BVSM Selimut Terapi NO 1
Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from BVSM Selimut Terapi NO 1, Health/Beauty, Taman Seri Putera, Dungun.
03/05/2018
SAHAJIDAH HAI-O HAI-O
oleh Ani Bridal
CREDIT TO KAK ZAIPAH, 55TAHUN, KG CHE LIJAH DUNGUN TERENGGANU.
Alhamdulillahh, hari ni 2 tempat testimoni berjalan dengan lancar. Tertumpu kepada puan zaipah atau lebih dikenali dgn panggilan kak yah, berumur 55 tahun, tinggal di kg che lijah dungun terengganu. Lebih kurang 3 bulan, kak yah baru sudah menjalani pembedahan usus, kak yah juga mengidap kencing manis dan darah tinggi lebih kurang 1 tahun lebih. Selepas menjalani pembedahan usus, keadaan kesihatan kak yah makin merosot, tidak mempunyai tenaga untuk bergerak macam biasa, badan selalu sakit, kepala pening dan macam macam lagi kata kak yah tadi.
Berselimutkan bvsm lebih kurang 5 minit sahaja, kak yah sudah merasa panas panas satu badan, seluruh badan berpeluh peluh, tangan dan kaki menyocok nyocok dan macam macam lg rasa yg k.ayah alami tadi. Jelas sangat terpancar pada wajah k.yah tadi, keinginan untuk sembuh dari sakit yg dialami. Buat pertama kalinya badan kak yah berpeluh peluh tadi, "sudah lama sangat badan kak yah tak berpeluh katanya". Kak yah berhajat sangat dengan ikhtiar selimut bvsm, dapat menyembuhkan penyakit yg dialami, dengan izin allah..amin
Insyaallahh kak yah, cuba ikhtiar dengan selimut bvsm, kesembuhan itu hanya dengan izin allah taala...aminn...
Untuk testimoni selimut bvsm boleh terus tekan link👇👇👇
www.wasap.my/60139307644/testimonibvsm
www.wasap.my/60139307644/testimonibvsm
17/12/2017
Ketulan dalam payudara hilang!
…………………………………………................
Kredit to Suhaila
Beberapa bulan mak Sue detect ada ketulan dalam payudara. Cuba buat rawatan kampung, Alhamdulillah hilang!
Namun beberapa minggu ada balik biji² ketulan tu 😩. Bila pegang, terasa biji² tu. Besday mak, Sue hadiahkan . Sebulan ja mak pakai, mak bagitau biji² ketulan tu dah kurang tinggal 1. Alhamdulillah seronok ja dengar kesihatan mak dah pulih. 😀 Lenguh² tangan dgn lutut pun dah tak dak.
Berbaloi hadiahkan BVSM utk mak. 😊 Tak rugi beli demi kesihatan org tersayang. Sue sayang mak. 😘
Info lanjut, WhatsApp ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60139307644/bvsm
www.wasap.my/60139307644/bvsm
15/12/2017
Slip disc??
Mesti tak tertanggung sakitnya kan?
Ikhtiar sihat dgn selimut terapi ni.
Bantu melancarkan perjalanan darah dan tido dgn lena. Energi semakin bertambah. Semoga kesakitan akan beransur hilang..
http://www.wasap.my/60139307644/bvsm
14/12/2017
Terapi slip disc..
