Spa Bekam Ar Rayyan - Puchong
Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Spa Bekam Ar Rayyan - Puchong, Health spa, B-2-2, Block B, Dataran Puchong, Jalan PU 7/1A, Taman Puchong Utama, Puchong.
Hairul Wellness Centre
00308154-D
Hygienic & professional
Certified therapist
B-2-2, Blok B, Dataran Puchong, Jalan PU 7/1a, Taman Puchong Utama (Berdekatan kwsp)
⏰ Waktu Operasi: Setiap Hari pada 10AM-10PM
“BEKAM BANYAK MEMBANTU SAYA UNTUK RECOVERY.” 🏌🏻♂️
Spa Bekam Ar Rayyan - Puchong
📲 017-600 2711
Sebagai seorang Professional Golfer Malaysia, recovery adalah salah satu perkara penting selepas latihan dan pertandingan.
Penggunaan otot yang berulang ketika melakukan swing boleh menyebabkan badan terasa lenguh, tegang dan penat.
Sebab itu recovery bukan sekadar untuk atlet profesional. Ia penting untuk membantu badan kembali bersedia untuk aktiviti seterusnya.
, Professional Malaysia, turut memilih bekam sebagai salah satu ikhtiar dalam rutin recovery beliau.
Train hard. Recover smart. Perform better. 🇲🇾⛳️
Nak cuba rutin recovery untuk badan anda?
Boleh PM kami untuk konsultasi dahulu.
? 🤔
Ramai yang datang buat bekam bila badan dah mula rasa tak sedap.
Sakit kepala, badan lenguh, bahu tegang, pinggang tak selesa atau rasa terlalu penat.
Bekam boleh dijadikan sebagai rawatan pelengkap untuk membantu pengurusan beberapa masalah seperti:
• Ketegangan otot & badan
• Sakit kepala tertentu
• Lenguh-lenguh badan
• Ketidakselesaan bahu & pinggang
• Tekanan dan keletihan
Namun, bekam bukan pengganti rawatan doktor dan bukan jaminan untuk mencegah penyakit.
Nak tahu sama ada bekam sesuai untuk keadaan anda?
Boleh PM kami untuk konsultasi dahulu.
Spa Bekam Ar Rayyan - Puchong
📲017-600 2711
fans
31/07/2026
MASANYA TIBA LAGI
*Tarikh terbaik untuk berbekam*
👉1, 3 & 5 Ogos 2026
Tarikh ini berlaku selepas fasa bulan penuh, ketika bulan masih terang dan fenomena graviti bulan sering dikaitkan dengan perubahan alam seperti pasang surut air laut dan juga aliran tenaga dalam badan manusia.
Rasulullah ﷺ sendiri menganjurkan untuk berbekam pada 17, 19 dan 21 haribulan Hijrah.
Buat tempahan sekarang :
https://wa.me/c/60176002711
21/07/2026
Period is normal.
Senggugut melampau? Jangan anggap normal👀
—
Mungkin jawapan korang ada disini…
Jom ikhtiar dengan Bekam Aura Srikandi, khas buat wanita.
☎️ : www.wasap.my/60176002711/jombooking
Boys…
Girls…
Do you have any of this sign?
—
If the answer is “yes…” you need an appointment with us
☎️ : www.wasap.my/60176002711/jombooking
17/07/2026
MIGRAIN BERULANG-ULANG?
Selain mendapatkan rawatan farmakologi (ubat), ramai juga memilih bekam sebagai rawatan alternatif untuk membantu mengurangkan ketidakselesaan akibat sakit migrain.
Rawatan dilakukan oleh terapis berpengalaman dalam suasana yang bersih, selesa dan patuh syariah.
Cubalah !! Hubungi Spa Bekam Ar Rayyan untuk tempahan.
☎️ : www.wasap.my/60176002711/jombooking
11/07/2026
🤝ArRayyan Prihatin Warga Emas
Bermula dengan niat yang kecil, kini kami ingin berkongsi manfaat kepada lebih ramai warga Puchong. ❤️
Sejak Mei 2026, Spa Bekam ArRayyan Puchong telah menjalankan Program CSR dengan memberikan rawatan bekam atau urutan badan secara PERCUMA kepada warga emas.
Alhamdulillah, sepanjang program ini berlangsung, kami telah menerima ramai peserta daripada Kampung Sri Aman dan Kampung Tengah, Puchong. Melihat senyuman, doa dan rasa lega selepas rawatan menjadi semangat untuk kami meneruskan usaha ini.
Kami percaya, setiap warga emas berhak mendapat perhatian, kasih sayang dan peluang untuk menikmati rawatan yang dapat membantu mengurangkan ketegangan badan serta meningkatkan keselesaan dalam kehidupan seharian.
❤️ Semoga usaha kecil ini menjadi manfaat kepada masyarakat dan mendapat keberkatan daripada Allah SWT.
Legenda mungkin akan berakhir, tapi satu benda yang tak berubah recovery is part of the game⚽💪✨
—
Promotions on going, dm us!
☎️ : www.wasap.my/60176002711/jombooking
Ramai masih tak sedar yang badan kita ni boleh jadi lemah sebab darah kotor yang terkumpul lama di permukaan kulit.
So, macam mana nak keluarkan darah kotor ni? Bekam Sunnah je terus settle. Dengan kami, InsyaAllah selamat & bersih mengikut SOP KKM.
DM atau klik link di bawah sekarang untuk tempahan.
☎️ : www.wasap.my/60176002711/jombooking
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Telephone
Website
Address
B-2-2, Block B, Dataran Puchong, Jalan PU 7/1A, Taman Puchong Utama
Puchong
47140
Opening Hours
| Monday | 10:00 - 22:00 |
| Tuesday | 10:00 - 22:00 |
| Wednesday | 10:00 - 22:00 |
| Thursday | 10:00 - 22:00 |
| Friday | 10:00 - 22:00 |
| Saturday | 10:00 - 22:00 |
| Sunday | 10:00 - 22:00 |