bougasbeautylabuan.saza

bougasbeautylabuan.saza

Share

Healty/Beauty

Photos from bougasbeautylabuan.saza's post 09/01/2024

Penderitaan berterusan rakyat Palestin di Rafah, selatan Semenanjung Gaza. 94 hari dalam pencerobohan jenayah Israel di Semenanjung Gaza.

08/01/2024

TERKINI

Jordan akan menyertai Bolivia dan Malaysia menyokong pemfailan kes jenayah perang Israel di Mahkamah Jenayah Antarabangsa oleh Afrika Selatan

04/01/2024

KEMASKINI

Mahkamah Jenayah Antarabangsa ICJ akan mendengar hujah lisan dari Afrika Selatan dan Israel pada 11 dan 12 Januari 2024 ini

Ini selepas Afrika Selatan memfailkan kes mengenai Israel melanggar undang-undang perang di Gaza berdasarkan Konvensyen Geneva

Afrika Selatan satu satunya negara yang memfailkan kes ini

Malaysia menyokong Afrika Selatan dalam memfailkan kes ini

01/01/2024

Surat daripada seorang penduduk di Gaza kepada pejuang sebelum mereka dipindahkan dari rumah mereka.

Ia berbunyi:

"Wahai kesayangan, tentera Allah. Kami meninggalkan rumah kami dengan mengetahui bahawa ia selamat selagi anda berada di sana. Terima kasih kepada anda, kami akan kembali tidak lama lagi.

Almari coklat di dapur, kami mengisinya dengan makanan dalam tin untuk anda. Seribu kesihatan dan kebahagiaan untuk anda [Nikmati mereka dengan kesihatan yang baik].

Di ruang tamu, terdapat sofa coklat dan kuning air di satu sudut. Di bawah tempat duduk, terdapat kunci bilik tidur. Buka sahaja, dan anda akan menemui wang di atas katil. Jika anda perlu membelanjakannya, lakukan dengan gembira. Jika rumah itu musnah, itu adalah pengorbanan kecil, kerana kasut di kaki anda lebih berharga daripada rumah ini.

Tetapi saya hanya mempunyai satu permintaan: Jaga diri anda dan kekal selamat."

Begitu sayang penduduk Gaza terhadap para pejuang.๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

t.me/hadispalestin

01/01/2024

Teruskan menulis dan bercakap tentang Palestin.

"Selagi mana 'singa' tidak belajar menulis, setiap cerita akan memuja si pemburu."

Hadis Palestin ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ
t.me/hadispalestin ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ

10/12/2023

๐ŸฅนYa Rabb!!!

10/12/2023

Salahuddin Al-Ayyubi berkata:

"Sesungguhnya aku malu dengan Allah untuk ketawa sedangkan Masjid Al-Aqsa menjadi tawanan Tentera Salib."

Sumber: Sirah Salahuddin Al-Ayyubi, Ibn Shaddad
t.me/hadispalestin

Photos from bougasbeautylabuan.saza's post 10/12/2023

9 TUNTUTAN GSPP KEPADA KERAJAAN

Gabungan Solidariti Pembebasan Palestin (GSPP) ingin menuntut sembilan perkara dari pihak kerajaan dalam usaha pembebasan Palestin.

Sebarkan!

t.me/gsppmalaysia

06/12/2023

Terkini

โ€œOperasi ketenteraan kami akan diteruskan dan akan diperluaskan terhadap entiti perampas kuasa zionis sehingga ia menghentikan jenayahnya terhadap rakyat kami diPalestin.

jika negara-negara di dunia telah gagal dalam melaksanakan tugas kemanusiaan mereka untuk menghentikan jenayah pembunuhan beramai-ramai digaza..

kami memberikan amaran agar mereka untuk tidak terlibat dalam menyokong pelakunya..

Ahli biro politik Gerakan Ansar Allah, Muhammad Al-Bukhait

Salam hormat Tuan๐Ÿซก ุญูŽุณู’ุจูู†ูŽุง ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽู†ูุนู’ู…ูŽ ุงู„ู’ูˆูŽูƒููŠู’ู„ู ู†ูุนู’ู…ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ู„ูŽู‰ ูˆูŽู†ูุนู’ู…ูŽ ุงู„ู†ูŽู‘ุตููŠู’ุฑู.

Photos from bougasbeautylabuan.saza's post 26/11/2023

TERKINI

Aktivis menyeru agar memberi penarafan satu bintang kepada Instagram sebagai protes terhadap pemadaman kandungan Palestin

Sumber: Quds Network
t.me/hadispalestin

26/11/2023

KEMASKINI

NASIHAT DAN AMARAN DIKELUARKAN KOMANDER TENTERA NETIZEN INDONESIA๐Ÿ†˜๐Ÿ†˜๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ

ADA MALWARE DALAM LINK LAMAN SESAWANG HAMAS YANG DIBUAT ISRAEL

JANGAN MANA MANA TENTERA BAWANG MALAYSIA MELAWAT LAMAN SESAWANG INI

LAMAN SESAWANG INI DIBUAT OLEH ISRAEL UNTUK MENDEDAHKAN KEKEJAMAN HAMAS KONONNYA DAN JUGA PROPAGANDA

JANGAN TEKAN JANGAN ENGAGED

SEBARKAN KEPADA SEMUA TENTERA BAWANG MALAYSIA TERIMA KASIH

SEKIAN MAKLUMAN

IRFAN_NEWBOYS
BAHAGIAN KOMUNIKASI STRATEGIK
TENTERA BAWANG MALAYSIA

26/11/2023

Syahidnya Jeneral Ahmed Al-Ghandour (Abu Anas):

- Penjajah menganggapnya orang nombor 3 paling dikehendaki selepas Komander Muhammad al-Deif dan Marwan Issa.

- Beliau telah menjadi komander Briged Al-Qassam Utara sejak 2005, dan ahli Majlis Tentera.

- Penjajah Israel telah cuba untuk membunuhnya beberapa kali sehingga isteri dan anak perempuannya syahid dalam perang 2014.

- Beliau mempersembahkan anak lelakinya di Great Crossing pada 7 Oktober. Penjajah menuduh beliau mengambil bahagian dalam merancang penangkapan askar Gilad Shalit pada 2006.

- Disenaraikan dalam senarai orang paling dikehendaki AS sejak 2017.

- Beliau telah syahid dalam perang Taufan Al-Aqsa.

Kredit: X
Sumber: Telegram Hadis Palestin

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Labuan?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Telephone

Address


SK PEKAN SATU
Labuan
87021

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00
Sunday 09:00 - 17:00