Bio Velocity Sleep Mate - Kuala Lumpur
Bio Velocity Sleep Mate - Wadah penyembuh penyakit dengan izin Nya
16/10/2017
Jom baca testimoni pengguna BVSM ni.
Credit tu Maizatul
Cerita ni dari sahabat KaK A. Pada suatu petang tu tertiba nyut - nyut kepala.cuba nak tidur namun tak terlelap tambahan pulak anak bising ja sambil menonton televisyen.pusing kiri tak kena pusing kanan pun tak kena.Dok pulun nak lelap mata jugalah mana tau boleh hilang sakit kepala ni jika tidur kejap.Namun tak juga hilang sakit kepala.
Akhirnya dia teringat pada selimut putih di atas almari yang di simpan.kemudian dia buka selimut tu dari beg lalu di alaskan di kepala sebagai bantal tidur sahaja.
Tak lama pun beralaskan selimut putih tu. Dalam sejam begitu sakit kepala dia pun hilang dan tidur pun lena dia cerita.
Dia rasa macam tidur lama kata nya bila ataskan selimut tu.
Selimut ni kami panggil selimut Ajaib atau pun BVSM.
Selimut yang boleh melancarkan aliran darah kita serta memberikan kita tidur yang cukup walaupun tidur dalam beberapa jam sahaja.
Kini jika rasa kurang sehat selimut putih ni la yang selalu dia capai dan gunakan. Apakata lepas ni kita pun adakan 1 bvsm di setiap 1 rumah.
Kesihatan adalah lebih penting dari segalanya.
12/10/2017
Credit to Ikin
---------------
Masa mula3 dengar mentor & leader sharing pasal BVSM dekat Bengkel Kuantan, memang geram nak sangat3 Ikin dapat.
Mintak punya mintak, alhamdulillah Ikin dapat memiliki BVSM.
Nak dijadikan cerita, anak Ikin yang kecik pulak kena demam tak nak kebah. Ya ALLAH tak tahu nak buat macam mana.
Tuptup teringat BVSM, terus balut anak Ikin. Alhamdulillah lama3 pecah peluh dia. Panas pun makin berkurang.
Proses detox keluar melalui air kencing & peluh dia. Anak3 kita yang tak s**a makan ubat @ susah sangat makan ubat. Haaaa BVSM ne antara alternatif yang ibu & ayah boleh guna.
Alaaa pelaburan sekali untuk jangka masa yang panjang 😊😊
Nak rasa sendiri BVSM ne? Boleh saja contact kami 1 Malaysia ‼‼
27/08/2017
ISHHH, KENAPA SELIMUT NI RASA PANAS YE?
-------------------------------------------------------
Itulah pertanyaan dan pengalaman pertama saya selepas pertama kali guna selimut aura BVSM.
Masa mula2 pegang tak rasa apa2 pun. Tp bila tidur saja terus rasa panas pada tulang belakang. Padahal dia tak guna eletrik pun.
Pelik, kan? Tapi itulah realitinya.
Namun begitu, bahang panas tu tidaklah sampai membakar kulit, cuma saya rasakan sedikit haba meresap ke dalam salur darah.
Dan disebabkan haba panas tersebut, saya rasa darah berjalan lebih lancar. Badan sangat mudah berpeluh, kadang2 macam baru lepas mandi. Sebab tu agaknya saya rasa lebih sihat kerana banyak toksik dalam badan dah dibuang melalui peluh tu.
Bila berpeluh, panas keluar dan badan rasa sejuk dan selesa. Jd, nak tidur pun mudah. Letak kepala tak sampai 15 minit dah terlelap & tidur pun nyenyak je.
Bila bangun saja badan terasa segar dan bertenaga walaupun kadang2 tidur xcukup 6 jam.
Hebat, kan selimut aura BVSM ni?
Patutlah dah ramai kenalan saya yang guna dan makin sihat saya tengok diaorang tu.
Dulu saya tak percaya banyak penyakit kronik seperti darah tinggi, jantung, kencing manis dan kanser boleh dirawat dengan BVSM ni.
Tapi sekarang selepas dah guna dan rasa sendiri macam mana cara dia berfungsi, saya semakin yakin inilah sebenarnya cara dan rawatan paling mudah yang pernah saya jumpa utk merawat masalah kesihatan.
Apa tidaknya, kita hanya perlu berbaring dan tidur atas BVSM saja dah berpeluh satu badan.
Sangat mudah, kan?
Saya pasti akan terus menggunakan BVSM ni. Lagipun dia ada jaminan 5 tahun. Memang sangat berbaloi.
Dan saya sangat yakin mencegah penyakit adalah lebih baik dari mengubati. Sebab bila dah sakit kita akan lebih susah untuk mencari penawar.
Jadi, kalau anda nak lebih sihat dan bertenaga setiap hari, jangan lupa gunakan BVSM. Jadikan ia teman setia anda. Saya jamin anda pasti tak rugi.
Bagi sesiapa yang nk tahu lebih lanjut tentang BVSM
www.wasap.my/60134516797/bvsm
Semoga bermanfaat. :)
Apa BVSM tu???
============================
Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :
âž® Pertama di dunia dan di Malaysia
âž® Di suntik/ di sembur garam laut dalam
âž® Di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
âž® SUNTIKAN CAHAYA DHUHA yg tinggi FAR INFRA RED RAY (FIR)..cahaya ni mmg terkenal dgn khasiat rawatan luarbiasa....Allah banyak mention abt Dhuha dlm Al Quran.. so cahaya ni bukan biasa2!!
20/08/2017
Credit to Sifu
Jawapan terbaik utk "CERITA MISTIK"..insyaaAllah
Dgn hanya TIDUR jer!!
pm salah seorg peserta JTR...semalam.
Terima kasih kpd empunya cerita...semuga menjadi pedoman utk yg lain2.
Pn Mina (bukan nama sebenar)
Cerita saya.. bermula selepas saya dah berubat kan suami dengan dktr pkr dan tradisional serta perubatan islam... pakar cakap masalah dalam perut... perubatan islam cakap masalah gangguan makhluk halus
Saya ke hulu ke hilir ..cari orang yg pandai tp x jd apa pun...
Lepas tu saya dipertemukan dengan bvsm oleh k iza n dah baca testimoni pasal penyakit mistik
Saya pun beli n bawak balik... mula tu saya yg guna dulu... dia pandang je dah seminggu saya tido lena ... saya pun bg kt dia try
Baru masuk x sampai 1 minit dah mengerang kesakitan .... suara pun bertukar garau...
"Aku sakit tolong keluar kan aku aku x nak duduk dalm selimut ni sakit ... seram saya... tp tanya jgk sapa yg bercakap ni.. jin kafir dia ckp... aku duduk dekat usus ... aku nok keluar... aku takut selimut ni.."
Menggelupur suami saya sifu... benda tu, saya marah "dah pandai masuk x kan x pandai keluar?"...
"aku keluar dia kata..."
Merah hitam muka suami saya... lepas tu dia muntah... n tido..
B*k kali jgk dia jd ...
tp lepas duduk dlm selimut tu alhamdulillah. ..
terima kasih Yaa Allah..
Kepada semua pembaca..
BVSM waddah utk pelbagai CERITA SAKIT...insyaaAllah.
GARAM Allah bagi sebagai penawar hebat dgn sirah Rasullullah menggunakam garam sebelum makan.
Subhanallah...mari kita dapatkan keistimewaan "roh" garam dgn mudahnya RAWATAN SEMUDAH TIDUR jer!!
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Telephone
Website
Address
Cheras