Charms Foundation Malaysia by Lynda

Charms Foundation Malaysia by Lynda

Share

Master Leader Penang (N0035).. Menjual produk kecantikan dan kesihatan Charms & Starglow Charms Foundation Malaysia

15/04/2020

Layan SINAR sambil otw gi cod CHARMS 😊

17/12/2019

Kakak Sari Yanti ni mmg awet muda.. Mana taknya.. Sekali calit.. Macam2 khasiat yg ada dlm Charms Foundation ni..

Makin lama pakai makin flawless..rasa macam tak pakai apa2 kat muka.. Siap bantu merawat wajah drpd jerawat, jeragat & parut kat muka..

Paling penting, makin awet muda kalah anak dara.. Sampai suami pun tak "Charms" 😍

Siapa nak awet muda mcm Kakak Sari YantiπŸ™‹β€β™€οΈ

17/12/2019

Bidadari itu wujud.. Makin cantik makin gebu dgn Charms Foundation yg telah diuji oleh pakar kulit (dermatologist tested) Sejak 2012..Foundation inilah yg menjadi rebutan wajah2 semulajadi yg berprestij.. Diiktiraf Halal oleh Jakim dan memenangi pengiktirafan Superhealth Brand dan Top Brand Award..!
Dengan Khasiat Cocos Nucifera (minyak kelapa) yg mengawal minyak lebihan sehingga tak jadi jerawat nak naik.. Malah kecut esoknya..Charms Foundation adalah FOUNDATION HARIAN yg buat wajah makin LEMBAB.. Makin Gebu.. Makin lama pakai di wajah.. Makin Flawless dan shining.. Bukan berminyak.. Tak percaya anda boleh compare sendiri minyak yg ada dlm Foundation ini dgn Foundation2 yg lain.. (Slide kiri) KULIT MUKA KERING ATAU BERMINYAK TTP MEMERLUKAN MINYAK DI WAJAH.. Jgn sesekali pakai produk semuanya 'oil free' pada wajah drpd pembersihan sampai perlindungan jika taknak jerawat makin teruk.. Anda masih memerlukan minyak cuma kuantitinya seimbang..
Oklah.. Panjang p**ak cerita Charms Foundation ni hari ni.. 😜
Ni Kami nak tanya ni.. U oll "Charms" ke siapa yg sdg guna Foundation Charms niπŸ‘†πŸ‘†

Photos from Charms Foundation Malaysia by Lynda's post 29/11/2019

Charms.. Dermatologist Tested Soon 2020..Alhamdulillah dah tak lama akan keluarlah sijil2 dermatologist itu..

Founder adalah org yg bertanggungjawab terhadap pembangunan kpd formula dalam jenamanya..mommy p**a adalah org yg bukan β€œasal boleh”

Charms.. Ingat solek.. Ingat RAWAT.. Ingat HIGH PERFORMING INGREDIENTS.. Ingat founder yg always educate her team about sfae use, effective, scientifically TESTED..

Sblm mommy memulakan langkah Mengeluarkan sesuatu produk.. Mommy akan lihat keperluan kpd pengguna.. How importance are these products to our clients..dan mommy akan mula menyelidik jurnal2 penyelidikan ttg penemuan2 terbaru, safe, impactful, effective drpd mana2 exhibition yg diadakan di seluruh dunia..

Dan baru2 ini, mommy di Halal International Cosmetic & Beauty Exhibition di Bangkok.. Dan pempamer2 yg hadir bukan calang2.. Penyelidik drpd SKII, pembekal2 sprt Shiseido & nama2 besar dunia..ini mmg dunia mommy..

Ibarat pembuat kek masuk kedai Bahan2 membuat kek.. Rambang mata dan TERUJA.. Kenapa jenama besar ini Kadang2 menggunakan pembekal2 yg sama? Kek kedai A takkan sama rasa ya dgn kek kedai B walaupun kedai A dah bg resipinya kpd kedai B. Rupanya, walaupun resipi diberikan.. Tetapi jenama tepungnya, jenama essence vanilanya, jenama krimnya, jenama menteganya TIDAK DIKETAHUI..

Sama juga produk2 kosmetic dan skincare ni.. GLYCERIN? Ada yg pekat, ada cair, ada yg high grade, ada yg biasa2.. Ascorbic Acid? Ada yg high grade, ada yg sgt potent, ada yg biasa2.. Maka hasilnya dan kesannya juga berbeza.

Mcm dalam Essence Charms.. Hyaluronic Acid yg digunakan adalah NANO PARTICLE yg sgt halus dan absorb to the deep layer of skin..

Sbg Founder dan sbg bekas pensyarah yg dah Mengeluarkan pelbagai JURNAL, mommy tdk berkompromi dgn apa jua ketidakjelasan dan pengetahuan ttg apa yg mommy buat dlm Charms. Dan sbg ushawan p**a.. Tugas mommy utk menghimpunkan pakar terbaik di dlm Charms sama ada in house atau out source.

Charms.. We are preferred beauty & personal care solution provider focussing on effective & safe use that is Scientifically tested & proven.

