Ubat Jambang dan rambut lelaki
#DuluEnsemSekarangAwesome
24/02/2026
11/02/2026
Israel didakwa guna senjata suhu melampau di Gaza, hampir 3,000 penduduk ‘hilang’ Hampir 3,000 penduduk Palestin “terwap” tanpa meninggalkan sebarang mayat sejak perang bermula pada Oktober 2023.
15/01/2026
Wartawan FMT Yang 'Tertindas'
Wartawan FMT di dalam video ini menuduh orang Melayu-Islam menindas masyarakat Cina sama seperti yang berlaku di Palestin.
Lihat: https://web.facebook.com/reel/1231241975564291/
Seolah-olah orang Melayu melancarkan kereta kebal, askar bersenjata, pesawat tempur dan sebagainya untuk menyerang orang Cina sepertimana Zionis melakukannya ke atas penduduk Palestin.
Jawapan George Galloway menariknya sangat sinis dan dengan nada 'menyekolahkan' kembali si wartawan FMT yang rasis itu. Dia tidak nampak apa-apa kereta kebal, senjata mahupun trak tentera yang digunakan oleh orang Melayu untuk menindas orang Cina.
Dia tidak nampak apa-apa penindasan yang jelas dilancarkan oleh orang Melayu ke atas orang Cina yang baginya telah menjalani hidup yang selesa di negara ini.
Apa yang bersarang di dalam kepala si wartawan FMT itu adalah sikap KIASU yang selama ini membarah di dalam kelompok mereka. Walaupun mereka kaya dan hidup selesa di negara ini sekalipun dengan indikator ekonomi isi rumah mereka yang jauh mengatasi pendapatan isi rumah kelompok Melayu-Bumiputra, mereka masih dihantui delusi bahawa segala sumber di negara ini akan habis dimanfaatkan oleh kelompok Melayu-Bumiputra atau orang Islam atas populasi yang besar dan semakin meningkat dan anak cucu mereka akan terpinggir kelak.
Maka orang seperti wartawan FMT ini menjadi panik dan sepertinya mahu meminta sokongan antarabangsa untuk menekan malah menghapuskan orang Melayu di negara ini supaya dapat disingkirkan dari negara ini, dengan itu kelompok si wartawan FMT ini boleh sewenang-wenangnya bermaharalela mengaut segala sumber yang ada dan menjamin segala-galanya di tangan mereka dari dikongsi dengan orang Melayu.
Ini sangatlah menyedihkan di kala nenek moyang atau datuk nenek orang Melayu sedia berkongsi sumber kepada para imigran suatu ketika dulu bagi menuju kepada kemanusiaan, perdamaian dan kemajuan yang dinikmati bersama.
Namun setelah bertahun-tahun, inilah yang bersarang di kepala mereka. Kalian perlu disingkirkan. Kalianlah kononnya menindas mereka.
Jika di zaman British dahulu bolehlah dimaafkan kerana kebanyakan orang Melayu tidak berpeluang untuk menjalani pendidikan moden dan di'setup' untuk menjadi petani oleh penjajah British. Tapi kalian kini di zaman internet, kepintaran buatan - maklumat di hujung jari kalian. Sepatutnya lebih celik lebih cerdik. Penjajahan gaya baharu tetap akan menimpa kalian jika kalian tidak bersatu dan membiarkan nasib kalian ditentukan oleh orang-orang barbarian ini.
Susu dibalas dengan tuba, mereka bukan kisah pun tolak ansur kalian. Bagi mereka, tolak ansur kalian adalah tanda kebodohan dan kelemahan.
~Srikandi
fight for your rights
Buku Alter3: https://s.shopee.com.my/9f9yshcis2
30/12/2025
Jurucakap Briged al-Qassam, Abu Ubaidah atau nama sebenarnya Huzaifah Samir al-Kahlout, hari ini telah disahkan syahid dalam serangan rejim Zionis Israel.
Briged al-Qassam memaklumkan Abu Ubaidah telah terkorban dalam serangan Israel pada Ogos 2025.
Katanya, selain Abu Ubaidah, empat lagi anggota Briged al-Qassam turut syahid antaranya Komander Briged al-Qassam Wilayah Rafah Muhammad Shabana, Panglima Tertinggi Briged al-Qassam Muhammad Sinwar, Timbalan Panglima Tertinggi Briged al-Qassam Raeed Saad dan Pegawai Medan Briged al-Qassam Abu Omar Al Syrian.
Sebagai tanda penghormatan, Briged al-Qassam memutuskan untuk mengekalkan gelaran "Abu Ubaidah" kepada mana-mana jurucakap yang akan menggantikan tempat Huzaifah selepas ini. — AlHijrah Online
24/12/2025
Pelajar Maahad Tahfiz Al-Fateh Tamat Syahadah Ula, Pengiktirafan Tertinggi Hafazan Al-Quran
Artikel penuh di ruangan komen
19/12/2025
Real Men Grow Beard!
Tak perlu rimas dengan minyak melekit. Serum Tursenia ini cepat meresap, tidak berminyak, dan dirumus khas untuk booster pertumbuhan jambang anda.
Dapatkan hasil impian sekarang!
Link Whatsapp
018-794 9342
Link TikTok shop
https://vt.tiktok.com/ZSHwCxyDNgxvb-XjdBz/
Link Shopee https://s.shopee.com.my/7AWTMguwVu
13/12/2025
Semoga dipermudahkan segala urusan buat mereka yang terkesan 🥹 #SINARKongsi #SINARMuzikRetroTerbaik
08/12/2025
Thailand Lancar Serangan Udara Ke Atas Kemboja
Artikel di ruang komen
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Telephone
Website
Address
Johor Bahru
81300
14/12/2025