Seluar Terapi Berubat

Seluar Terapi Berubat

Share

Seluar Terapi Berubat dan Baju Terapi Berubat

01/12/2024

SAKIT LUTUT HILANG LEPAS PAKAI SELUAR TERAPI THERAPANTS

Macam berjalan atas angin!!

Ha camtu sekali feedback bila dah sarung therapants..Sebelum ni sakit lutut, dah makan macam2 ubat.Sarung therapants hilang sakit lutut, jalan pun laju macam atas angin katanya..

Bonus jadi kurus p**ak katanya..peha perut jadi kecik padahal taknak kurus pun..woww amazing kan feedback ni.Bukan untuk kurus je, tapi nak bagi sihat senang bergerak..

Bukan untuk orang muda je therapants ni..Untuk mak2 kita pun sesuai juga..Jom hadiahkan mak therapants, boleh bantu senang nak bergerak..

More info boleh klik link ni
www.wasap.my/601125612900/therajalanatasangin

01/12/2024

Perkongsian Puan Salbiah Binti Abdullah 62 tahun dari Sendayan Negeri Sembilan
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Saya mengalami sakit lutut yg kronik..lama juga saya solat atas kerusi.. menanggung sakit niii...ya Allah,..tuhan saja yg tau..😢bila mai sakit tu...rasa sengal sengal..bila saya duduk nak bangun pun siksa..sakitnya... pergerakan jadi terbatas semua kerja terganggu..laaa dgn keadaan saya yg macmni😥memang duk mencari juga ubat alternatif yg boleh rawat sakit saya nii...

Saya kenal therapant dari seorang kawan.. Alhamdulillah selepas pakai therapant solat saya jadi sempurna..saya dh tak perlu guna kerusi lagi.Bila duduk nak bangun dh tak jadi masalah dh.. Alhamdulillah sgt sgt saya berjumpa dengan therapant nii.. Mencangkung pun dh tak sakit...Saya sarankan mereka yg d luar sana ,yg ada isu seperti saya gunalah therapant.therapant merawat seluruh badan kita tanpa kita sedar.
Alhamdulillah terima kasih Allah asbab therapant saya dah sembuh.

www.wasap.my/601125612900/seluarterapikaksalsakitlutut

01/12/2024

Perkongsian Puan Azizon mengenai therapant

Kak zee mempunyai 4 orang anak 3 orang pra matang , seorang 6 bln setengah & 2 orang lagi 7 bulan 3 minggu.

Kak zee juga mengalami peranakan jatuh ,sakit di bahagian ari ari yang teramat sangat.Kak.zee juga mengalami masalah kencing kerap di waktu malam sehingga 5,6 kali bangun tidur untuk kencing .Ini memang mengganggu tidur kak zee dan menyebabkan sakit badan dan jadi letih.Kak zee jadi kurang beri tumpuan dengan kerja.

Tiga minggu kak zee bertherapant kencing malam kak zee dh berkurangan,sekali sahaja kakzee bagun tidur untuk kencing.Sakit di bahagian ari ari juga dah berkurangan.

Alhamdulillah tidur malam kak zee dah tak terganggu dengan adanya therapant.

Hidup kak zee kembali ceria dan tak dak rasa letih dan sakit badan lagi.

Terima kasih Allah
Terima kasih Therapant

www.wasap.my/601125612900/therapantsazizon

01/12/2024

Rawatan sakit lutut dan pinggang ‼️‼️

Semua org tau saya seorang chef d salah sebuah hotel .saya ni yg lasak masa buat kerja.Saya ada masalah sakit pinggang dan lutut,sampai nk angkat minyak 20kg pun tak blh sebab ada sakit pinggang.

Asbab dgn therapant ni sakit pinggang saya dh berkurang.Sebulan saya pakai therapant saya angkat minyak 20kg pun dh tak dak masalah.Alhamdulillah sakit pinggang yg saya alami selama ni dh hilang.Lutut saya pun dh tak sakit.
Lengging therapant ni sangat sangat membantu saya.Saya sarankan anda d luar sana yg ada masalah sakit pinggang dan sakit lutut patut cuba therapant.In Sya Allah dgn izin Allah saya dh sembuh.

www.wasap.my/601125612900/seluarterapisuhaimikulim

01/12/2024

👇👇👇

Koperal pun jatuh hati dgn

Sarung2 terus hilang perut geleber lepas bersalin baby kembar 3 tahun lepas

www.wasap.my/601125612900/therapants

01/12/2024

Ekin ni ada masalah Slip Disc.

Selain nak pakai THERAPANTS untuk kempiskan dan shappingkan pinggang dan perut,Therapants ni bagus untuk support pinggang dan tulang belakang..

Orang slip disc ni memang kena pakai bengkung untuk elakkan pergerakan yang tak terkawal..Tapi THERAPANTS ni bukan sahaja untuk slim tapi untuk rawatan sebab ada 13 magnetik akupuntur..

www.wasap.my/601125612900/therapantsslipdisc

01/12/2024

SCOLIOSIS TAK BOLEH BAIK...

So, alternatif yg mereka ada adalah kurangkan beban pada tulang blkg

Paling bagus adalah dengan turunkan berat badan which mmg ramai fail. 😁

Tapi Alhamdulillah, bila ada Thera Pants, at least bahagian bawah badan disokong dengan selesa.

Dengan itu, mereka dapat kurangkan rasa sakit pada bahagian belakang n seterusnya kurangkan effect pada bahagian badan yang lain yang disebabkan oleh scoliosis.

Info lanjut tentang seluar terapi therapants
www.wasap.my/601125612900/therapantsscoliosistulangbelakang

01/12/2024

Tengok cikgu sains , Cikgu zainab ari berusia 56 tahun terus nampak muda sebaya daksiti yg umur 34 tahun ni bila sarung therapants !

Cepat dapatkan set BXTRA therapants anda sekarang sementara stok masih ada !

www.wasap.my/601125612900/therapantscikguzainab

01/12/2024

Cikgu Vani mempunyai masalah badan bentuk pear.

Beza pinggul dan pinggang lebih dari 40cm‼️😱

May 2021, beliau decided utk ikhtiar 'trim' body dgn therapants. Beliau hanya pakai ketika tidur, lebihkurg 6-7jam sehari

Lepas 7 bulan, pinggul beliau dah pun mengecik 20 cm ‼️😱💃

Skrg beliau beli therapants saiz lebih kecik dan theravest p**a utk further body trimming, bagi kecikkkk lagi
Bestnyaaaaa.... Happy sgt2 for her....

www.wasap.my/601125612900/therapantscikguvani

01/12/2024

BERSALIN CZER PAKAI SELUAR TERAPI THERAPANTS

Jom dengar apakata customer yg 1st time try after bersalin czer ni....

More info jangan ragu untuk klik link di bawah🥰

www.wasap.my/601125612900/seluarterapicizer

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Dungun?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Website

Address


LOT 9398, LORONG 3, TAMAN SERI BEMBAN, KG ALOR REKAM
Dungun
23000