Hanya dengan baring di atas katil. Berselimut dgn selimut dhuha ni
11/12/2017
🤔10 SEBAB KENAPA PERLU MEMILIKI BIO VELOCITY SLEEP MATE
(1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat sudah dapatrasa tenaganya;
(2) Selamat! Tidak perlukan elektrik semasa digunakan atau untukcharge. Jika perlu recharge, hanya perlu jemur di bawahcahaya matahari pagi pukul 7-10 pagi;
(3) Cara menggunakan? TIDUR SAHAJA! Insya Allah, sakit-sakitakan beransur pulih. Mudah kan?;
(4) Senang dan mudah dibawa ke mana-mana sebab ianya ringan.Malah untuk “long drive” boleh letak sebagai alas belakang driver untuk lebih tenaga dan mengelakkan sakit belakang;
(5) Mengurangkan kesan radiasi dlm badan. Semua org menggunakan handphone. Adakah anda tahu, handphone adalah antara gadget yang menyumbang radiasi tinggi. Oleh itu BVSM bantu membebaskan radiasi dalam badan;
(6) Untuk kurangkan radiasi kepada anak-anak. Kini, anak-anak bermain menggunakan pelbagai gajet dan alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga menyumbang radiasi. Sedarkah anda bahawa anak-anak sekarang didedahkan kepada radiasi lebih awal?;
(7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi;
(8) Kebanyakan orang susah hendak tidur ataupun mengalami masalah insomnia;
(9) Kebanyakkan orang cepat letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti. Semua itu antara penyebab kehidupan yang kurang kualiti;
(10) Zaman sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sukar mengandung, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung, asma dan pelbagai lagi. BVSM didapati dapat membantu pesakit-pesakit di atas.
Berminat untuk miliki BVSM or nak rasa auranya boleh hubungi/ klik link ni
Http://www.wasap.my/60139307644
07/12/2017
TESTIMONI DARI SEMUA PENGGUNA SELIMUT BVSM
ALHAMDULILLAHH SEMBUH DENGAN IZINNYA...
✔ Migrain
✔ Sakit Badan ..
✔ Sakit Pinggang ..
✔ Masaalah tidur malam
✔ Kencing manis
✔ Darah tinggi
✔ Gout
✔ Kolestrol tinggi
✔ Resdung
✔ Selsema
✔ Ketumbuhan
✔ Buasir
✔ Masaalah saraf
✔ Kanser
✔ Demam panas
Adakah anda mengalami masalah seperti diatas👆👆
Boleh cuba ikhtiar dengan selimut BVSM
Alhamdulilah sudah ramai yang pulih dgn izinNya.... usaha dan ikhtiar !!
Semudah dengan selimut dan tidur sahaja ...
Anda boleh merasa perbezaannya ...
Berminat untuk merasai sendiri aura BVSM ni bagi yang area Kota Bharu boleh terus wasap no ni.👇
Http://www.wasap.my/60139307644
07/12/2017
Cdt to kak kham
APA BVSM BUAT HINGGA DI PANGGIL SELIMUT MAGIC ?
TIADA YANG MUSTAHIL SETIAP CIPTAAN NYA ADA KEISTIMEWAAN DAN TUGAS MASING2.
Kerja asas BVSM ialah lancarkan salur darah dengan menghaluskan molikul2 air ,darah . Darah beku , kolestrol semua larut. Proses ni kita boleh rasa dalam 30 minit , rasa hangat jer walaupun tanpa letrik.
Bila darah lancar, oksigen banyak, nutrien lengkap renewal sel berlaku , hormon seimbang .Kita akan mudah dapat tidur lena DEEP SLEEP yang berkualiti. Sebenarnya tubuh ada keupayaan self healing. Pemulihan yang optima ni hanya berlaku masa DEEP SLEEP. Tubuh akan buang benda yang dia detect sebagai tak elok seperti nanah dalam tubuh,akan cari jalan keluar sendiri. Begitu juga dengan lelah, tubuh akan singkir kan lendiri2 pada paru2 melalui muntah dengan izinNya.
Kita kan tak cukup tidur , tak dapat tidur awal untuk biarkan tubuh buat proses2 semula jadi , detox dan sebagainya. Sebab tu perlu bantuan. Lagi satu kita pulak tidur dalam cahaya lampu, dah ganggu sistem semula jadi tubuh. Sepatutnya tidur dalam gelap terus.
Dah la tidur dalam terang , tidur dengan gadget pulok tu ishhh ishhh dah camna tak letih lesu.
Moh kita cover balik keperluan tubuh tidur dengan BVSM, tidur dalam gelap dan minum air secukup nya.
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Telephone
Website
Address
Taman Seri Putera
Dungun