AFYAA By Akmal
2 NIKMAT YANG BESAR IAITU SIHAT DAN MASA
21/01/2021
Tahukah anda bahawa Habbatus Sauda telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu?
"1,001 khasiatnya mampu menjadi penawar bagi segala penyakit kecuali mati. "
Akmal ingin ingatkan kepada anda semua, 1 hari lagi sebelum Afyaa Hayyiba mula dijual secara eksklusif!
20/01/2021
Assalamualaikum dan Selamat Pagi💪
Mudah mudahan hari ini dipermudahkan urusan dan dijauhi daripada segala musibah😊
19/01/2021
"Tidak ada sesuatu penyakit yang diturunkan oleh Allah SWT kecuali bersamanya juga terdapat kesembuhan." (Riwayat al-Bukhari)
Khasiat Habbatus Sauda telah ditemui sejak beribu tahun lamanya, dan ia dikatakan sebagai ‘penawar segala penyakit’.
Memperkenalkan... Afyaa Hayyiba, gaya ideal untuk kesihatan optimum ANDA!
Pre-order bermula sekarang.
19/01/2021
"Secara rasminya hari ini, Fyaa ingin memperkenalkan Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie sebagai Pengasas Afyaa. Kami amat berbangga dengan kehadiran beliau dan percaya Afyaa akan terus membangun bersama hikayat dan lembaran baru!
""Kesihatan dan masa adalah perkara paling berharga dalam hidup kita. Saya ingin berkongsi dengan semua mengenai kelebihan dalam mengekalkan gaya hidup sihat & berkualiti melalui produk makanan tambahan premium yang diperakui halal,"" - Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie
Dr Sheikh Muszaphar FanClub
"
Dua nikmat yang sering diambil ringan oleh kita semua:
Nikmat sihat & masa lapang. Fyaa nak ingatkan kepada diri Fyaa sendiri dan semua, dalam masa genting sekarang, kesihatan adalah milik kita untuk dijaga bersama.
15.1.21
Akan datang.
Welcome To Our Page
Akan berkongsi tips dan info kesihatan untuk manfaat bersama
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Website
Address
Sungai Besi
Kuala Lumpur
5700