Itu VISI KAMI..
Your Skin, is our responsibility..

18/11/2019

Aisha Eau De Parfum

β€œ Being out the best in every successful women” .
SUCCESS. STRONG. CHARISMA
Wangian Aisha Eau De Parfum keluaran Charms Cosmetic tahan lebih 8 jam dan memberi kesegaran, keyakinan dan aura positif setiap hari .
Perfume ini sangat sesuai untuk lelaki dan wanita .
Jom dapatkan Aisha Eau De Parfum !

18/11/2019

Risau badan bau kepam?
Risau ketiak masam?
Risau badan berbau sbb kuat makan bawang?πŸ˜„
Tak yah risau2 dah. Sembur EDP Perfume Aisha ni kt nadi & leher.
Confirm korunk PALING WANGI.
Confident jer biler jmp org. Sbb bau TAHAN LAMA lebih 8 jam tau😍
Silap2 ramai yg mai rapat2 sbb nk bau dekat2πŸ˜„
Jom dptkan Perfume Aisha.. Berbaloi sgt sbb MESRA SOLAT tau.

18/11/2019

SEBELUM KELUAR SEMBUR PERFUME DULU!!😍
Wangi sangat perfume Aisha by Charms ni! Sembur sekali je pagi sampai ke petang tahan lagi baunya. Bau dia tak kuat sangat, bau lembut yang sgt eksklusif gitu, menenangkan! Botol kecil, mudah masuk handbag, boleh bawak mana mana je.

Overall s**a sangat lah dengan perfume Aisha by ni. Nak wangi macam I?😍

Dapatkan segera perfume Aisha by Charms skrg ad promosi utk bulan nov harga asal RM89 menjadi RM71... jimat RM18🀩 Apa lagi jom dapatkan....πŸƒβ€β™€

08/11/2019

NAK KULIT GEBU MCM ORG KOREA.. AMALKAN RUTIN ORG KOREA..
Wpun tak 100% berubah mcm org Korea..tp mesti akan ada perubahan semcm mereka..
Amalkan pemakaian Pure Revitalization Oil utk kulit moist dan plump, lembut mcm bayi dan bebas cela.. Pure Revitalization oil ni sgt membantu sesiapa yg bermslh hyperpigmentation.. Jeragat yg terlalu degil.. πŸ’―Vegan tau.. .

08/11/2019

3 kebaikan titisan rosehip oil dalam Pure Revitalization Oil✨
Rosehip oil ni berasal daripada biji spesis mawar yang disebut Rosa aff. rubiginosa atau Rosa moschata. Ianya kaya dengan vitamin, antioksidan dan asam lemak esensial tau yang sangat efektif dalam memberi manfaat kepada kulit kita antaranya ialah:
1⃣ Anti penuaan. Rosehip oil kaya dengan vitamin C. Kandungan antioksidan dalam vitamin C ni akan melindungi dan memperbaiki kerosakan kulit kita daripada sinar UV dan juga membantu mengurangkan garis kedutan pada kulit
2⃣Anti inflamasi. Kandungan fenol dalam rosehip oil ini memiliki sifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-kulat yang boleh mencegah tumbuhnya jerawat
3⃣ Mencerahkan kulit. Rosehip oil juga mengandungi Vitamin A dan asid retinol yang membuatkan kulit tampak lebih cerah. Ianya boleh digunakan untuk menghilangkan jeragat tau
Jom sapu Pure Revitalization Oil malam ni sebelum tidur πŸ˜‰

10/10/2019

Jarang jarang sangat kakak pakai foundation kecuali by MUA . But ni try foundation dari . Not bad tau best p**ak .. rasa ringan kat kulit. Plus charms ni ada Halal dari Jakim, dan certified lab test . Lebih yakin kalau nak beli. 😍
Korang boleh swipe to see kakak without foundation πŸ˜›
Sejujurnya dekat muka tu kakak pakai foundation pastu to complete kan foundtion kakak pakai lipmatte n color eyebrows sikit.
....

Yeayyyy.. Alhamdulillah kakak Sari Yanti suke 😍
Siapa lagi nak cube? πŸ™‹

Wasap kak ‡️
www.wasap.my/60165019212/foundation
www.wasap.my/601111490465/foundation

Photos from Charms Foundation Malaysia by Lynda's post 02/10/2019

Jom pakai Charms! Pakai Charms! Mengancharms dan cantik! πŸ₯°

Taknak ke kulit muka mengancharms dan cantik?
Taknak ke bagi orang tengok biar rasa terancharms sebab anda cantik sangat? 😍

Haaa...Sekarang Charms ada promo tau! Sempena KEMPEN JOM MENGANCHARMS sepanjang bulan Oktober ni!

Jomm grab cepat2 hari ni!

🀩
www.charms.my
www.wasap.my/60165019212/jommengancharms
CHARMS.. A Preferred beauty and personal care solution provider focussing on effective and safe use that is scientifically tested and proven.

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Butterworth?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Telephone

Website

Address


Sungai Dua
Butterworth
13800