga mesti kena kekal ada. Korang perlu terus hidup. Tertutup satu bisnes bukanlah pengakhiran. Ada banyak lagi peluang bisnes yang korang boleh usahakan.
3. Jual apa sahaja yang boleh jual supaya korang boleh dapat wang tunai untuk kegunaan survive atau untuk memulakan perniagaan baru.
4. Pasakkan dalam hati. Jatuh, tergolek, tersembam, bangkit dan terbang adalah asam garam dalam dunia perniagaan. Dunia perniagaan penuh dengan suprise. Sentiasa dalam keadaan bersedia.
5. Pilih nasihat orang yang paling layak untuk didengari. Korang perlukan sokongan moral yang positif.
Ibarat seekor ikan yang cuba berenang melawan arus yang deras. Pasti ia akan keletihan dan kepenatan akhirnya. Oleh itu sekali sekala belajarlah berenang mengikut arus tatkala diuji oleh arus yang deras.
Rileks dan tenang. Saya faham apa yang korang rasa. Apa yang saya capai hari ini setelah saya melalui kegagalan beribu kali.
Tutup bisnes adalah sejenis lauk untuk usahawan.
Cuba lagi. Buat lagi. Henyak sampai lunyai dan sampai jadi.
Kalau dah cuba rasa tak boleh its ok, tukar kerjaya dan kerja makan gaji. Yang penting hidup rasa happy.
Tujuan buat bisnes adalah untuk ubah kehidupan, kalau bisnes membuatkan hidup makin merana apalah gunanya.
Do you understand?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Contact the business
Telephone
Website
Address
Sale Office Coway Batu Pahat
Batu Pahat